Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 289
  • 436
  •   1
Отговори
# 240
  • España (Плевен)
Не ми хареса как Лоренса започва да страни от Лола и Как и влияят Силвана и Присила спрямо нея.  Close
Вече започва да си мисли за Града... Ужасни са...  #2gunfire

# 241
Не ми хареса как Лоренса започва да страни от Лола и Как и влияят Силвана и Присила спрямо нея.  Close
Вече започва да си мисли за Града... Ужасни са...  #2gunfire
Яд ме е ,че обвиняват  Лола за боя,а тя каква вина има,че са луднали всички по нея
Много са сладки пеперудките ,който пускат когато Лола и Марсело се целуват

# 242
  • España (Плевен)
Горката Лола   newsm45 smile3518 newsm45 Толкова трогателни сцени между Рехина и нея...

На Лоренса ми е странна ролята.Марсело преди си имаше приятелка от града - тя нищо не каза за нея.Но когато Той си хареса Лола вече може да си отвори устата.Нали се биеше в гърдите и казваше,че е нейна кръстница,а сега как само се отнася с нея.Вместо да се радва на Марсело,че е избрал нея - добро и работливо момиче.  Close

А Николаса и ония двете "мапетитки" как само се радваха,че Лола се маха...  Crossing Arms

# 243
Направо не мога да повярвам как  изхвърлиха Лола
Беше ужасно! #Cussing outРехина бих я разбала при положение,че и 4 й сина са луди по Лола и правят глупости,но Лоренса ме изуми
А братята сега като се върнат ще бъдат много неприятно изненадани

А Николаса и ония двете "мапетитки" как само се радваха,че Лола се маха...  Crossing Arms

Аз се успокоявам,че накрая ще си получат заслуженото всичките злобарки smile3521

# 244
а мога ли да го гледам някъде от днеска епизода? или поне кажете с две думи какво стана Praynig

# 245
# 246
Приемате ли НОВИ. Цоп и аз да се включа тук при вас.Случайно във време 14 и 30 се загледах миналата седмица и този сериал ми грабна окото .Изгледах пропуснатото за два дни .Не е много плачевен , а и Дана Гарсия ми харесва като актриса , а пък тези Мапетитки hit fight hitЕ и готин пич има във филма.

# 247
  • España (Плевен)
Hug Добре си ни дошла...  Hug Дано ти хареса тук...

# 248
  • España (Плевен)
Вижте Присила и Силвана :

Актрисата Кати Барбери е много красива... за разлика от Адриана Кампос.

# 249
ааа душа много благодаря ... не знаех, че го качват във ви бокса.  Heart Eyes

# 250
лелееее тая Николаса няма ли да я убие някой или да и излезне неизлечима пъпка на лицето .... супер много ме дразни #Cussing out

# 251
  • España (Плевен)

Хуана и Николаса толкова тъпи са ги направили в сериалчето...  hahaha hahaha hahaha и големи клюкарки.

# 252
Вижте Присила и Силвана :

Актрисата Кати Барбери е много красива... за разлика от Адриана Кампос.

Наистина Присила е ужасна
Мен поваче ме дразни Хуана ,защото тя първа започна да обижда Лола и да настройва всички срещу нея ,но и двете са ги лишили от мозък сценаристите Laughing

# 253
На мен пък нещо ми е симпатична тази Адриана... Има някакъв специфичен чар. Въпрос на вкус. Simple Smile
Николаса и мен ме дразни, направо ми иде да си счупя телевизора като я гледам как злобее. Направо си заслужава да стане самотна майка. Ако бях мъж нямаше да мога да я изтърпя и един ден #Cussing out
Добър сериал са измислили! По принцип прислужниците винаги се подкрепят, но тук не е така. Харесват ми и жените- нито дебели, нито слаби, с приятни извивки. Но все пак ми се струва, че повечето са със силиконови гърди- Петит, Капуро...

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 17:48 от dinora1605

# 254
  • Варна
На конкурса за красота всички участнички бяха със силиконови гърди, а Вирхиния - тя цялата е пластмасова, то не скули, не са носове...
Адриана Кампос и на мен ми е грозна, отблъсква ме някакси, извън филма даже още повече (извинявам се на тези, които я харесват).

Общи условия

Активация на акаунт