Отговори
# 120
Честит празник, скъпи момичета!!! Simple Smile Бъдете живи и здрави и МНОГО обичани!!!!

Аз не съм влизала от доста време (Синеоч,   bouquet страхотна тема! Simple Smile ) ама все наляво-надясно тичам по задачки ... Sad

Както и да е ... какво ми прати една приятелка от Варна и пита за "мнение" ... http://www.health.bg/index.php?page=articles&id=9763

Сега, аз ли се заблуждавам нещо или по време на Европейската седмица за превенция на РМШ през януари, бяха на "промоционална" цена от 40 лв. в София?  newsm78  newsm78 И по принцип Digene е толкова (50-на лв.) ... а явно НЕ става дума за типизация, защото никъде НЕ Е упоменато изрично ...

Малко помощ, момичета? Simple Smile   Hug  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 121
  • София
Мишолина , доколкото разбирам става дума за скрийнинг , а не за типизация . Типизацията в " Геника " поне струва  84 лв.

# 122
Нали Wink щото и аз така разбирам ... баси, тия вече станах много нагли!  Sick

# 123
Честит Празник момичета бъдете живи и здрави, обичани и желани

# 124
сори за спама ама да си кажа, Джес не е дискова, имам бурсит на костите, на дясна раменна става, вкалцяване на дясна клавикула  Crazy. Казаха ми да си взема Диклак и ще го пия поне 5 дена, като отмине и на физиооооотерапияяя или кинезитерапия ще видя какво ще ми нзаначат....чакам да ми дойде МЦ-то и отивам на цитооооо Crazy Praynig Praynig Praynig дойде му време и на него  Whistling

# 125
  • София
     При мен Диклака  не помага и много ми дразни стомаха - имам хроничен гастрит ( то аз кво ли нямам де???..... ooooh!)

# 126
Честит презник и от мен, желая ви много здравe, щастие и любов Hug

# 127
Иве , как си? Оздравяваш ли? Оздравявай, че имаш работа да вършиш  Wink шегичка де...........
Нещо ново при теб?

# 128
Няма ново нищо, ходя на инхалации подготвям се за операцията, пия всеки ден хапчета за да понеса по-добре упойката. Днес трябва да се чуя с Ганчева да потвърди за операцията. по късно ще пиша. Лек и усмихнат ден на всички Hug

# 129
Малее чисто съм изключила, но по -добръ късно, от колкото никога -

Честит празник на патерици, да сте живи и здрави най-вече, че без здравето сме за никъде, много щастие, късмет във всичко и усмивката никога да не слиза от лицето!!!   bouquet
 Сега се прибирам от София, д-р Ганчева ме прегледа с колпоскоп и каза, че всичко ми е наред, няма никакви изменения, бактерии, инфекции и каквото там се сетите, даже не доумява къде са видели дисплазия, но все пак ще изчакаме резултата от биопсията утре.

# 130
  • София
rali4ka85 Hug Peace - много се радвам ,че идваш с добри новини от Д-р Ганчева . Но ако ти е възможно разкажи  малко по - подробно за прегледа при нея - тя как установява ,че примерно няма бактерии - само с колпоскопа ли като гледа?

# 131
rali4ka85 Hug Peace - много се радвам ,че идваш с добри новини от Д-р Ганчева . Но ако ти е възможно разкажи  малко по - подробно за прегледа при нея - тя как установява ,че примерно няма бактерии - само с колпоскопа ли като гледа?

Нямам представа как установява, гледа ме само на колпоскоп и ми направи вагинален преглед, каза че шийката е гладка, няма никакви изменения и не намира нищо нередно, аз я попитах дали има нужда от цитонамазка или микробиология, тя каза че няма, да изчакаме биопсията и евентуално ако д-р Хаджиолов, който е специалист хистология, цитопатология имуноморфологична диагностика на туморите, покаже нещо нередно, тогава нова биопсия само. Каза ми да се успокоя и че според нея ми няма нищо. Много съм доволна от този преглед, защото аз както винаги се бях сковала, смръщила, представям си как съм изглеждала щом най-любезно ме попита дали искам да ми говорят или да мълчат, как ще се чувствам по-спокойна, през цялото време ми обясняваше да дишам, да се отпусна и така. Много се разписах, ако нещо друго се сещаш питай, дано да съм била полезна.
Мислех че работи с направления, но се оказа че не е така, някой ходил ли е с направление при нея?

# 132
Момичета говорих  с  Ганчева -постъпвам в четвъртък сутрин в петък ми прави конизация в събота каза че ще ми маха тампонадата и ще ме изписва в понеделник. Искам да питам жените които са били в Дървеница да ми кажат за болницата ако може повече -мизерия ли е много? Аз ще пътувам утре след обяд за София, защото няма как толкова рано да съм в отделението ако тръгна сутринта.

# 133
  • София
Момичета говорих  с  Ганчева -постъпвам в четвъртък сутрин в петък ми прави конизация в събота каза че ще ми маха тампонадата и ще ме изписва в понеделник. Искам да питам жените които са били в Дървеница да ми кажат за болницата ако може повече -мизерия ли е много? Аз ще пътувам утре след обяд за София, защото няма как толкова рано да съм в отделението ако тръгна сутринта.
Не е мизерия, но не е и лукс.
Много е топло - даже прекалено. Има баня и тоалетни на етажа.
Има телевизор, който работи ако му се пускат монети.
Персонала е любезен.

# 134
alpha_beta благодаря за бързия отговор. Едно е отделението за гинекология нали. Тя ми каза да я търся в 2-ри гинекологичен. А нормално ли е толкова време да се лежи, чета че момичетата тук са били за ден - два, нещо при мен повече се очертават защо ли? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт