Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 454
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • София /Абсурдистан
Джеврието няма ли вече да си ходи в нейната къща, че и аз не мога да я гледам ...

# 512
  • Пловдив
Джеврието няма ли вече да си ходи в нейната къща, че и аз не мога да я гледам ...

ББ: Не се и надявай - до 143 турска серия (а тази вечер ние гледахме 47 турска Crazy) Джаврието си е все в къщата наТахсин и не спира да тормози Фикрет   #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 513
  • Варна

ББ: Не се и надявай - до 143 турска серия (а тази вечер ние гледахме 47 турска Crazy) Джаврието си е все в къщата наТахсин и не спира да тормози Фикрет   #Cussing out #2gunfire #2gunfire

Егати ужасния змей #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 514
ББ: Не се и надявай - до 143 турска серия (а тази вечер ние гледахме 47 турска Crazy) Джаврието си е все в къщата наТахсин и не спира да тормози Фикрет  #Cussing out #2gunfire #2gunfire
На Джеврието прекалено са й подсилили черната краска, такова животно в природата просто не съществува!  Mr. Green Прекалено е да й понасяме лошотията и простотията толкова време.  Close
Лека нощ, драги листопадки  Heart Eyes newsm46 И да не вземете да изпишете темата през нощта, ей!  Party От утре замествам Magosniwa за новите теми.  Peace  Hug

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 23:41 от soya-fen

# 515
Дениз се оказа голяма .. фуста с извинение този на колко е 35?? Това ,че и липсва майка не я оправдава е и онзи педофил е виновен но..

# 516

Държанието и с Фикрет няма ли да се подобри поне и малко до тогава?

# 517
  • Пловдив
Цитат
Държанието и с Фикрет няма ли да се подобри поне и малко до тогава?

бб: На последната серия,  Таксин говори с някава жена пред училището на децата и много странно захласнато я гледа - ама нали не разбирам турски  Thinking- Джеврието сякаш е много доволна - той да не се захласва по някоя друга вече и бабата за това да е толкова доволна?

На документалния филм за снимането на листопад Джеврие присъстваше, така че вероятно няма да ни освободят от нея....
В този филма почти не вкарват нови герои - старите ги въртят в много комбинации - Нежля с Оуз, Лейля с Оуз, Джейда с Оуз, пак Лейля с Оуз и така... бб:май само Нежля напусна многоъгълника. В другия многоъгълник са Ферхунде, Шевкет и Седеф....

Моята свекърва, вчера, реши да интересничи - искаш ли -  казва - да бъда такава свекърва  newsm78
Попитах я - а тя иска ли да е такова чудовище?  - Тя тук нищо не каза....
Не знам какво им става на някои хора като остареят - май са си били такива, но просто в един момент са им паднали задръжките... нямам никакво обяснение

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 09:45 от click

# 518
Тоз пък Охлуз много оборотен бил? Rolling Eyes
Вие се смеете на Джеврие змей, ама аз имам една позната, чиято свекърва е същата, горката, нито една приятелка си няма затолкома години снаха в това семейство! ooooh!

# 519
Не разбирам народопсихология ли е това,или възпитанието на Теким,майките да крият и лъжат бащите за провиненията на децата.Фикрет се ядосваше,че майка й крие проблемите от баща й и после става късно нещата да се поправят,но и тя постъпва по същия начин с Дениз.Не казва на баща й и ако нещо стане с това дете,изцяло ще е виновна.Още повече,че нито я познава,нито познава приятелките й.
Махмурлията Шефкет се извини на баща си,получи прошка и съвет.На съпругата си-никакво извинение или съжаление,че не й е вдигал телефона и я е притеснил.Наистина Али Раза е достоен,добър човек,но не може той да е всичко за сина си.Такъв не го изтрайвам(Шефкет),ако ще да е самото съвършенство.
Аз не го видях един път да поговори с жена си като съпруг,да се опитат да поправят брака си-само къси команди като на куче:"млъкни","достатъчно",отвратени погледи,вдигане на ръка и споделяне на татенцето как се надява Ферхи да си тръгне.Само Седеф е за него-послушна,покорна и обожаваща го.

# 520
За жалост и в реалният живот ги има тези образи.
Казаха ми ,че в някои от следващите серии ще сменят артиста изпълняващ ролята на Шевкет,защото в реалният живот бил наркоман и много трудно снимали с него.Не знам дали е истина ....ако някой е гледал турските серии ще каже.Да ви кажа честно на мен малко ми е смешен този Али Раза.Като някой мечок е и с Хаирието двамата са много сладки.Той се опитва да играе с поглед ...но нещо като че ли не му се отдава много.Аз харесвам играта на Хайрие и Ферхунде .При превода обаче думите на Фикрет звучат много строго......все едно е недоволна от нищо и никой.

# 521
Аз също се почудих защо Фикрет не каза веднага на Таксин за Дениз,но видях промото и се успокоих,че ще го направи.
Такова нещо не може да остане дълго време скрито.
Друг е въпроса как ще се справят със ситуацията след това.
Шефкет и Ферхундела наистина не са един за друг,но не разбирам тази мания за отмъщение от нейна страна.
Да вземе да си събере багажа и да изчезва,като е толкова оправна.
Дали щеше да й допадне повече Шефкет,ако я водеше както Джанер Куртаран приятелката си?

# 522
LilaC, обяснимо е, че крият от бащата - от страх.
А за Шефкет и Ферхунде обяснението е - няма любов между тях, от самото начало. Ферхунде сметкаджийката му завъртя главата, манипулира го, лъга го, докато му се натрапи в къщата. После не само Шефкет, всички разбраха що за чудо им е дошло до главата, ама късно. А Шефкет е пасивен, трудно взима отговорни решения, когато се налага и сега чака случая да го отърве от Ферхундето.
А, и най-важното - да поддържаме фасадата, че какво ще кажат хората.  Mr. Green Те това много ги бърка, за да бъдат истински щастливи.

# 523
За момичето, което питаше за Фикрет и Тахсим - ето 114 епизод

http://vbox7.com/play:6b69281a

# 524
Според мен Фикрет не каза веднага на Тахсин,за да не го тревожи,опитва се сама да се справи,но явно няма да успее.Прави го от загриженост,тя със сигурност вече има чувства към него ,а той към нея още повече.Фикрет винаги се нагърбва с проблемите на близките си и прави всичко възможно да ги оправи.
Оуз ми се издигна много снощи.На Яман бившата,как се казваше,забравих Embarassed,снощи без малко щях да я нацеля през телевизора #2gunfire.Сама си е виновна,а изкарва Оуз виновен,и го командори,и му се репчи и го действа.....Той колко пъти искаше да се разделят,тя настояваше да продължат да се срещат,къщата тя я нае,а той с това слабото сърце,не можа да настоява за раздяла повече.После като забременя,каза й да го махне,тя пак не,щяла да си го гледа.Която си има любовник,би трябвало най-малкото да се предпазва от такива неща.Еми,много грешки,човешки но...той можеше и да й каже- айде,спасявай се,но все пак излезе човек,предполагам най-вече заради детето,не заради нея,тя не заслужава.Снощи стана ясно,че Неджля не плачи от състрадание към Оуз или към майката на детето му,а оплаква себе си.

Когато стана ясно,че Али Ръза знае къде живеят,сцената в която  тръгвайки на училище Неджля се обръща няколко пъти ,много ме впечатли.Искаше й се да е там,но го нямаше.И все пак беше там,като че ли усетих духът му,който е оставил да я следва,да я пази.Много силна сцена беше.Какъвто и да е Али Ръза,каквито и грешки да е допуснал, има едно огрооомно сърце и една безгранична любов и загриженост към децата си!Това ме трогва.

Общи условия

Активация на акаунт