АВГУСТинчета 2006 - 2

• 28 965
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Дидика честит ти син Павел   bouquet Да здрав и много щастливи, и вие с него   bouquet

Нана честито и на теб и най-вече на кумата ти   bouquet да е здраво и щастливо бебчето Боряна   bouquet

вярно как си издържала - корава жена си ти, това е  Laughing

ВСТ наистина добре дошла отново  Hug

# 646
Ей, Nana77, браво на теб! Не едно, ами цели две раждания. Simple Smile

Да са им живи и здрави Павел и Боряна! Много здраве и късмет на тях и на семействата им!  bouquet

# 647
  • София
Вече приемам заявки за професионална подкрепа по време на раждане  Mr. Green

# 648
  • София
Нана, що не създадеш същата емоция и на кумата ти  Whistling Mr. Green  Wink А Дидка преди в Шейново роди, явно е решила да не повтаря там.
Марго, и аз съм като теб  Embarassed , а и си имам още една грижа, та за подобни забавления с Ивчо не ми остава време. А и той не гори от желание.  Rolling Eyes Там, покрай другите деца, по би се занимавал. Успех на Ники!  Peace

# 649
  • София
Нана, що не създадеш същата емоция и на кумата ти  Whistling Mr. Green  Wink А Дидка преди в Шейново роди, явно е решила да не повтаря там.

Защото раждането е лесно, после настава трудното  Wink

Дидка роди в Шейново за 12 часа първото, а вчера Павката го роди за 3 часа от приемането  Grinning

# 650
  • София
Абсолютно си права  Grinning
А за второто раждане - нали почти винаги е по-лесно и бързо  Rolling Eyes
Не, че ще го прочете, ама - ЧРД на Обърквация/Мотивация!   bouquet  bouquet

# 651
  • София
Марго, и аз съм като теб  Embarassed , а и си имам още една грижа, та за подобни забавления с Ивчо не ми остава време. А и той не гори от желание.  Rolling Eyes Там, покрай другите деца, по би се занимавал. Успех на Ники!  Peace
Елфче, живота ли ти отмиля, та даваш такива предложения Twisted Evil Mr. Green
Аз в родилна зала бих влезнала с три девойки - сестра ми и две приятелки, едната може и да го прочете това, та си знае коя е, макар че тя специално няма как да ражда по естествен път, но пак бих стояла в операционната Heart Eyes Даже и бих родила вместо тях, за да не ги боли Grinning Някак си по-лесно преживявам мен да ме боли, отколкото да гледам как ги боли хората, които обичам. Честно казано докато раждах почти през цялото време мислех за сестра ми и че тя няма как да издържи такава болка... Луда жена съм си Mr. Green
Нана, аз от самото начало много ви се радвам на взаимоотношенията, защото знам колко ценни са такива приятели и какво усещане за сигурност ти дават Heart Eyes

# 652
Хайде и аз да се включа официално в честитките Simple Smile Да са живи и здрави бебоците, много радост и щастие на тях и щастливите родители Hug
А продължителността на раждане не мисля че има общо с болницата Wink
Марго, много ти се радвам, четейки за дечицата ти.С право се гордееш с Ники Peace И аз бих.А колкото до трудностите- вярвам че скоро ще отминат и при вас.Ако трябва да гледаме положително( щото в подобна ситуация друго не ни остава), това сплотява семейството.Горе главата Heart Eyes
Аз чакам с нетърпение да избутам и този безкраен работен ден и да се заема с моето семейство Simple Smile

# 653
  • София
Нана, що не създадеш същата емоция и на кумата ти  Whistling Mr. Green  Wink А Дидка преди в Шейново роди, явно е решила да не повтаря там.
Марго, и аз съм като теб  Embarassed , а и си имам още една грижа, та за подобни забавления с Ивчо не ми остава време. А и той не гори от желание.  Rolling Eyes Там, покрай другите деца, по би се занимавал. Успех на Ники!  Peace
Аз в родилна зала бих влезнала с три девойки - сестра ми и две приятелки, едната може и да го прочете това, та си знае коя е, макар че тя специално няма как да ражда по естествен път, но пак бих стояла в операционната Heart Eyes Даже и бих родила вместо тях, за да не ги боли Grinning Някак си по-лесно преживявам мен да ме боли, отколкото да гледам как ги боли хората, които обичам. Честно казано докато раждах почти през цялото време мислех за сестра ми и че тя няма как да издържи такава болка... Луда жена съм си Mr. Green
Нана, аз от самото начало много ви се радвам на взаимоотношенията, защото знам колко ценни са такива приятели и какво усещане за сигурност ти дават Heart Eyes

Да и аз съм щастлива, че макар и малко имам невероятно скъпи приятели. А кумата не е просто приятел, тя е и душата и сърцето и много често разума ми през последните 20 години. Тя е кръстница на Кало - и междудругото тя кръсти Кало точно на вчерашния ден - 29 април 2007 година. А сега 3 години по-късно на бял свят дойде дъщеря й. Има връзка мисля си...

Цитат

Не знам за Елфчето, ма ти пак се ...с Бай Систър  Mr. Green

Ето я и Боряна  Grinning

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.18472847

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 10:42 от nana77

# 654
 Привет и от нас....
Да са живи и здрави Павел и Боряна!!!!!!Много щастлие на родителите и приятелите им!!!!

Нана корава жена си ти....ама и на Бубчето и се кефа ,че никога не си премълчава,когато и се нарушават правата! Peace Аз нали съм "мека Мария" и все си мълча!!!И винаги когато реша да надигна глава и да си потърся правата,да направя скандал и т.н.-все се оказва ,че точно тогава "грешката е в МОЯ телевизор"  Mr. Green Crazy Mr. Green Като днес  Blush

Марти е добре,ходи на градина с голям зор,сутрин все още реве и се вкопчва в мен..... Но пък следобяд я взимам щастлива и разказва с въодушевление за деня!!!Планирах на 3 и 4-ти май да я водим в Сандански (с баща и за стопляне на отношенията)..... и тя е толкова щастлива,че ще има басейн......и естествено днес сутринта се оплака съвсем бегло,че я боли ухо........Реве ми се направо,никога не ми се получават нещата. Следобяд е на леар и болна,здрава  искам да отидеееееееееееееем!!!!

# 655
  • варненка от София
Честито, честито на нобообебилите се майчета, а на бебченцата пожелавам здраве, щастие, много усмивки и безгрижно детство!  bouquet

От снощи сядам да пиша и все нещо става и не съм на мене си и резултатът дойде сутринта. На Тошко дядо му е с инсулт в болницата. Молим се да се разминат лошотиите, че ми засяда буца като се сетя. Както и да е. Свеки беше тръгнала днес за Швейцария при зълва ми, но след събитията във фамилията се връща обратно насам.

Аз два дена бях сама с децата вкъщи и вече съм на предела на силите и нервите си, ама ще се оправя. Майките обикновено са куча марка и аз съм в тоя кюп на марковите. Вчера правих и торта за кръщенето на един банбон и това допълнително ми отне от силите, но се надявам да си я харесат.
Ето ми тортето тук

# 656
Миленка, недей да викаш лошото.До 3-ти има време.А и може да е моментно  неразположение.Или пък нейна измислица.. Rolling Eyes знам ли ...ако не й се ходи в края на седмицата на градина..
марулче, дано се оправи човека Praynig А тортата  е разкош Peace Златни ви ръце Heart Eyes

# 657
  • гр.София
 Марулка,направо е грехота да ви се ядат произведенията!!!!Невероятна е тортата.

Дано дядото се позакрепи Peace

Миленка, отивайте-е-е-е-е! Ако ще и с лекарствата. Дали ще боледува вкъщи или там-все тая. Стига да не трябва да се наблюдава от лекар.

И на Гого пожелавам бързо оздравяване. Анди Hug

Мама Марго и моят е лекоатлет от няколко месеца-голямо щастие,голямо чудо.

За децата-досадно ми е,много, да седнем и да си играем, или пък да вися по градинките! Не е за хвалба, а за срам, но е така.
 Но пък много обичам някъде да скиторим заедно.
 На Петър много съм му чела и пяла вечер преди сън. Докато София въобще не ми дава да се изявявам.Дай-дай и дърпа книгата. Или пък само тя да пеела-АЗ знам-знам,мога-мога.....

# 658
Докато София въобще не ми дава да се изявявам.Дай-дай и дърпа книгата. Или пък само тя да пеела-АЗ знам-знам,мога-мога.....

blanc а на мен Тони директно ми заявява: "Недей пей!"  Като бебе много обичаше да му пея (или не можеше да ми каже да млъкна)  Mr. Green Нои той не иска да пее.

марулка невероятна торта за пореден път показваш. Как ще я нарежете тази красота, незнам.

Миленка не е проблем да заминете, дори и да е болна, но определено не трябва да се къпе в басейна ако е проблема в ухото.

# 659
Честит син на дидка, Павката! Честита дъщеричка на кумата ти, Нана! Да папкат и да растат здрави, щастливи и палави деца!
На Полито, Дидка и на нас, явно много ни допада това име, Павел.
Отдавна не съм се включвала, домъчня ми за вас и какви прекрасни новини.
Павката е приет в яслата, в същата градина, където е Дани, ходих тези дни да оправям документи, до работа, до община.
И двамата са болни, Даниел с хрема и една кашлица, която вече поизлекувахме доста, а малкия Павка пие четвърти антибиотик за два месеца. Ходим по доктори, нашите само си прехвърлят отговорности и направления, искаха да ни върнат старото лечение, през което вече сме минали, хванах си детето и партакешите, отидох при педиатърката и я ме посъветва ИСУЛ. Отидохме при д-р Камел, отново антибиотик Аугументин по-силен от първия, капки Зиртек, макситрол в носа и цилоксан /на тях пише и че са спортисти при възпаление на външни отити и при пукане на тъпанчето/-вторник на контролен преглед. Дано всичко мине и да нямаме проблеми вече с тези уши.
Иначе по цял ден разходки и тичане.
Да се почерпите за здраве за нашата месечинка /на патерица/

Бубче, как си, справяш ли се?
Целувки и сладки сънища

Последна редакция: сб, 08 май 2010, 23:18 от pepejeans

Общи условия

Активация на акаунт