Отговори
# 75
Rea ,ще се радвам да обменим информация .

Ще ти пиша на лични за да не разводнявам темата излишно за "специалистите" във Варна Wink

Оки тук съм.  Peace

# 76
                  baloni daindi Честит Рожден Ден!  baloni

baloniДа си жива, здрава и да си заобиколена с много любящи хора   baloni

Hug Hug Hug newsm51 Hug Hug Hug

# 77
Честит рожден ден и от мен  newsm51! Реа, мила, ти сигурно още спиш, като гледам докога си била тук smile3507???1!!!! Мен днес ме чака малко трудова терапия до вас  smile3511.
Julyy , ще ти пиша на лични.

# 78
Реа, благодаря ти мила!  Hug Heart Eyes
Гледам че има нови момичета в темата...пожелавам им много здраве, както и на всички останали! Hug

# 79
  • София
      Добро  утро !!!   Гледам ,че имало  рожденничка - Реа " следи  положението"  - и  добре че е тя  да ни  подсети   smile3501 newsm10

daindi ,    Честит Рожден Ден !!! newsm59 nbirthday  Gift  ura

Много  здраве ,  щастие и късмет ти  пожелавам !!!   Hug Hug Hug

Весело  изкарване на  празника !!!   bigdance2 bdbaloni baloni

# 80
Димана, аз осведомих Julyy, че ще си следващата даваща инфо, че май само ние Убавици сме от Варна и останали от дълго време в темата  Mr. Green

Ти мен не мЪ мисли до кога съм стояла и кво съм правила снощи.   love001
Чудим се у дома дали да не идем с децата да видим лебедите долу на морето. Имало много Димана ми каза  Grinning . Душко пусни малко снимки тук, момичетата съм сигурна, че ще им е интересно да видят "нашето" море с "нашите" лебеди.

Добро утро, драги    bouquet

Gesika
    love001  love001  love001 Лек ден от мен и не се преуморявай днес.  Hug

Синеоч къде си? Пи ли си билките днес  Wink

Като споменах билки, одавна не съм пила нищо, а имам и арония и бял равнец и даже си купих мурлсалски чай - бил мн полезен  Rolling Eyes
Вие пиете ли нещо сега? И какво?

# 81
Изпуснах ви дирите,ама с тези болни деца....

# 82
daindi , Честит Рожден Дееееееен! Бъди здрава, щастлива и много обичана!   bouquet Hug Heart Eyes

# 83
Реаааааа, опияняваме се от любов  Mr. Green Laughing Пием всичко пием, и ракия и билки,...ииии така. Ама виж всеки ден си хапвам червено цвекло, задължително...сега си измислих нова салата: прясно зеле, морков, червено цвекло нарязани и осолени, както и разбъркани. Правя си бял сос: кисело мляко, чесън, копър, малко черен пипер, по желание към соса може да се сложи и майонеза. А към горе споменатите зеленчуци могат да се добавят, царевица, домат и краставица, всичко е въпрос на въображениееее.

Пия си билките, чат пат бял равнец, хънибуш.

Аз искам да видя "вашето" море с лебедитеееее  Crazy Crazy

за всичкиииииии  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 84
Реа, снощи си палувала  newsm62

Ето ги лебедите. Беше голям студ, тъкмо започна да прехвърча сняг, но пък имахме цяла кофа с хляб.

# 85
Димана благодаря за фотосите. Ние няма и днес да ходим долу на плажа, мн студено и имам страшно мн задачи домашни и да уча с Калина Mr. Green нали СЪМ 2-ри клас. Тези учители страшно мн тормозят децата ни  Wink Joy

# 86
  • София
Димана Hug Hug Hug  много са красиви лебедите !!!  Благодаря за снимките !  newsm51

Реа и аз два дни вече уча с моят второкласник ........... smile3511 smile3523 smile3529   По математика преди няма и месец купихме  един голям сборник  и вече  са минали  около  100 страници - сложни са доста задачите за деца , които нямат  и  9 г. ????   Rolling Eyes   По музика   искат да учим  марша на Радецки на изуст ..........

# 87
  По музика   искат да учим  марша на Радецки на изуст ..........
Него одавна го научихме  Mr. Green

# 88
  • София
     Аз по музика и  изобр. изкуство не  следя много  изкъсо положението - за разлика от другите предмети ... Embarassed Mr. Green  Оня ден като ми каза ,че и  по музика вече имало да се учи ми идеше да се   #2gunfire #2gunfire hahaha .  Той моя синковец иначе си е паметлив - с едно прочитане и почти запомня на изуст - стихотворение , но  проблема е , че  много го мързи да седне да учи и ако не седна аз с него , едва ли ще научи нещо ????

# 89
  • София
Привет на всички Simple Smile,
от доста време чета публикацийте в тази тема и най-накрая реших и аз да се разпиша в темата.
Миналата седмица взех, че най-накрая направих и аз такъв ЧПВ тест в Цибалаб - води се скрининг на 14 типа високорискови ЧПВ и теста се оказа положителен. Само , че това което не направиха е цитонамазка, която се включвала в това изследване, но нямаше кой да ми каже, затова каогато носих материала за ЧПВ, не носих това стъкълце за цитонамазка. И сега допълнително ще трябва да ида до гинеколога в поликлиниката и да му кажа, ако може да вземе секрет и за тази цитонамазка, за да го занеса в Цибалаб и да видя какви ще са резултатите Rolling Eyes 
Та доколкото разбрах от изчетеното във форума ,трябва да се действа съобразно получените резултати от цитонамазката ?
Приемам съвети с удоволствие от всички ви  Hug и пожелавам на всички много здраве и добри резултати   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт