Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 581
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
                          Господ да пази да не ни се случва такова нещо  Praynig
                  Съгласна съм  Чебурашка , че начина не е в криенето и премълчаването  Peace
                   Най - трудно е да приемеш истината, колкото и да боли , и да продължиш напред.
                Но ако една майка не се опита да сдобри децата си , сърцето й
                 ще бъде винаги разкъсано . Sad
                 Когато моите деца са се карали и са искали да съм на страната на единия ,
                     винаги много ме е боляло   Cry
                  Казвах им : " Имам пет пръста на ръката си - всичките различни .
                   Кой пръст да отрежа без да ме боли ?"
                        Искрено се моля да са ме разбрали !

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 22:03 от marie_66

# 76
  • Бургас
 smile3518 newsm45 smile3518 newsm45

# 77

Да, кратък е, не си струва да се живее в неразбирателство!
Ако майката не прости на децата, то кой тогава?
Ако майката не е човека, на който да се опрат децата, на кой тогава?
Ако на майката нямат доверие, то на кой тогава?
Мисля, че каквото и да са направили децата, майката е тази която трябва да застане зад тях! Назависимо от всичко.

Абсолютно съгласна!!!  bouquet

А вие замислялили сте се дали въобще тия двете сестрички обичат майка си(дали в случая е заслужила или не това е без значение.Все пак е майка.)Колко пъти помислиха те за нея...?Колко пъти на тях им дожаля за нея...?Замислиха ли се какво й причиняват...?И не само на нея ами на цялото си семейство...?
Би трябвало след като веднъж си сгрешил и са ти простили да не повтаряш грешката сибба едната от сестричките си повтори и потрети грешка като се върна при Оуз

Ох понякога ми е много странно това семейство. Thinking
Хем ми е близко хем ми е много далечно!

не мисля, че е без значение дали го е заслужила или не. Наистина не знам с това ужасно държание от страна на Хайрие..Те си я обичат де, но..привързаност, уважение, доверие...абсурд. Не и ако ги обвинява за всичко, както обвиняваше Фикрет, както отпрати Лейля, като сподели, че е нещастна, както наби Неджля и както не си е казала две думи с Айше. Еми съжалявам, но за мен това не е майка! Лейля и Неджля са такива, заради Хайрие, а не Хайрие е такава заради тях. Фикрет не е като двете кокошчици главно защото е била по скоро обгрижвана от баща си. Въпрос на характер, все пак в едно и също семейство са отглежданиде...и все пак, за мен Хайрие не е дала кой знае какво на децата си досега.  Wink
А че Лейля и Неджля са егоистки, няма да отрека. Но Хайрие също е егоистка и то голяма! Освен това е много, много проста.

# 78
  • някъде там и аз незнам
бабата от анонса ,който давата за серията утре,тази която говори с джаврието не е ли същата,която влезе в къщата на али ръза и като го видя каза,че се е объркала newsm78
Да тя е.И тя какви ги каза направо fight

# 79
  • някъде там и аз незнам
И аз,бих простила!Чак утре ще има един епизод Sad,и Джевреито е изпратила онази бабка,която надничаше в къщата на Али Ръза,за да разпитва за сем.на Фикрет!ОПАСНА БАБИШКЕРА!

Е, хайде стига де!!! Има си бели букви кажи като толкова не издържаш....... Sad
За какво бели букви, тази бабка я дават цял ден в анонса за утрешната серия

# 80
Гласувах за може би след време ще простя и ще я приема в семейството.

# 81
  • някъде там и аз незнам
На анкетата отговорих че не мога да преценя в ммомента.По принцип ще простя и ще си я прибера в къщи, но винаги ще и го напомням и натяквам(просто съм си такава),и винаги ще имам едно на ум от тук нататък. smile3524лека нощ от мен за сега и утре като за последно тази седмица лека работа с мисълта за вечерната доза листопад.

# 82
Може би ще простя след време... за това гласувах - не може да простиш на единия, а в това време другото ти дете да се измъчва,  а на всичкото отгоре - и на едно място да ги сложиш... така мисля...

# 83

marie_66
силно се надявам  всичко в семейството ти да е добре.Но повярвай,има родители на които не би им трепнало нищо в подобна,а и по-лоши ситуации. Crossing Arms Няма да давам примери,но  много повече боли отчуждението и хладно-пресметливите отношения,а емоционалните предателства с времето отшумяват.Остава болката.

# 84
Да бих простила Peace
Тук някой каза, че Али Ръза трябва да прости на Неджля, така както бил простил на Лейля. Какво е простил на Лейля? Че спа с Оуз ли? Едното въобще, може ли да се сравнява с другото? Интересно ми е да прочета и други гледни точки.

# 85
                    Raliko, и аз се надявам, че синът и дъщерята са си взели поуките.  Peace
                   Дано се уважават и да си помагат и в бъдеще / не винаги е било така /   Sad
                   Вече са порастнали /надявам се/ и поумнели  newsm78
                    Diada, струва ми се , че на Али Ръза първото му дойде като края на света,
                   а Неджля вече го довърши / Каква я мислехме, тя каква стана !/

# 86
Здравейте,момичета отдавна следя форума и съм просто възхитена от коментарите-и проницателни и остроумни и аналитични!Продължавайте в същия дух!За анкетата -ще простя,макар,че и двете са виновни,но да не забравяме ,че нямат още и  20 години,а и помислете как живеят примерно нашите момичета от провинцията като идат в Студентски град?А на Рози-Макси-едно голямо Благодаря!

# 87
Да бих простила Peace
Тук някой каза, че Али Ръза трябва да прости на Неджля, така както бил простил на Лейля. Какво е простил на Лейля? Че спа с Оуз ли? Едното въобще, може ли да се сравнява с другото? Интересно ми е да прочета и други гледни точки.

Мила недей,айде да си починем малко от Лейля и Неджля! Laughing
И едната си има фенове и другата и ще се повторим пак както по назад в темата.
Занапред има още много да ги дъвкаме Laughing
С най-добри чувства  bouquet

# 88

Да, кратък е, не си струва да се живее в неразбирателство!
Ако майката не прости на децата, то кой тогава?
Ако майката не е човека, на който да се опрат децата, на кой тогава?
Ако на майката нямат доверие, то на кой тогава?
Мисля, че каквото и да са направили децата, майката е тази която трябва да застане зад тях! Назависимо от всичко.

Абсолютно съгласна!!!  bouquet

А вие замислялили сте се дали въобще тия двете сестрички обичат майка си(дали в случая е заслужила или не това е без значение.Все пак е майка.)Колко пъти помислиха те за нея...?Колко пъти на тях им дожаля за нея...?Замислиха ли се какво й причиняват...?И не само на нея ами на цялото си семейство...?
Би трябвало след като веднъж си сгрешил и са ти простили да не повтаряш грешката сибба едната от сестричките си повтори и потрети грешка като се върна при Оуз

Ох понякога ми е много странно това семейство. Thinking
Хем ми е близко хем ми е много далечно!

не мисля, че е без значение дали го е заслужила или не. Наистина не знам с това ужасно държание от страна на Хайрие..Те си я обичат де, но..привързаност, уважение, доверие...абсурд. Не и ако ги обвинява за всичко, както обвиняваше Фикрет, както отпрати Лейля, като сподели, че е нещастна, както наби Неджля и както не си е казала две думи с Айше. Еми съжалявам, но за мен това не е майка! Лейля и Неджля са такива, заради Хайрие, а не Хайрие е такава заради тях. Фикрет не е като двете кокошчици главно защото е била по скоро обгрижвана от баща си. Въпрос на характер, все пак в едно и също семейство са отглежданиде...и все пак, за мен Хайрие не е дала кой знае какво на децата си досега.  Wink
А че Лейля и Неджля са егоистки, няма да отрека. Но Хайрие също е егоистка и то голяма! Освен това е много, много проста.
Каква майка е това, щом наговаря децата си да крият от баща си? Щом явно ги дели? Та тя Фикрет беше повече майка на Айше, отколкото Хайрие! На нея й дай празници и пазаруване и веднага ще метне гюбека! Аз съм възмутена от нея.

# 89
  • София
Мерси за новата темичка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт