Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 546
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Аз сигурно съм най-големия почитател на ББ, но не ми стана много ясно какво точно и как се е случило с Фикрет...

На първата страничка с ББ пише какво става по нататък във филма  Flutter
В него пише и с Фикрет какво става  Peace

# 151
rozi-maxiм всичко което писах е верно,особено,че е в наши дни,нещо което и мен потресе,но..
А относно  щастието-имах впредвид Неджля ,че пожела и отне мъжа на сестра си.без да се замисли зачерта и брака  на сестра си и собственото си семейство.Каквито и да са били чувствата и,не я оправдавам.

# 152
  • София
Бих простила, но няма да я пирема в семейството. Просто защото Лейля никога няма да се възстанови психически, ако е постоянно със сестра си. Поне така си мисля...

# 153
  • Русе/София
малко остана до 20.00 часа правете салатата,слагайте ракията и се наслаждавайте на филма Joy

# 154
О , да днес ще посрещна Листопад с една вкусна вечеря! Rolling Eyes
Вече толкова дни .. тука полудяхме.  ooooh! То не бяха каренца , караници , от всичко по малко.  Laughing И нова тема си имаме.  Crazy Hug
Сега гледам Перфектната вечеря по show. Носят си обувките , за да се преобуят зареди тоалета.  Laughing Забелязвам , че са или боси , или с обувки и тук-там с чехли.  Laughing

# 155
rozi-maxiм всичко което писах е верно,особено,че е в наши дни,нещо което и мен потресе,но..
А относно  щастието-имах впредвид Неджля ,че пожела и отне мъжа на сестра си.без да се замисли зачерта и брака  на сестра си и собственото си семейство.Каквито и да са били чувствата и,не я оправдавам.

Напротив,Неджля въобще не пожела и отне мъжа на сестра си и то без да се замисли.Първо тя имаше връзка с Оуз преди Леиля.Това съперничество между двете сестри пък накара Леиля да пожелае приятеля на сестра си и от там и тръгнаха всичките беди на нея.
А пък Неджля бая сълзи изрева и доста мисли какво причинява на семейството си но просто беше влюбена и последва сърцето си а не разума.От което последваха и нейните беди.А и едва ли ако знаеше за Джеида и бебето щеше да тръгне с него,беше си леко заслепено момичето.
Напълно я разбирам попадала съм в подобна ситуация ,в смисъл да знаеш,че един човек не  е за теб но всячески да се стремиш да си с него защото го "ОБИЧАШ"(което не е било така естествено).
Не ги оправдавам и двете а пък за да стигнат до това положение е виновна само Майка им.

# 156
Приятно гледане на всичкииииииии  bouquet

# 157
# 158
erika заслепена Неджля надроби попарата,която сега други трябва да духат .Майка и,татко и,тя самата-всички са виновни,но отговорност носи тя,все пак е пълнолетна Peace

Приятно гледане !  bouquet

# 159
Ферхундето е смешна с тая параноя, дето я друса за Шефкет и Седеф.  Laughing И хитринките й вече не минават  Laughing всички разбраха защо се обажда на Седеф.  Laughing
Много ми се иска да си боядисам косата кърмъзъ като на Хайрие, много ми харесва цветът.  Hug

# 160
На някой му изтекоха очите  #Crazy #Crazy hahaha

# 161
На някой му изтекоха очите  #Crazy #Crazy hahaha
И му пресъхна гърлото!  Joy

# 162
Горкия Шефкет заради  Ферхунде ще се пренуди да открадни пари само и само да и угоди и после ще влезе в затвора

# 163
erika заслепена Неджля надроби попарата,която сега други трябва да духат .Майка и,татко и,тя самата-всички са виновни,но отговорност носи тя,все пак е пълнолетна Peace

Приятно гледане !  bouquet
А Леиля не надроби ли и тя попара която цялото семейство сърбаше?И двете допуснаха грешки сега да оневиняваме едната а да обвиняваме другата едва ли има смисъл.

# 164
а да видим сега Оуз какво ще измисли

Общи условия

Активация на акаунт