Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 504
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • Асеновград
Здравейте, за анкетата гласувах с първа опция.
Аз бих простила на детето си, и ще го прибера в къщи.
Сега се връщам назад за да прочета какво сте писали и вие.

# 181
Че то нищо не  видяхме,то рекламите бяха повече от самата серия Crossing Arms

# 182
Само не разбрах, защо Али Раза непрекъснато ходи да наглежда Неджля, а не й се обажда. Измъчва се само  Thinking
Фикрет днес беше много хубава, а на мъжа й как му потекоха лигите при вида и аромата й  Crazy

# 183
Че то нищо не  видяхме,то рекламите бяха повече от самата серия Crossing Arms
Аз затова подстрекавам да се вдигнем на бунт!

# 184
Фикрет май за първи път си пуска косата,а може аз да съм пропуснала...Ама и отива и то много!И мъжът и най-после я забеляза Flutter Бабето още не е се е усетила,когато се усети ще е късно... Laughing

Незнам какво да направим,освен да научим турски Thinking...

# 185
Фикрет май за първи път си пуска косата,а може аз да съм пропуснала...Ама и отива и то много!И мъжът и най-после я забеляза Flutter Бабето още не е се е усетила,когато се усети ще е късно... Laughing

Незнам какво да направим,освен да научим турски Thinking...
И моя се заплесна, но не, Joy че на Фикрет косата е пусната, а че Тахсин се е над....

# 186
Горкия Шефкет заради  Ферхунде ще се принуди да открадни пари само и само да и угоди и после ще влезе в затвора

Аз пък въобще не смятам така. Шефкет сега си търси оправдание и се опитва да си усмири гузната съвест като си търси виновници /Ферхунде/. Тя, че мрънка за пари - мрънка, ама да я изкара нея виновна, че Той е откраднал парите ooooh! За мен е много тъпо Crossing Arms Peace
Тахсин е позагореличък Mr. Green Нормално да му окапят очите като видя Фикрет по-разголенка hahaha

# 187
  • Пловдив
Цитат

Цитат
,освен да научим турски

някой няма ли да ни разкаже какво ще надроби бабето от клюките, които научи????

# 188
# 189
Цитат

Цитат
,освен да научим турски

някой няма ли да ни разкаже какво ще надроби бабето от клюките, които научи????

То чесно казано няма как да се разкаже точно какво ще надроби дъртото,защото то постоянно дроби нещо и разказът ще е много дълъг таман до 144 серия ще има да се разказва.

# 190
Е,ама тук вече сценаристите са попрекалили с ролята на дъртата вещица.То бива ама такова държание,от камък да си неможе издържа и ми се струва нещо много бавно се развива филма.Дали защото по една /по точно половин/серийка.Направо ни отбиха инерцията тия хора/бтв-то/.То тъкмо се нагласим да гледаме,точим се от сутринта на филма и то взе ,че свърши.Ааааа ще има #2gunfireНяма ли кой да превежда във Vbox-a : Praynig  Embarassed

# 191
Днес коя серия даваха,че не можах да я гледам

# 192
Ега си дъртата вещица тая свекарва.Човек трябва да има здрави нерви че да търпи наглото и държание. То бива простотия нейното и инат че няма на къде.Някой знае ли какво ще стане занапред с баба Яга? Ще миряса ли поне малко? Извинявам се за (баба Яга) не бих нарекла по- възрастен по този начин,но това бабе си го заслужава.

# 193
Милички, дойде време за чесане на езици, макар че не сме виновни.Сериите са много нарядко. Предлагам до следващата серия да дадем мнение за всеки от сериала.
Толкова мнения, че вече изгубихме дирята кой кого харесва и не. Така!  Али Ръза- консервативен, закостенял, живее с миналото и не може да приеме промяната на времето,  ако щете и на сексуалната революция. Хайрие- какво да говорим-типична лелка от годините на патриархата. Поне да беше  добра домакиня и майка.А в книгата бе описана като такава. Но във филма категорично-не! Лейля и Неджля - под един знаменател - красивите дъщери, които ще намерят богат жених и всичко ще е ОК. Да, ама не! Е, залагаше се на образованието им, обаче не дотокова, че да е приоритет. По-важно е задомяването им.Шефкет-при турските семейства най-важен е синът.Момиченцата не играят. Все едно че няма други деца. Заложиха на него и загубиха. Айше- дори се питам каква роля играе това невинно дете. На този етап има ли я или не.Беше грижата на Фикрет. И толкова. А Фикрет? Мъченица! По всяко време и с всеки, с когото живее. Ферхи- тя е една от всяка от нас - иска си своето.Не съм като нея категорично. Но не ми е неприятна. Напротив. За останалите персонажи-те са второстепенни и са друга тема.Дайте мнение!

# 194
  • Неизживени спомени

Аз пък въобще не смятам така. Шефкет сега си търси оправдание и се опитва да си усмири гузната съвест като си търси виновници /Ферхунде/. Тя, че мрънка за пари - мрънка, ама да я изкара нея виновна, че Той е откраднал парите ooooh! За мен е много тъпо Crossing Arms Peace
Тахсин е позагореличък Mr. Green Нормално да му окапят очите като видя Фикрет по-разголенка hahaha
На пълно съгласна съм с теб.То ако става на въпрос и Хейрието те спира да мрънка и то повече от Ферунде.Просто Шефкет видя как се радва колежката на паричното си състояние.
А Тахсин  #Shocked горкият само дето не му падна ченето Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт