ПЛЕВЕН - 131

• 42 947
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
после като ги извадиш са по-зле и от негладени.
Ааа, това не е така.
Много по-добре си изглеждат като си ги извадиш после ако са прибрани изгладени. Но имат гънки там където са били сгънати и пак трябва да минат през една ютия. Затова не мога аз двойна работа да си създавам.
Да не говорим, че като отворя на майка ми гардероба има голяма разлика с моя чисто визуално  Laughing

# 586
Е всеки както си е свикнал, аз винаги съм мразела да гладя, не го и правя.

Дикси, точно за гънките говорех, които се получават при самото сгъване. След това задължително трябва да изгладиш отново дрехата.

# 587
  • София

Дикси, точно за гънките говорех, които се получават при самото сгъване. След това задължително трябва да изгладиш отново дрехата.
като са на закачалка няма гънки.Освен това много по-лесно се глади една дреха след като се извади от сушилнята или се прибере от простора веднага да се изглади,отколкото да я прибереш в гардероба и после да гладиш.
Дикси,споко,нали само ти си знаеш какво е вътре в гардероба. LaughingДа не ти пука.

# 588
Здравейте и от мен. Аз гладя само на Миро дрехите и то не винаги, но се е случвало няколко пъти да гладя и наши след като съм ги взела от простора. Забелязала съм, че изгладени заемат по-малко място. Хубав навик е да гладиш,но аз не съм му голям фен.

Някой знае ли дали и къде мога да намеря магнитен аквариум с рибки. Миро много обича да се занимава с вода и предполагам, че и това ще му е много интересно.

# 589
Изобщо не гладя. Моят лаф е "имала време - гладила". Laughing  Нали си намерих жена за помощ в чистенето, друго не ми трябва. Сега съм пей сърце, толкова съм щастлива. Къде ти да се разгладя тепърва  Grinning Габи има чудесен вид за училище - панталоните му са си фабрично с гънки повечето - за гъзария  Joy Кари е с плюшени костюмчета най-често  Simple Smile

# 590
Валенце, той ми е подреден гардероба, но когато са изгладени дрехите някак още по-подреден изглежда  Grinning
Аз пък нямам място за закачалки за друго освен за панталони, костюми и връхни дрехи.
И не знам колко закачалки трябва да има човек ако всяка блуза, моя, на Емо и на децата, е окачена на закачалка  Crazy

# 591
  • София
Ами Дикси ние нямаме много дрехи явно.Повечето са на закачалка,изключая анцузи и подобни.
Е,и аз не бих гладила,ако мога да си наема жена. Grinning
Оставете това гладене,че взех да се чувствам нещо не в ред. Laughing

# 592
Дикси, невъзможно е, аз един ден броих, че Габи има над 25 памучни блузи с дълъг ръкав само  #Crazy Отделно всичко останало. Май се оливаме с дрехите.

Валенце, тя жената не глади, само чисти Peace Просто няма смисъл да искам гладене, не ми е от особена важност.

# 593
Бельо, хавлии, чаршафи, домакински кърпи и бебешко гладя веднага, а дрехите ни преди излизане.
Днес ще водя бебето на лекар.
Вале, този сайт ми беше попадал наскоро, но го бях забравила, благодаря ти, че го постна, Тити много ще му се зарадва! Heart Eyes Готин аватар!
Тина, да се оправя бързо контузията. Hug Аз като бременна лятото си повредих пръста /май го счупих, ама така и не се разбра със сигурност/, та, боля ме до края на януари и не можех изобщо да се изправя на пръсти. Crazy
Ох, много ме мързи, много, дори да пиша ме мързи... Tired

# 594
Да бе, нямате.
Ако щеш по 10 блузки за човек да се падат, това са си 40 закачалки. Отделно панталони, ризи, костюми, сака, поли, якета.........леле-леле, какво ми говориш.
Явно гардеробите ти са такива, че са основно за закачалки. Моите са повече с рафтове и по едно семпло отделенийце за закачане  Grinning

# 595
  • София
Ами аз рафтчета имам съвсем малко.Всичко останало е на закачалки.
Освен това закачалките ми са специализирани за тази ми мания,търсила съм си специално такива за панталони,на които се закачват по четири наведнъж.Без да се мачкат.
На децата на една закачалка стоят по един панталон и една блуза.
Сега ме накарахте да преброя,начи.В техния гардероб има 27 пълни закачалки,на всяка има панталон и блуза или рокля и блуза.На някои има по няколко чифта панталони. Grinning
Противопоказно ми е да си стоя вкъщи,щом почнах да си броя закачалките. Whistling
Вкъщи аз имам най малко дрехи,направо ме е срам да кажа колко. Blush

# 596
Противопоказно ми е да си стоя вкъщи,щом почнах да си броя закачалките. Whistling

Е ние с Нади крушките си броихме скоро. Crazy
Майтапа на страна, но и на мен вече ми писна с това седене у дома. Ужасно снежни са тротоарите за количка, а да се бутаме по шосето не ми се иска. Дано събота и неделя се разтопи вече този сняг.
Много се проточи тази зима  Crossing Arms

# 597
И аз искам да свършва зимата, много зле ми действа вече  Crazy

# 598
  • София
Да ви питам,че се притесних.Бубка се изпишка,обаче урината и е много мътна.Сега като имаше температура тия дни пишкаше много рядко,да не кажа,че това и е първото пишкане днес.Обаче много мътна,дали може да е от задържането.Не просто тъмна,а мътна.И вода не иска да пие почти,само сокове.Вода не е пила от оня ден сигурно,само на сок я кара.
Сега като се замисля тя пие само сок от кайсия,дали пък не е от това цвета.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 12:58 от Валенцето

# 599
  • гр.Плевен
Валенце, урината й може да е мътна и без някаква специална причина. Това ми го каза лекар, когато голямата ми беше направила цистит и после я дебнех кога, как, по колко пишка, каква е на цвят урината и др.такива подробности. Ще трябва да наблюдаваш за цвета, ако  е много тъмна ще се наложи да я водиш на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт