Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 297
  • 436
  •   1
Отговори
# 210
  • España (Плевен)
А на кой епизод сме сега всъщност
на 55 епизод  Peace има още много да гледаме  newsm44 smile3508

Дана Гарсия е Лола в "Гибелна красота" - страхотна актриса!

# 211
Да подбутна темичкатаСериалът е точно 140 епизода и във сряда е свършил по ATV.  Прочетох няколко от последните коментари и установих, че има много нови персонажи по-натам.

# 212
# 213
Да подбутна темичкатаСериалът е точно 140 епизода и във сряда е свършил по ATV.  Прочетох няколко от последните коментари и установих, че има много нови персонажи по-натам.

Единствено адвоката на Акилес и един американец, който ще се събере с мапетитките... а и лелята на Лола се връща.

# 214
  • España (Плевен)
Есперанса и Вирхиния се мислят за много красиви и очакват да спечелят конкурса  hahaha кой знае какво ги очаква...
Видяхте ли Лоренса и Рехина как набързо изритаха онези нахалници,така им се пада  Joy
А нашите "мапетитки" прибраха паричките и си обещават 1 място...  Mr. Green Не знам как ще се измъкнат после...

Най се ядосах на Николаса  Close Как може да обвинява Лола за всичко,много и харесва така.
Ама сега като вземат Лола на конкурса ще се изяде от яд  hahaha

# 215
Аз също се дразня на Николаса. Не разбирам откъде в нея има тая злоба към Лола? ама по-натам в сериала май Николаса става дружка с Лола

# 216
ама по-натам в сериала май Николаса става дружка с Лола

Дружка не точно - започва работа при нея и си оправят отношенията.

# 217
Есперанса и Вирхиния се мислят за много красиви и очакват да спечелят конкурса  hahaha кой знае какво ги очаква...
Видяхте ли Лоренса и Рехина как набързо изритаха онези нахалници,така им се пада  Joy
А нашите "мапетитки" прибраха паричките и си обещават 1 място...  Mr. Green Не знам как ще се измъкнат после...

Най се ядосах на Николаса  Close Как може да обвинява Лола за всичко,много и харесва така.
ще вземат Лолита на конкурса ли? Ако е така ще е интересно и 100% тя ще спечели короната  newsm68

# 218
  • España (Плевен)
ще вземат Лолита на конкурса ли? Ако е така ще е интересно и 100% тя ще спечели короната  newsm68

Рехина и синовете и ще я вземат,не че ще участва.Но ще бъде много хубаво ако спечели конкурса и натрие на всички носовете. hahaha Тя е най - красивата от всички...  Peace

# 219
Не, Лола няма да спечели конкурса.

# 220
Не, Лола няма да спечели конкурса.

Ех, жалко Интересно тогава коя ли ще го спечели ?И аз бяхсигурна,че Лола ще спечели

# 221
  • España (Плевен)
Тези дъртите полудяха  hahaha hahaha а видяхте ли Присила и Силвана как само се изнизаха...
Николаса пък какъв тупаник удари на Начо  newsm29 така се зачерви.Ама така му се пада  Naughty

А Лола и Марсело как само се гледахаа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 222
А Лола и Марсело как само се гледахаа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много им се ядосвам Simple Smile. Като малки деца са.

# 223
А кой спечели конкурса?Аз пак не можах да се прибера навреме

# 224
  • Варна
Нито една от спряганите за фаворитки не спечели конкурса (те всичките са едни убавици, ама нейсе).
На Николаса верно все Лола и е виновна за всичко, дразни много с това.
А тази Вирхиния (23-годишната), артистката сигурно е на 50 - много е противна.

Общи условия

Активация на акаунт