Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 451
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Цитат
Много ми хареса как постави Джеврието на място.

Проблемът е, че изключително рядко го прави...

Впечатлена съм от играта на актьорите - щом без да знам езика се ориентирам в ситуациите - добре е изиграно!

Цитат
Дениз,кога ще започне да уважава Фикрет?
бб: Скоро - след като избяга с гаджето и после се прибере. Фикрет ще й помогне да се сдобри с баща си и да преодолее случката

# 496
тая баба няма ли да си ходи вече и да остави Фикрет и Тахсин на мира  Grinning
и тя изобщо ще започне ли да се разбира с Фикрет някога

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 20:51 от Силвето_85

# 497
Ей,Хаирието чете Нешинъл джиографик бре,решила е да разбере що е то Сфинкс Laughing
Ааааа, Хайрието изтрепа рибата с тоя Нешинъл Джиографик!!!  tooth tooth И аз го улових тоя момент! newsm62

# 498
Дениз,кога ще започне да уважава Фикрет?
ББ.Ами наближава момента.Дениз ще избяга с този дъртак,дето я взе с колата и после Фикрет ще и помогне и ще станат близки.

# 499
Ох,тая Лейля наистина много дразни.Ами как няма да е изморена,прави закуска и се поизмори.А и това палтенце не кирляса ли вече?
А тоя Шефкет пълен пундьо.На тати и на мама момчето се понапило и голяма лекция за алкохола му дръпнаха. Wine Glass

# 500
  • Бургас
Благодаря ви,момичета!

# 501
  • Пловдив
"Оххх, умирам от глад и жажда, няма кой да ме обслужи, ох..." #Cussing out #Cussing out #Cussing out Ох леле, какво обслужване ще ти дам на тебе, пепелянка такава #2gunfire #2gunfire #2gunfire Еййй, как ме дразни тва бабе, нямате си на идея... Че Фикрет да не и е домашна прислужница на таз джофра или тя крака няма, че да стане и да си налее чаша вода...

И при развод - Честито!
Оххх... ще ме уморят тия турци Joy
Тъкмо и аз това щях да коментирам  Thinking - имам чувството и че ако някой почине, пак ще си казват "Да ни е честито"... Егати хората newsm78 - и за хубаво, и за лошо все си честитят...

# 502
  • Варна
Мисля, че няма да устискам още 100 серии, за да видя кулминацията в отношенията на Тахсин и Фикрет като съпрузи. Някой беше дал линк за заветния епизод, но не го намерих. Моля, ако някой го открие да помага!

# 503
Цитат
Цитат на: damapika01 в Вторник, 09 Март 2010, 20:35
И при развод - Честито!
Оххх... ще ме уморят тия турци 35
Тъкмо и аз това щях да коментирам  Thinking - имам чувството и че ако някой почине, пак ще си казват "Да ни е честито"... Егати хората newsm78 - и за хубаво, и за лошо все си честитят...
Те това се вика да гледаш позитивно на всяка ситуация.  Laughing

Мисля, че няма да устискам още 100 серии, за да видя кулминацията в отношенията на Тахсин и Фикрет като съпрузи. Някой беше дал линк за заветния епизод, но не го намерих. Моля, ако някой го открие да помага!
Пускай "вентилатора"!  Laughing

# 504

ББОтиди във Vbox  и търси 114 епизод. Един потребител е разделил оригиналните серии на две части и по неговата номерация е този епизод. Гледах миналата седмица и вече не съм сигурна. Иначе по сериите на БТВ може да е друг номер серията.

Коригирах се малко. Объркала съм сериите.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 22:43 от Darkviolet

# 505
Дъртото Джеврие място не може да си намери, че Тахсин застана на страната на жена си, тя горката се готвеше да възпроизведе голяма бомба, но не стана номера

# 506
Ей,Хаирието чете Нешинъл джиографик бре,решила е да разбере що е то Сфинкс Laughing
hahaha Joy
Вярно.. И при развод - Честито hahaha Joy Нищо толкова интересно не се случи в този епизод.. Но утрешните Rolling Eyes Crazy

# 507
  • Пловдив
Цитат
Мисля, че няма да устискам още 100 серии, за да видя кулминацията в отношенията на Тахсин и Фикрет като съпрузи

Аз не устисках  Peace

Да се чудиш какво е правилното поведение  в ситуация като тази с Денис?
Май боят не е най-добрата мярка, макар че точно това ти се иска да направиш...

Много им кратки сериите на БТВ-то

А тъй като не ми стигна времето да изгледам всичко бб: някой знае ли в кои серии Фикрет е бременна и има бебе?

Мнооого харесвам технологиите - в нета гледаш само онова, което искаш - просто е супер!

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 22:38 от click

# 508
Изпуснах днешният епизод! Cry Утре сутрин ще е качен вече , нали  ? Praynig

# 509

Общи условия

Активация на акаунт