Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 306
  • 436
  •   1
Отговори
# 195
  • España (Плевен)
А някой знае ли колко епизода има сериала?
130-140

# 196
Днеска го гледах до някъде, защото една приятелка звънна и така до края, обаче ми направи впечатление, че дубльорите почти всички говореха на нос, явно общо грипче ги е хванало Mr. Green

# 197
Днеска го гледах до някъде, защото една приятелка звънна и така до края, обаче ми направи впечатление, че дубльорите почти всички говореха на нос, явно общо грипче ги е хванало Mr. Green
И на мен ми направи впечатление това. Помислих си, че Лола е настинала, но съм пропуснала да видя.

# 198
Аз днес няма да мога да го гледам...  Sad
Имам излизане и ще го пропусна.

Снощи хванах малко от сериала по Онлайн телевизията Zakumi TV и видях Лола в един много готин апартамент,облечена супер...но късно се сетих да погледна и не разбрах много от серията...

Кати, от колко часа го гледаш по Zakumi TV?

# 199
  • España (Плевен)
Аз днес няма да мога да го гледам...  Sad
Имам излизане и ще го пропусна.

Снощи хванах малко от сериала по Онлайн телевизията Zakumi TV и видях Лола в един много готин апартамент,облечена супер...но късно се сетих да погледна и не разбрах много от серията...

Кати, от колко часа го гледаш по Zakumi TV?
от 22:00ч. може и по-рано да почва,но аз тогава съм свободна  Simple Smile

# 200
  • España (Плевен)
Песента от Гибелна Красота txtloves

Момичета,страхотна е песничката  Listen на Лола и Марсело...   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 201
сега изгледах епизода от вчера. Малии накрая как изревнува Мапетит hahaha Дали няма да се запише на конкурса, за да покаже на останалите момичета, че е по-красива от тях?
Едвам намерих темата на 5 страница

# 202
  • Варна
Дам, темата отиде назад...Тези дни нямах много възможност да гледам, то и с тези празници май не го даваха. Днес съм на линия.

П.С. Честита лентичка!!!

Айде, и Вирхиния изгоря...А, Марсело тъкмо навреме дойде.

# 203
Благодаря  bouquet! Страх ме беше да се похваля, но от вчерашният преглед се поуспокоих.Много изкуствена сцена беше полетът на Икара Joy

# 204
  • España (Плевен)
Видяхте ли Марсело как хвана Вирхиния  hahaha hahaha hahaha
Много се изкефих  Laughing Laughing

# 205
Видяхте ли Марсело как хвана Вирхиния  hahaha hahaha hahaha
Много се изкефих  Laughing Laughing

Peace и аз така

# 206
а кога ще има някакво развитие в този сериал ... общо взето марсело и лола се гледат влюбено от началото още, братята Галеано нещо се пробват ама не става и до кога така?! Айде да стане нещо интересно вече Laughing

# 207
А аз днес патката с патка, цял ден си бях вкъщи и забравих за сериала! doh
Сега си го свалям и  Popcorn

# 208
  • España (Плевен)
а кога ще има някакво развитие в този сериял ... общо взето Марсело и Лола се гледат влюбено от началото още, братята Галеано нещо се пробват ама не става и до кога така?! Айде да стане нещо интересно вече Laughing
Общо взето до 90 серия дават Лола как си мести от място на място.Заседява се за малко,има премеждия,нападат я - оправя се тя.Нооо 91 епизод започва интересната част  Wink Гледай,гледай... има доста интересни неща.  Wink

# 209
Летенето с Икар наистина беше супер изкуствено
Аз поизпуснах 10 ина епизода но съм на линия да видим най-накрая 91 епизод
А на кой епизод сме сега всъщност

Общи условия

Активация на акаунт