Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 292
  • 436
  •   1
Отговори
# 225
Нито една от спряганите за фаворитки не спечели конкурса (те всичките са едни убавици, ама нейсе).
На Николаса верно все Лола и е виновна за всичко, дразни много с това.
А тази Вирхиния (23-годишната), артистката сигурно е на 50 - много е противна.

О да!Верхиния е отвратителна,но пък аз се чудя на Зайка Капуро зъбките дали са истински или са добавени за сериала

# 226
  • Варна
Добавени са  Laughing, виждала съм я някъде без тях.

# 227
  • España (Плевен)
- fuego que me quema -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Видяхте ли Присила как крещеше  Laughing като ги гонеха онези ядосани старци  hahaha
Лола и Марсело  Heart Eyes бяха много красиви,най - накрая да говорят и да се изяснят.
Братята Галеано,защо така се мешат където не им е работата  Crossing Arms Кой знае как ще развалят работата...
Май ми намирисва на уволнение,а вие как мислите?

# 228
Определено е време лола да се мести Cry при Фабиан
Много се ядосвам на Лола и Марсело как се подозират за разни дреболии Сега сигурно пак ще се скарат и още 30 епизода ще се гледат отдалеч #Cussing out
А този Фабиан ми е много забавен като повтаря на Силвана френския

# 229
Да, Лолита ще се премести съвсем скоро. Рехина ще я уволни, заради синовете си и тя ще иде при Пабло за помощ. Той пък ще я прати при дъщеря си, но зет му ще я нападне и чак тогава тя ще иде при Фабиан. Междувременно никой няма да знае къде е и всички (Марсело и галеановци) ще я търсят отчаяно... Като разберат къде е - барът става най-посещаваното място ... до затварянето му.

# 230
А тя ще танцува ли там Party ухааа. Къде мога да прочета какво ще стане натам  Mr. Green

# 231
А тя ще танцува ли там Party ухааа. Къде мога да прочета какво ще стане натам  Mr. Green

Сигурно ще е сервитьорка само

# 232
А тя ще танцува ли там Party ухааа. Къде мога да прочета какво ще стане натам  Mr. Green

Сигурно ще е сервитьорка само

Laughing Нее, ще чисти...
Не знам къде може да четеш, но ако знаеш испански има качени епизоди тук-там.

# 233
  • España (Плевен)
А този Фабиан ми е много забавен като повтаря на Силвана френския
hahaha hahaha hahaha определено...

Сега и Фабиян ще лапне по нея.Нали го чухте,какво каза... - Добре че не е около мене,че да съм се влюбил.  Naughty

# 234
Все пак мисля, че ще почне действието по-бързо да се развива. В петък ще е интересна серията. Peace

# 235
Ами поне още около 40 серии ще е все така.... Някъде към 118-та започва промяната за Лола.

# 236
На мен този Фабиан Понсела много ми харесва  Laughing А на Ма петит френския им е много зле, на места много глупости казват.

# 237
Днес ми харесва епизода. Марсело и Лола най-накрая се разбраха. А Лола как го фрасна hahaha А тоя Ахилес и братята нямаха право да се бъркат. Ахилес поне си взе малко бензин от джипа. Хареса ми как Марсело каза на Лола "скъпа" Blush
Лола много хубаво се защити

Забелязахте ли, че вторият брат (от Галеановците) при боя беше с прашки- червени

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 15:02 от dinora1605

# 238
  • Варна
Стига, бе! Ще потърся из нет-а, това съм го пропуснала (всъщност, аз сега започвам да гледам).

Галеано само с Марсело ли биха? Като прегазени са. Те срещу 4-ма бараби в бар "Наслада" устояха и не им личеше, че са се били, а Марсело ги разби направо...

# 239
  • España (Плевен)
Забелязахте ли, че вторият брат (от Галеановците) при боя беше с прашки- червени

аз видях...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт