ПЛЕВЕН - 131

• 42 958
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Мира,да се фотнеш и да се покажеш после  Wink
Свил осъмна в 6ч да ми бучи  Tired

Е, задъжително, как. )))) То не съм много за гледане, че ще заема целият обектив...)))

# 556
Добро утро и весел ден  bouquet
Атракция,съчувствам ти Hug
За сметка на това пък аз заспах след 3 часа нощес и в 6 и нещо кукнах #Crazy.Сигурно има пълнолудие,както обича да се майтапи баща ми hahaha
Див,както каза Ани магазина е нов,но вътре има супер неща,имаше и някакво вариво,на което не му бях чувала и името,приличаше на пшеницата май.Кинуа,амарант и разните му йекстри,както и пръчици канела,които миришат страхотно Mr. Green Blush
Я да ви питам,че все забравям,някой ползва/л/ ли е от тези вакуумните пликове за дрехи? newsm78Много искам да си купя,а незнам дали са ефикасни Thinking
На Христо му откриха някакви "нередности в главата и другата седмица е на Доплер,каквото и да означава това newsm78

# 557
Mirama лягай си по-рано вечер и ще можеш да ставаш за работа без да ти е търсене.Да въпроса е да не изпуснеш момента и като ти се спи -отиваш да спиш.Аз така правя.
Муза Музовска сигурно е имало пълнолуние или си пила много кафе и затова си спала малко.То от сън спомени няма.Дано всичко да е ок на мъжа ти Naughty

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 08:27 от шоколадов сладолед

# 558
  • Плевен
Добро утро.Благодарение на вас дето ме светнахте да погледна в Готварската книга вчера сготвих вкусна мусака Simple Smile  Hug Първи опит за мусака и то доста добър.  chef

# 559
Музе, аз от 2години ползвам такива пликове, супер доволна съм. в Метро има комплекти по 5бр с различни размери, а в Практикер има 3вида и са по единична бройка, аз от тях си купувам.
Но могат да се ползват 2-3пъти и после започват да изпускат, така че изкарват около 2зареждания и вадения на нещата. )

шоколадов сладолед, снощи в 22ч ми се доспа, но аз изпусна ли момента и после мога да изкарам още 2-3часа. А не си ли легна до 10тина минути, до там съм...) Калина е същата...)

# 560
  • София
Аз обичам да си лягам рано,към 22 ч съм в леглото и понякога не доизглеждам новините по бтв. GrinningСутрин ставам в 6ч,когато звъни тел на Ангел.До 8ч,когато вдигам децата за училище,съм свършила едно 50 процента от домакинската работа за деня,изпила съм си на спокойствие кафето и съм готова .Е,сега като са вкъщи тая седмица,го давам по лежерно. Laughing
Мира,тъкмо за теб се сетих като гледах анонса за предаването за домашно обучение.И аз ще го гледам,ще ми е интересно.
Музе,мен на Доплер са ме гледали като бременна,бебето де.Дано всичко е наред. Peace

# 561
Ани, получих ти съобщението  Hug Утре ще се видим

Мацки, за зърната, с които си правим кашите и тн - аз напоследък съм малко по-скептична, не знаем какво точно продават в тези магазини, някои от зърната и семената са фуражни или остатъци от тези за засяване, преди това някои от тях минават разни обработки
Голяма част от пшеницата за засяване се киснела в разни неща преди това, честно казано не съм запозната житото дето го купуваме такова ли е или е чисто
За това - който може да си позволи - да си купува пълнозърнести и такива, на които не само се казват био, ами имат и сертификат или пише на етикета, че са органик
Например елдата е от Украйна и е лев и нещо, а био сертифицираната е от Гърция и е към 4лв, скъпо си е
Така че това, че уж има разнообразие - не е баш така
Брашната например си имат условие за съхранение, трябва да са на тъмно, не държат много време, не ги знаем и тях от какъв произход са, в тоя магазин на ъгъла под Стоматологията всичко е изпружено на светло и на слънце, включително и разните му там сокове от арония и други течни, за които е задължително да стоят на тъмно

Див, в София не знам къде се намира магазина на Маги Малеева, от който може да се снабдиш с органик продукти, има и няколко магазинчета на СлънцеЛуна *имат сайт* - в тях има брашна също, които със сигурност ще са добри

# 562
Дес,кинуато,което купих от там беше 11лв за 0.500кг,имаше някакво стикерче,помня че бяха гръцки.При следващото посещение ще разпитам и доразгледам какво има Peace
Мира,тези торби в Практикер колко са гоеми и на каква цена са,помниш ли?

# 563
Муза, има 3размери в практикер, малък, среден и голям плик. Малкият мисля че беше 2-3лв, а най-големият 7лв. Но големият събира много дрехи. )

# 564
  • София
Не си спомням дали ви показах този сайт с образователни игри.По принцип са за ученици,обаче някои стават и за деца като Мими например.Много е хубав сайта наистина
http://abc-bg.be/indexn.htm

# 565
Ех, нямате изчитане, не мислите за тези които ходят на работа   Grinning   Ама съм в болничен, и ще ви чета спокойно. Така си прегънах палеца на крака вчера, че сега целия е лилав и едвам ходя   Rolling Eyes

# 566
Ех, нямате изчитане, не мислите за тези които ходят на работа   Grinning   Ама съм в болничен, и ще ви чета спокойно. Така си прегънах палеца на крака вчера, че сега целия е лилав и едвам ходя   Rolling Eyes

Тина, а на лекар ходи ли?
А нокътя как е, или на него нищо му няма?

# 567
Ходих, нали болничен имам. С нокетът нямам проблеми  Hug

# 568
Тина, съчувствам ти...бях така преди години и се влачих един месец, дано се оправиш по-бързо.

Валенце, показвала си този сайт, мисля че оттук го видях и сега Марти му е луд фен  Laughing.

Момичета, знаете ли нещо за прожекция на Бакогани в Мола утре. Едно момченце от на Марти групата ще ходи, но не разбрах в колко часа, а в сайта им не пише нищо за Бакогани  Rolling Eyes

# 569
Музе и аз ползвам тези пликове. Но съм ги взема от тези с рекламите по телевизията- телешоп или нещо такова беше. Преди 2 години. Прибирам се сезонните дрехи в тях два пъти в годината. Зимата прибирам всички летни на мен, Бисер и Бети. Лятото ги изваждам, а прибирам зимните. Бяха 50 лв- 2 големи, ама мн. големи, 3 средни и 3 малки-май така беше Whistling. Много съм доволна. Не изпускат чак толкова, но аз ги отварям след 6 месеца чак, така че все пак нещо пропускат за толкова време. Не знаех че има и други. Ще ги пробвами тях. Аз без такива пликове, незнам как ще се оправя, без да купуваме нов гардероб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт