Лечение на автоимунни и други заболявания с LDN (Low dose Naltrexone)

• 235 446
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
fireeee - по мое мнение, трябва да го съчетаеш с прием на вит. D и масло от пореч. 

# 226
Здравейте на всички, дано ви заварвам в добро здраве! Имам Крон от 2007 г., а от 2009 г. съм в ремисия, която постигнах с диета и лечение със Салофалк. От почти една година съм майка на една прекрасно момченце  Hug ( на 24 ти този месец правим 1 година   ura), дай боже на всички да имат щастието, което аз имам !!!! но няколко месеца след като родих започнаха проблемите ми с краката - и по точно с двете колена - подуване, сутрешна скованост, болки..... Влязох в Ревматологията на Урвич, диагностицираха ми РА, първо казаха че виждаш ли понеже съм с Крон не могат много да ми помогнат..... ( ама и лекари си имаме) и започнах да пия Салазопирин и при болка Парацетамол. От Салазопирина ефект - 0, а към Парацетамола имам чувството че се пристрастих вече. Преди нова година пак ходих на доктор и ми изписаха Медрол, които отказах да вземам. Бях и на комисия за биологично лечение, но не ме одобриха. Към момента пия Саменто, Цитросепт, рибено масло, Неокс + парацетамол при силни болки.
От вчера изчетох цялата информация за LDN и взех решението да започна и аз.
Имам следните въпроси:
1. Може ли с някой да се кооперирам за закупуването на Адепенд, защото личната отказа да ми даде рецепта.
2. Как да определя мг в които да го вземам.
Поздрави на всички!!

# 227
tsvetyv - виж указанията на стр. 1.

Когато имаш време, прочети И темата за протеолитичните ензими:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=496233.0

Заб. LDN ще ти излекува първо Крон-а, а по-бавно РА.

# 228
Благодаря ти PinkPanther!
Аз тежа около 50 кг. , което означава че мога максимум да приемам 3,5 мг. еднократно.
А относно ензимите съм си поръчала Бодифлекс супер от Лечитал. За първи път ще пия ензими, надявам се и те да помогнат.
PinkPanther може ли  да ми съдействаш за закупуването на адепенд?! или да ме насочиш към някой които с когото да се съчетаем.

# 229
tsvetyv - аз го купувам както и ти.

Обаждай се във форума, някой ще откликне.

# 230
Привет на всички,както вече споменах по рано и аз съм със Крон.Преди 5 дни започнах ЛДН терапията.Реших да започна с един милиграм и постепенно да увеличавам дозата.Продължавам да приемам 1500мг Салофалк а Имурана реших да го спра,мисля че така ще бъде по добре.За сега е твърде рано за резултат,но ще ви държа в течение.Ако има някой да допълни нещо нека сподели.

# 231
Писала съм вече, че пия LDN от октомври 2009 ,ензими и т.н. с РА. съм. Не бях ходила от две години и половина на лекар (ревматолог). И реших да отида , за да видя на къде вървят нещата, аз си знам де, чувствам се много добре - просто здрав човек, но да не би да се заблуждавам  Grinning.
Назначиха ми много изследвания - пкк- 18 показателя, asat,alat, ggt, няколко вида холестерол, креатинин , триглицериди, дкк, ревма.фактор, ц-реактивен протеин, автоантитела и т.н. за моя радост и надежда на останалите всичко си беше в норма, само суе - 16, но е било и 110. след това ми направиха ехография на стави, за първи път и там се оказа, че почти нямам възпалени стави. Малките стави на пръстите на ръцете и краката са абсолютно спокойни, а коленете, глезените и китките - леко възпалени, но аз не усещам болки. Докторката ми каза, че съм свикнала с болките (подозирам, че не е боледувала от РА). Накараха ми се, че не се лекувам, недоумяваха как нелекуван артрит е в това състояние, но и не проявиха желание да им кажа. Това е състоянието ми на кратко - успех!

# 232
  • В сънния Люлин, прибулен...
sonyvarna, докторката ти е... маму милъ  hahaha към болката няма адаптация

От мен - поздравления! Страхотни резултати!  Hug

# 233
Радвам се СониВарна, браво, надявам се и аз да успея дотам със същата диагноза.
Искам да кажа на тези, които могат вече да вземат Адепенд (лдн), че си купих една кутия - 4 блистера с по 7 хапа (взела съм само 1 хап от единия блистер), която засега няма да ми трябва, тъй като аз в желанието си да избягам по-бързо от болката, без да прочета форума за ензимите (а само този), не разбрах, че първо се пият ензими (може би ще ги пия месеци), после се спира някак си медрола (пробвах веднъж и не успях, болките бяха още по-силни), и чак след това се започва с лдн. Така че май още доста ще почакам докато съм готова да вземам лдн. Срока на годност на кутията Адепенд е до 31.10.2012. Който се интересува, да ми пише на лични, за да му я пратя.

# 234
Ензимите не могат ли да се пият заедно с лдн?

# 235
Могат и се пият заедно с ЛДН това не пречи.

# 236
Здравейте, днес ми е 8-мата доза адепенд 3мг, която ще изпия след малко преди да си легна.  От 3 дена наблюдавам обостряне, което не знам дали не е свързано с превантивното приеамане на чесън на капсули и суров , което от своя страна  засилва имунната система . Някой лекувал кожен псориазис може ли да сподели как е протеклно при него лечението с ЛДН  Rolling Eyes? Благодаря на подкрепата на мери 68 и ПинкПантер.

Бъдете здрави!

# 237
fireeee,  и на мен се е случвало да имам надеждата, че от утре здравословните проблеми ще се решат като с магическа пръчка, но не става. За това си иска търпение и вяра, че всичко ще е о'к. Радвам се когато някой се почувства добре и намири облекчение.  Peace  bouquet
Не губи вяра  и всичко ще се получи както трябва!!! Heart Eyes

# 238
Писала съм вече, че пия LDN от октомври 2009 ,ензими и т.н. с РА. съм. Не бях ходила от две години и половина на лекар (ревматолог). И реших да отида , за да видя на къде вървят нещата, аз си знам де, чувствам се много добре - просто здрав човек, но да не би да се заблуждавам  Grinning.
Назначиха ми много изследвания - пкк- 18 показателя, asat,alat, ggt, няколко вида холестерол, креатинин , триглицериди, дкк, ревма.фактор, ц-реактивен протеин, автоантитела и т.н. за моя радост и надежда на останалите всичко си беше в норма, само суе - 16, но е било и 110. след това ми направиха ехография на стави, за първи път и там се оказа, че почти нямам възпалени стави. Малките стави на пръстите на ръцете и краката са абсолютно спокойни, а коленете, глезените и китките - леко възпалени, но аз не усещам болки. Докторката ми каза, че съм свикнала с болките (подозирам, че не е боледувала от РА). Накараха ми се, че не се лекувам, недоумяваха как нелекуван артрит е в това състояние, но и не проявиха желание да им кажа. Това е състоянието ми на кратко - успех!

Браво! Много се радвам за теб Hug

# 239
Да не забравяме да благодарим на Пантерата  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт