ПЛЕВЕН - 131

• 43 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Дивиана,а не е ли възможно просто детето да не се е изпишкало добре и затова да е излязло легенчето така?Питам,защото като бях бременна с Мими на феталната първо ми казаха,че детето има такъв проблем и ме викаха на следващия ден отново.Всичко си беше ок тогава.
Вале, не знам. Докторката не се притесни особено, а на мен каза да изкачаме да видим изследванията на урината какви ще са, може би точно това е имала предвид. Преобух дребното преди да излезем за лекар, заспа в колата, та нищо чудно и да не се е било изпишкало добре. Надявам се много да е така.
В понеделник ще я заведа на изследвания, а в сряда доцентката ще каже какво говорят резултатите.
Благодаря за пожеланията на всички, дано нищо му няма на пърлежа! Praynig
 Hug
Сладур голям е този е Митко. Laughing Дикси, записвай, записвай...
От известно време съм ограничила компа и всичките му там игри, на които играе малката. Като зомбирана е. Shocked Щрака бясно по клавиатурата и не чува, не вижда...Не мой така. Naughty

Свалила съм си десетина готини филма и полягам да гледам.

# 661
Kaти, лошото в тези филмчета не е, че ги плашат, а че ги учат на насилие. Ужасно ми е гадно да чуя малко дете/ на 3-4 год/., което се хвали колко рейнджъра/ или каквото и да е там/ е убило. Още по-лошото е, че убиват и полицаи и това си е голямо геройство. Аз лично ще се постарая да наложа вето на подобен род игри и филмчета. Не стига, че детето няма никакво движение, ами и и се учи да убива, че е и гордо от това.
После защо имало агресия сред децата. Че те само от това разбират!

Див, стискам палци с детенце всичко да е наред. И моля те кажи ми защо й казваш пърлежка, много ми е интересно. Rolling Eyes

# 662
Сега видях, че ми е останал около половин пакет памперси на Пуфис-4. Ако някой ги използва и ги иска може да каже. Миро направи алергия от тях и само така стоят.

# 663
Див, стискам палци с детенце всичко да е наред. И моля те кажи ми защо й казваш пърлежка, много ми е интересно. Rolling Eyes
Благодаря ти, Мама НушИ!
Ами, така просто ги наричаме галено с мъжа ми - големият и малкият пърлеж. Специално обяснение, уви, нямам. Някои хора казват на децата си принцеси, принцове, меченца, зайченца, буби и т.н., ние пък пърлежи.
Но мога да ти кажа, защо мъжът ми ме нарича - плъ'о, ако ти е интересно.

# 664
Див, много съжалявам за детенце и стискам силно палци вси4ко да е наред Hug
И ние си имаме имена, които никак не са в категория cute Simple Smile

мъжа ми не оби4а голям процент от храните, та не го мисля, сигурно не харесва много неща, но яде...заплахата няма да готвя, би го зарадвала Laughing
Такъв е и към яденето на майка си, сестрите и това по ресторантите.

Ох, няма друго дете като Митко! Laughing Hug

# 665
Добро утро -прекрасно слънчево утро е навън.Усмихнат и лек ден на всички и романтичен уикенд  loveuuu

# 666
  • Плевен
Не разбрах това за бакуганите в киното ли ще е,или в детския кът?

# 667
Знаех си аз,че Мити има синя кръв  Joy Аристократи сте вие, Диксии  Flutter

Божидар иска да закусва кроасан от костенурка  Rolling Eyes

Анатоли ми харесва манджите, но и аз си готвя хубаво, как да не харесва  Wink Иначе не е каприз - стига яденето да не е от кайма, всичко е ок.

Бакуганите ще ги пропуснем.

Групата в градинката е в карантина до края на март-всичко работи за Бужи, той и без това не ще да ходи там  Whistling

# 668
Някой ще излиза ли на разходка из Сторгозия да си правим компания? newsm78
Див,да се оправя бързо пърлежчето Praynig

# 669
Това слънце май-май е измамно или се бъркам? Стори ми се голям студ на балкона.

И ние ще пропуснем Бакуганите. Сега чакам да почнат прожекциите на "Битката за Тера"  и тогава ще ходи на кино.

# 670
Див, на една приятелка детенцето така задържаше, имаше нещо, което беше с тръбичките около бъбрека свързано, но не помня, тя не беше ходла на фетална и не го бяха видели по време а браменността
На годинка и два-три месеца и направиха операция в Пирогов, там са най-добрите спициалисти в тази област по принцип
За проблема разбраха след неизлекуване доста време на бактерии в урината
Други плевенски познати също там заведоха детето на операция, пак беше на такава мъничка възраст - около годинка
Дано всичко бъде ок с малката и нещата да се развият по най-добрият за нея начин

# 671
Бакуганите и ние ще ги изпуснем   Mr. Green
Дикси, Битката за Тера я прожектираха вече   Peace
И моля те иди гледай Аватар, че вече явно само ти не си, че да го махнат най после от екран   Mr. Green

# 672
Тина,  Shocked
Кога? От няколко месеца редовно ходи на кино, но явно сме я изпуснали  Tired

# 673
Когато даваха Играта на играчките (1), ние тогава пък него изпуснахме. Дописах се в горния пост   Mr. Green

# 674
  • София
Ох тия момчета с тия бакугани. CrazyНали си имам племенник,та долу горе ми се изясниха и на мен покрай Коледа.Детето ми беше поръчало бакогани,аз съм му взела от ония другите момчешки играчки,дето сега не им се сещам името,едни грозни човеци такива с разпънати ръце. Laughingе,нищо не каза детето,какво да прави с лудата си леля.
Аз може и да съм прекалено строга в това отношение,но на Мими и е позволено до 20 минути дневно да играе на компютъра.И то предварително прегледани игрички  от мен.имаме две много хубави-Пепеляшка и Спящата красавица.Теглих ги навремето отнякъде.Но са страшно интересни и забавни.Освен това и пускам Дядо и ряпа,също и Житената питка,те са обучителни и хубави.Буквенка и Цифренка също.И от този линк,дето вчера и пуснах.Има и такива невероятно тъпи игри за момичета,че не е истина. CrazyГледам племенниците ни прекарват доста време на компютрите,те са на възрастта на Мими някъде,могат да пишат на клавиатурата,да пращат и получават снимки,да се ровят в интернет.Съответно според част от родата е направо гордост това детето ти да пише на компютъра на 4-5 годинки.Има време според мен,и това ще се научи,но предпочитам да не е по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт