ПЛЕВЕН - 131

• 43 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Дикси,много е сладко палтенцето, но няма 108  Confused

За срещата - Силви, носи ми гащите, аз на Косето слинга да върна и какво още мислих  Crazy

# 91
Атракция, има го 108 във всички цветове. Само, че аз го взех за 11 евро, а сега е 22  Crazy

Веси, за възрастен или за Бети?

# 92
Е, как, на мен само 104 ми излиза  Rolling Eyes
Опа,редактирам се, аз гледам едно друго, което и на снимката си е зелено, то е само 86 и 104, това го намерих.Толкоз пари не давам. Mr. Green

# 93
Веси, за възрастен или за Бети?

За възрастен

# 94
д-р Господинов. Приема в кабинет на "Кирил и Методий", в сградата където е Орифлейм. Но кога и как не си спомням  Rolling Eyes

# 95
А някой да има тел, на който да се запише час

# 96
Привет
И аз щях да питам за кожен-за мен,тъкмо ще се възползвам от инфото.
Атракция,не ми носи слинга-ще липсвам на тая среща.Мама взе Хриси вчера и в неделя ще ида и аз при тях.
Получих си помпата днес.А за да допълнят явно някакви грамажи са ми сложили една брошура на ЛаЛече Лига и списание Кенгуру-12 брой от 2006 hahaha

# 97
Ето какво намерих в нета, дано важи - Лекарски кабинет д-р Димитър Господинов- ул. ”Кирил и Методий” № 21, тел. 064/836145

# 98
Ето какво намерих в нета, дано важи - Лекарски кабинет д-р Димитър Господинов- ул. ”Кирил и Методий” № 21, тел. 064/836145

Мерси много Hug Hug Hug

# 99
И аз препоръчвам Господинов, доволна съм от него, но ходих преди години, се га не знам как е. )

# 100
Дикси,мерси Peace.Аватарът ти ме стопля Heart Eyes
На някой да му се разхожда?Или да му се ходи на сладкарница?Сега като съм без Хриси и ми е скучно Mr. Green BlushИ установих,че няма с кой да изляза Sad

# 101
На мен ми се ходи на сладкарница Naughty

# 102
Музе, о, и аз съм така....като реша да изляза без Калина и мъжа ми го няма....се оказва, че няма с кого да пия едно кафе. ) Ама вече свикнах, взимам си един вестник и си сядам да си пия кафе сама. )

# 103
  • София
Преди малко водих Мими на лекар,че сутринта се събуди с лека хрема и Т 37,3.Макар че ми е ясно ,че в дежурния Медициски център винаги и за всичко изписват АБ,исках да и прегледат гърлото и да я преслушат.Естественно,лекарката каза,ако днес и утре вдига Т,макар и ниска,от утре сутринта да започна Оспамокс.А ако днес вдигне висока/над 38/,да започвам от днес АБ.На въпроса ми какво и е на малката,отговора беше-вирусна инфекция,гърди чисти,гърло леко розовеещо/на Мими винаги е такова/.Е,кажете ми,защо така се получава,че винаги,за каквото и да заведа децата там,задължително изписват АБ.Пита ме иначе лекарката последно какъв АБ е пило детето,че да и изпише друг Rolling Eyes.Казах и,че не помня,защото това е било преди повече от две години.А,и каза задължително днес да давам Панадол ,макар и да няма Т.
Не че нещо се оплаквам,аз по принцип съм бъзла и водя децата дори и за хреми ан лекар,защото нито разбирам от зачервени гърла,нито ми е работа да разбирам.
Ако и в понеделник Мими има Т,в което се съмнявам,защото в момента е под 37 без лекарства,тогава ще си я заведа при личната.Ако тя ми изпише АБ ще го дам,защото знам,че тя не би го направила просто ей така за спорта.

# 104
Валенце, ами и аз не знам защо изписват АБ за всичко, но така правят.
А това с Панадола винаги ме е хвърляло в шаш - да се дава панадол профилактично, безумна глупост.
Аз слагам свещичка Нурофен (преди не искаше да пие панадол) само ако се вдигне температурата над 38.8-39С. Преди това нищо не правя.

Общи условия

Активация на акаунт