Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 607
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • в ябълковата градина
Някой знае ли какво ядоха Фикрето-ови и рецептата евентуално???
 Laughing Laughing

# 166
а да видим сега Оуз какво ще измисли
Завалията, цял харем събра, сега се чуди какво да прави!  Joy

# 167
Незнам ама кобрата ме дразни много

# 168
 Laughing Laughing
Аз чух нещо като "лахмачун"? Приличаше на палачинки или на ливански безквасен хляб. Така ми се прияде, като ги гледах.  Grinning

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 20:41 от soya-fen

# 169
 Laughing Laughing

Лахмаджун.Виж в готварския има тема Турска кухня.Много хубави рецепти има пробвала съм ги повечето.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254554.msg6209654#msg6209654

Ето ти рецептата Peace

И да добавя,че на снимката са доста дебелилички гледам лахмаджуните.По принцип са като палачинка но тестото е малко по твърдичко от палачинка и е намазано там с разни кайми и доматен сос.Може да се напълни със зелена салата пресни домати и някакво месо свинско агнешко или кайма нарязана на ленти.Завива се като палачинка и става Убиец. Peace

# 170
Мале кобрата как ме дразни и се преструва че я боляло кръста трънки нищо и няма

# 171
  • в ябълковата градина
Ерика, мерси много   bouquet

# 172
Страхува се, че ако е здрава и я пратят да си ходи ще изтърве контрола  Mr. Green
Не мога да повярвам на гледката, то бива арогантно държание ама......

# 173
И да добавя,че на снимката са доста дебелилички гледам лахмаджуните.По принцип са като палачинка но тестото е малко по твърдичко от палачинка и е намазано там с разни кайми и доматен сос.Може да се напълни със зелена салата пресни домати и някакво месо свинско агнешко или кайма нарязана на ленти.Завива се като палачинка и става Убиец. Peace
Дебелички са, защото рецептата за питките е с мая. А безквасният хляб (арабският, индийското чапати) се замесва само от брашно, малко сол и вода, заплескват се тънки питки и се запичат бързо от двете страни.
А на тия питки, показани на снимката на рецептата, в дюнер-кебапите по Европа им викат тюркиш пица.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 20:53 от soya-fen

# 174
Страхува се, че ако е здрава и я пратят да си ходи ще изтърве контрола  Mr. Green
Не мога да повярвам на гледката, то бива арогантно държание ама......
Е тоя път вече и на мен ми изтърва нервите! Как говори на Фикрет само - "хайде, марш!" Twisted Evil Close #Cussing out #2gunfire Леле, леле!!!  #Cussing out

# 175
  • Sofia
леле тези клюкарки  #2gunfire

# 176
Еее, това на нищо не прилича! Половин епизодче!  Rolling Eyes Таман почна да става интересно и край!  Close Отивам да го доизгледам в турския сайт.  Crossing Arms

# 177
Еее, това на нищо не прилича! Половин епизодче!  Rolling Eyes Таман почна да става интересно и край!  Close Отивам да го доизгледам в турския сайт.  Crossing Arms
aко може после кажи какво е станало

# 178
Предлагам да вдигнем бунт...с тези има няма 45 минути... #2gunfire

# 179
Предлагам да вдигнем бунт...с тези има няма 45 минути... #2gunfire
Съгласна съм #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт