АВГУСТинчета 2006 - 2

• 28 967
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Нана, честито на кумата ти   bouquet Да е жива, здрава и много усмихната малката принцеса  Peace

# 631
  • гр.София
Нана,браво на кумата ти! Да е жива и здрава щерчицата им!

Вст,много е хубаво,че си тук  Hug

# 632
Nana, честито на кумата ти! Много да е здрава и послушна малката принцеса! Hug  bouquet

blanc, беше палячо на тържеството за юбилея в градината. Много ми беше хубаво да го гледам на сцената.

VST наистина е хубаво че си тук.  Hug

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 21:04 от Kaili

# 633
  • София
Ха така, понеже съм я подкарала щъркелската да кажа.

В 19-35 часа отново в ръцете на д-р Жекова се роди и вторият син на Дидка25 - Павел! Тежък 3640 грама и висок 51 см. Диде, желая ти много усмивки, щастие и здраве и много да ви радва Павката

Бравос бе, а на мен браво няма ли. Все пак издържах цели две раждания в родилна зала. Да ви кажа все едно аз два пъти раждах.  Grinning Но съм щастлива - тази емоция е уникална. Да гледаш как се ражда животът. А и кумата ми е повече и от сестра. Много я обичам и се радвам, че се съгласи да споделя този уникален момент с нея.

# 634
Нана, ти в залата ли беше? Как те допуснаха? Браво на теб, че си издържала. Hug

Честит син на Дидка! Бързо възстановяване и желая и да се радва на спокойно бебче.  bouquet Hug

# 635
  • София
Нана, ти в залата ли беше? Как те допуснаха? Браво на теб, че си издържала. Hug

Честит син на Дидка! Бързо възстановяване и желая и да се радва на спокойно бебче.  bouquet Hug

Е как няма. Те и двете раждаха при моята лекарка.  Mr. Green Едната на едното легло, другата на другото.

# 636
Нана, честита втора дъщеричка на кумата ти  bouquet
Честит втори син и на Дидка 25  bouquet /много вървежно името Павел при нас Wink/
Да са здрави и послушни бебета, щастливи и търпеливи родители Hug
Блан, ама ти нищо не изпускаш, много си наблюдателна и съобразителна Laughing
По другите теми няма да се изказвам, чета ви по диагонал, че съм страшно уморена Tired
Гого да оздравява бързо Praynig Hug
В момента Влади бива постригван от баща си, а Деница такива ги нарежда около тях, че направо падам от смях. Кога ще лягаме, не знам.

# 637
Честит син на Дидка 25! Да е здрав и много спокоен, бързо възстановяване на мама   bouquet

Нана, много емоционален ден си имала  Peace

Блан  Hug Hug Hug

# 638
  • София
Нана,много емоции,много нещо Grinning Знам как съм се чувствала,когато раждаха най-близките ми приятелки и те разбирам напълно(още повече,че си била и в залата)

Да са им живи и здрави бебчетата и на кумата ти и на Дидка 25 и само радост и гордост да им носят.

За градината мисля и аз,че дава повече отколкото взема.Съвсем друго е дечицата да се учат на каквото и да е заедно,да гледат едно от друго и да сравняват,а каква радост е когато види щастието в очите ми,когато ми каже нова песничка или стихче Heart Eyes нищо,че продължава да не иска да ходи Mr. Green И наистина се социализира по различан начин и би трябвало и в училище да му е по-лесно.
Днес госпожата набира доброволци родители да боядисват площадката-пейките и катерушките,но за съжаление късно ми каза и аз утре немога-на работа съм,а за днес не е споменала.Градината е осигурила боя и четки,от нас само ръцете Grinning

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 22:55 от liani

# 639
  • София
Ами общо взето ревах повече и от двете бебета взети заедно  Mr. Green

# 640
  • гр.София
 Не бих си причинила такова нещо-да седя в залата за раждане.
 Освен ако не правя репортаж за някоя тв Simple Smile (наистина си помислих,че Нана е била там професионално)

Добре дошъл на малкия Павел! Дидка,  bouquet

Албена,не ми се учудвай-преди седмица с Нана коментирахме на скайпа,дали кумата й ще избърза с датата или не.

# 641
  • София
Честита радост, Нана!
Дидка   bouquet

Наистина вълнуващо преживявне!

# 642
  • София
Ехей, тук е станало весело!  Party Party Честити рожби на Дидка25 и кумата на Нана! Да растат здрави, умни, щастливи и късметлии Боряна и Павел! Нана, евала!  Peace Аз не бих издържала  Rolling Eyes Embarassed Супер!  Hug Hug Hug Grinning
Блан, нахална съм, ама - искам ти скайпа и аз  Blush може ли?
А Тони наистина е сладур!  Heart Eyes
За градините сме писали и преди. Вече взех да ги харесвам  Simple Smile

# 643
  • София
Не бих си причинила такова нещо-да седя в залата за раждане.
 Освен ако не правя репортаж за някоя тв Simple Smile (наистина си помислих,че Нана е била там професионално)

Добре дошъл на малкия Павел! Дидка,  bouquet

Албена,не ми се учудвай-преди седмица с Нана коментирахме на скайпа,дали кумата й ще избърза с датата или не.

Няма начин, мила ми Л.. Кумата ми е повече от сестра. От 20 години сме приятелки и ми е душата тя.
А иначе Диди роди точно на термин, кумата с 6 дена по-рано. Ама Боряна е Суперменка - роди се с ръката напред.
Аз обаче съм като изцеден лимон - емоцията е невероятна.
Отивам да лягам, че утре пак дежурна...но поне няма вече кой да ражда  hahaha

# 644
Честити рожби на Дидика и кумата на Нана! Да са ви живички, много много здрави и много късмет в живота им пожелавам!!!

При нас се затопли и днес си направихме една 3 часова разходка, добре ни дойде!

Кайли голям сладур е Тони! Най хубавия клоун!
Анди много целувки на красавеца Гого! Да се оправя бързо  Hug

На градина или не , важното е децата да са обичани и да им се обръща внимание, аз за жалост не съм най добрия пример, да си призная честно става ми скучно само с Еличето и проблема не е в нея, обичам я безкрайно, но ми липсва фантазия за да я забавлявам, и бързо ми омръзва, наистина съм лоша майка ...затова бих искала да ходи на градина, аз съм много скучна ... Confused

Ники е утре на градски турнир по шах ще стискам палци за добро представяне  Peace Участва и в съзтезание на дълъг скок и се класира 2 ри, много съм горда с момчето си!

След тези новини за починалите дечица от лекарска грешка сън не ме хваща....обзел ме е такъв яд, безпомощност и страх...

Общи условия

Активация на акаунт