АВГУСТинчета 2006 - 2

• 28 984
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Честит рожден ден на Поли!  bouquet Много здраве и сбъднати мечти.

Бубче и аз щях да се дразня че пренебрегват децата. Много е миличко да ги гледаш как се опитват да си изпълнят номера, колкото и прост да е той.

И аз съм решила Тони да почива лятото от градина. Само още се чудя за юни месец - зависи кога почват сборните групи.

Ембър честит момък. Wink

# 601
Polito_87, ЧРД!  bouquet

# 602
Поли, честит рожден ден  bouquet Бъди много здрава и щастлива Hug
Блан, и аз се зачудих на празното поле, реших, че С. се е добрала до компютъра Grinning
Ембър, тъкмо таткото ще има да се хвали с момченцето, че си имат мъжки работи Wink На теб и на Анди пожелавам всичко да е наред до края, и след това разбира се Hug
И нас ни изненадаха от ДГ сутринта - за първи път ще почиват през юли, а през август ще има сборни групи. Сега трябва да се пазаря с колежките да си сменяме отпуските, че при нас плановете и разписанията са още от януари. От край време си имаме разпределение и аз винаги почивам август. Ядосах се, не че мога да направя нещо по въпроса Confused

# 603
Поли, честит рожден ден и от мен!   bouquet Жива, здрава, щастлива и много обичана!  Hug
Ембър, много мило ми стана като прочетох за вашето бебче. Стискам палци за безпроблемна бременност.
Ние ще сме на море през август на Иракли- там ходим от доста години. Изпратих пари за резервацията и тръпна да стане 14.08.
Аз, да се призная честно до сега не съм ходила на нито едно тържество на Виктор. За коледното бях на семинар в София и ходи баба му, а преди осмомартенското той се разболя.
Със сигурност ще ми е хубаво да си видя гарджето на сцената, но с № 2 определено не преживявам толкова драматично нещата, както с баткото.  Peace

# 604
Поли, честит рожден ден и от мен!   bouquet Жива, здрава, щастлива и много обичана!  Hug
И от мен!  Hug  bouquet

Ембър, честито момченце миличка и лека и безпроблемна!  Hug

Бубче, миналата година по това време ние си бяхме резервирали  ултра олинкузив на Албена в 5 звезден хотел, останах адски доволна и станахме черни като маймуни, защото хванахме и супер време...та пожелавам ти го същото!!!   bouquet

# 605
  • София
Знаете ли, това, което ме дразни е, че ако смята, че децата са малки за такива неща, да събира деца от втора група нагоре. Струва ми се леко нахално на първата родителска среща да обяснява колко е важно на тази въраст да се занимават децата с танци или спорт, колко бързо усвояват и схващат и когато дойде време да се види колко точно са схванали, изведнъж децата да станат прекалено малки. Далеч съм от мисълта за сложна хореография със синхрон и построена пирамида, но все трябва да са научили да клекнат три пъти и да се завъртят два пъти.
Нана, и до 12ти клас дай Боже ще ходя на тържества и тържественца, защото ми е хубаво и приятно и категорично не мисля, че общата подготовка на едно такова събитие ще им съкрати детството или ще ги накара да се чувстват като консомолци, да не говорим, че ученето на стихчета наизуст е изключително подходящо в тази въраст за развитие и трениране на паметта и аз самата уча такива с Ина. Не държа на участието в концерта като такова, държа на това да видя с какво се занимават децата по време на тези танци, а не ни допускат нито през годината, нито пък допуска тях да участват в открития урок. Ядосвам се, защото чрез тези тържества поне до известна степен родителите добиват предтсава как се занимават учитеките с децата, а ние нямаме никакъв достъп до това.
И не на последно място - да, сантиметална съм, искам да имам такива преживявания, искам да я гледам, да я наснимам и да й се радвам и ръкопляскам.
А моите спомени от детската градина за организацията на такива тържества са много далече от принудителното изтъпанчване, помня, че се готвехме с голямо старание, че много се забавлявахме и си спомням колко ми беше хубаво да виждам родителите ми в публиката как ми се радват!

Валка, гледах ги за Албена, ама ме достраша, че е рано и на север може да ни хванат студ и дъждове, затова се спрях на Свети Влас, дано да останем доволни като вас  bouquet

# 606
  • София
Е, явно защото аз не съм ходила на градина, та подобни мероприятия изобщо не ме умиляват  Mr. Green

Виж, особено се гордея с това, че Кало сам разказва от до повече от 10 приказки. Че разпознава сигнализацията в бащините си учебници за семафори и то без никой да му е показал що е кръг и що квадрат или че е видял колата ми паркирана на вътрешна уличка пред РПУ-то от рейса и е казал на татко си - Мама е там, видях нашата кола.

Ей тези неща могат да ме накарат да се гордея с умното си, любознателно и изключително наблюдателно и интелигентно дете. Не наизустяването на четири реда стихче.

Лично мнение, разбира се. Wink

# 607
  • София
Ама Ина също разпознава колата ми, светофара, геометричните форми и т.н.
Едното за мен не изключва другото, това са неща на които аз или тя сама се е научила, искам да видя резултатите от градината и не мисля, че е странно или нерезонно.
Сантименталанат част я оставям на страна.

# 608
  • София
Полито честит рожден ден   bouquet  Всичко най-най-най хубаво ти желая   bouquet

Велмар кученцата са .....нямам думи направо....какво обаче правят при теб, просто ми стана интересно - все пак си в студио, нали....

Ембър - честито ти момченце

Марго все ще се наредят нещата с работата  Hug

По повод на интелигентността ....и обученията в детската....Миташки онзи ден ми обясни ( това му се случва изключително рядко), че г-жата по английски го наказала. Аз нямам нищо против госпожите да наказват децата в детската, защото трябва да има ред и дисциплина....Но на въпроса ми защо отговорът беше: "Защото ми каза, че НИЩО НЕ ЗНАЯ"....  Shocked  Хъм, почувствах се, все едно са му писали двойка....обаче се замислих, че не някак си редно да накажеш дете на 3 години и половина, че не знае, виж ако не слуша, пречи и тн. - да....
Нали все пак плащам, за да го учи...да говори с мен, че езиците не му вървят  Joy на таз крехка възраст, та да го отпиша, а не да ми взема парите и да го наказва, че не знае....Честно казано не знам дали съм права....Ако пак се повтори мисля да говоря с нея.

В този ред на мисли подкрепям Бубчето.

Иначе вчера ходиха на екскурзия - до далечното Своге - Замъкът - някакъв атракцион. В нета не изглежда добре, но децата са били супер доволни  Laughing

# 609
Аз напълно подкрепям бубчето Peace Няма да повтарям написаното от нея.Само ми е странно как така съвсем нищичко да не знаете за това какво се случва в градината newsm78 Нашите госпожи казват, изнасят на таблото, а и Дария не спира всеки ден въодушевено да ми разказва и показва наученото ThinkingПонякога, когато ида по-рано и още не са приключили  с уроците в салона, се качвам горе и наблюдавам репетициите.
А колкото до форми, коли и подобните....Нана, в градината и на това ги  учат  ако не си знаят Wink
Велмар кученцата са .....нямам думи направо....какво обаче правят при теб, просто ми стана интересно - все пак си в студио, нали....

Кучетата дойдоха на гости в рубрика "хоби" в сутрешния блок.Аз ги гепих при мен и ...работата отече Joy За малко да не ги пусна за участието им в ефир.
С нетърпение очаквам да си идем в Плевен и да видим новото куче на баща ми- от същата порода Heart Eyes Представям си Дария как ще полудее, а за кучето- да не говорим Crazy

# 610
Поли, пожелавам ти много,много усмивки и щастливи мигове!

Бубче, абсолютно права си...ние ходихме на открит урок по латино танци по повод концерта им и умряхме от смях....просто са невероятни и страхотно се забавляваха...правиха влакче, тануваха на Лудата жаба и накрая завършиха с някакво подобие на салса... Joy Joy

Ембър, това според мен е страхотна комбинация като гледам братовчедка му как се занимава с него и на колко неща го учи, а разликата им е 3 год.

# 611
Здравейте  Hug

Полито, честит рожден ден   bouquet Много здраве, късмет, любов и хиляди усмивки!

Не пиша, защото мноооооого ме мързи  Embarassed Пък и се затрупах с работа и не ми остава много време. Само си ви чета рано, рано сутрин и все се каня да се включа, ама го отлагам и после забравям  Embarassed

Лоринка изкара 2 седмици на градина и пак е болна.....много ме скапват тези болести....Слава богу за сега не е нищо сериозно, ама ще си почива сигурно цялата седмица, а тя е много нещастна горката.

Оплаках ви се, включих се неадекватно както винаги....та ето за това не пиша...неловко ми е  Embarassed

Стискам палци за нови работи,хубаво време на морето  и големи но много сладки и послушни коремчета  (само момченца ли ни се очертава да чакаме или аз пак изпускам нещо  newsm78) Laughing

Hug Hug Hug

# 612
  • София
Полито, честит рожден ден! Бъди много здрава, обичана и щастлива!   Hug Heart Eyes   bouquet не знаех, че си моята зодия  Simple Smile , днес и баба трябваше да има рд...
Бубче, аз те разбирам и сигурно бих се почувствала като теб.  Rolling Eyes
Ембър, честито момченце! При теб познах за пола, но не бях писала какви са ми усещанията  Crazy Blush
Лиани, точно днес се сетих за вас  Hug
Като ви чета откривам, че моето дете е глупаво  Rolling Eyes , но пък си го обичам.
За ДГ се чудя, ходи с такъв мерак тези дни, че направо не мога да повярвам  Crazy , но може и да е поради липсата на лелката  newsm78 , така и не я хареса. Та мисълта ми беше, че се чудя кога да го пускам лятото. Август казаха, че задължително почиват, но за юни и юли трябва да кажа дали ще го пускам, за да знаят дали да правят сборни групи.
На море уж ще ходим след рд на Ивайло, ама да доживеем дотогава.

# 613
Полито, честит рожден ден! Бъди много здрава, обичана и щастлива!   Hug Heart Eyes   bouquet
Поздрави и от мен на патерица!

Благодаря за пожеланията, малко съм паднала духом, но се надявам скоро нещата да се подредят.

Днес правихме с Еличето апликации и се учехме на сезоните, много и е хубаво като се занимаваме двете.
Иначе и аз като Бубчето бих се ядосала, спомените ми с Ники за дет.градина ги свързвам главно с тържествата и не си спомням на него да не му е харесвало напротив вълнуваше се и му беше хубаво да ме види в публиката и да ми помаха от сцената, именно там ме посъветваха да отида на прослушване за хора на БНР, така че тези емоции много ми липсват тук с Еличка, защото и тя обожава да на сцена и да пее и танцува...ама какво да се прави друга система имат тук. Всичко започва ( и то ако си плащаш) на 4.

Тук последните два дни е топло само през прозореца, едно слънчево такова, но вятъра е северен и много силен и температурата е 2 градуса  Rolling Eyes, Излизаме, но по малко. Опитвам се да организирам за рожденния ден на Ники, хем нямам много пари, хем ми се иска да е нещо което ще го изкефи и съм в чуденка  newsm78
Миналата година беше барбекю с футбол на поляната в парка до нас и добре се получи, но сега ми се иска да е нещо по различно...

# 614
  • София
Елфче,какви са тези пораженчески мисли,бе жена.Детето ти глупаво,провалила си се като родител NaughtyВсяко детенце е уникално и единствено  и всяко има нещо с което е повече от другите,както  и всяко си има някакъв недостатък Mr. Green -така,че.....

Марго,изобщо не ви завиждам на времето,бррр. Тука тамън се постопли приятно.Дано намерите най-доброто  решение за празника.Все пак празника си е празник и няма начин да не е готин Party

Общи условия

Активация на акаунт