Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 208
  • 436
  •   1
Отговори
# 390
  • España (Плевен)
Днес братята Галеано ме скъсаха от смях  hahaha hahaha
Употребяваха едни изрази и така се смях...  " бродела като бухал ", " ще се вдигнело Троянска война ", " запъртък ", " изхвръкнали му гайките и жичките заедно с маслото " 
Joy Joy Joy  Нямат равни...

# 391
много тъпа серия даваха днес
ама що така правят тези хора
хаиде да се видят вече МАРСЕЛО И ЛОЛА..........АААААААААААААААА

# 392
  • Варна
И на мен ми беше тъпа серията. За чий му беше на Рене да разхожда чучелото из къщата, като вървеше 2 крачки след него? Големи напъни с това дистанционно, голямо чудо. Да беше влязъл сам - да погледне каквото го интересува и да си излезе.
Иначе и мен спонтанно ме изби на смях, когато нарекоха малкия "запъртък".

# 393
  • София
И на мен ми беше тъпа серията. За чий му беше на Рене да разхожда чучелото из къщата, като вървеше 2 крачки след него? Големи напъни с това дистанционно, голямо чудо. Да беше влязъл сам - да погледне каквото го интересува и да си излезе.
А де,и аз това се питах, като влиза сам, що му е Мемо?

# 394
Една от най-тъпите серии беше днес,а остават още 4-те всичко за последната серия ли са оставили.Няма да може да се нарадваме на Лолито и мосю Марсело.А като свърши имате ли представа кой сериал ще почне?

# 395
"Дявол с ангелско сърце" ще е на негово място, а от 30 септември от 13:30 започва " Капризи на съдбата"  Peace Peace Peace

# 396
Благодяря ти Hug Hug

# 397
  • Варна
Чудя се, как пък една сапунка не направиха, в която да покажат малко от живота на влюбените "и след това"...То локуми, локуми, простотии, излишни приказки - накрая сватба, Fin ... и толкоз. Уж дават история за любов, а любов всъщност не виждаме, да се порадваме на мамините убавци. Два пъти тръшнаха Лола в тревата и това беше.

# 398
Нали, и аз все това се питам- оженили се, оженили, ами после, да дадат малко от тук, малко от там, нещичко, ама не та не ............  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 399
  • В тъмната гора.
Аз вече получавам позиви  Sick, като видя онези две простачки, особено Мъпетит...а те все тях дават, омръзна ми.

# 400
Чудя се, как пък една сапунка не направиха, в която да покажат малко от живота на влюбените "и след това"...То локуми, локуми, простотии, излишни приказки - накрая сватба, Fin ... и толкоз. Уж дават история за любов, а любов всъщност не виждаме, да се порадваме на мамините убавци. Два пъти тръшнаха Лола в тревата и това беше.
Да,много ама много точно казано,филма свършва със сватбата им,нищо няма да покажат между тях.140 серии борба,гледахме само ония крави и им се дразних много,как никой не ги сложи на място тия двете,но и Лоренса вече ме издразни че им позволи всичко

# 401
  • София
   И ми е интересно как така всички проблеми са до сватбата, а след нея вече няма никакви! Сватбата решава всички проблеми!Поне в една серия, да дадат след 5 години, след 10 години, след 20 години какво се е случило с тях, деца, внуци...!!

# 402
   И ми е интересно как така всички проблеми са до сватбата, а след нея вече няма никакви! Сватбата решава всички проблеми!Поне в една серия, да дадат след 5 години, след 10 години, след 20 години какво се е случило с тях, деца, внуци...!!
А така, много по готино щеше да е ако го направят така както го казваш.

# 403
Подкрепям това мнение. Мен ме ядосаха и когато тръгнаха да се разправят за това, че са застреляли куклата Shocked Е та кой го е карал да влиза там? Логично е, че хората ще си защитават собствеността. Мен Начо ме нервира- искал си щерката. А досега де блея?

# 404
  • Варна
Радвам се, че има единомислие по темата. Начо също ме издразни - отивал да си вземе детето. И? Ще го даде на блятката да му го дундурка ли? Марсело правилно му го каза - да остави уличниците и да се прибере да си чака семейството.
Фабиан ме израдва като нарече тъща си "остеопорозна бабичка". Ама е много грозна тая дъртата, зъбите и са отврат.  Sick
Аленото червило на Лола ми боде очите много. Чак не се гледа.
А тоя Руди от къде го изкопаха, толкова неприятна муцуна има  Sick

Общи условия

Активация на акаунт