Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 634
  • 724
  •   1
Отговори
# 105

Каквото и да решиш, преди да избереш /аз пак да си кажа, че според мен това са много пари Rolling Eyes/ НЕ слушай консултантите в Техномаркет и Технополис.

Подкрепям Надето,

аз бих препорчала освен photosynthesis да разгледаш и тук http://www.photopavilion.com/
Доста разбират, а и са много добри консултанти.

inesita имаш и нашите стиснати палци. И дано баща ти бързо се оправи. Praynig

# 106
Наде, понеже и ние ще трябва да си взимаме фотоапарат се развълнувах покрай коментарите ти. Тъй като бюджета ни е доста по-скромен, аз харесах този, но кажи си мнението,че аз хич не съм в час Stop
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09053176
Инесита Peace
И за протокола - днес Ралица е спала само 15 минути в колата, а си беше супер спокойна - дано не се откаже от съня през деня, че ще го закъсам #Crazy

# 107
  • София
Мерси за съветите. Гледам, сравнявам ви снимките и се чудя какъв да е.
Наде, нищо подозрително не бях забелязала в твоя пост, сега като каза 20 пъти го препрочетох и пак нищо лошо не видях Simple Smile Явно не разбирам от намеци, но важното е, че цензурата и автоцензурата не спят  Heart Eyes (а сериозно - знам, че  позитивен, каквито са винаги коментарите ти  Wink)
]inesita, стискам палци!
Дорабела, не можах да ти отворя линка, но да кажеш като се спреш на нещо.

# 108
  • Sofia
Привет и от нас, момичета! Нещо все не успявам да пиша напоследък, но редовно чета Simple Smile

Инесита, стискам палци с баща ти всичко да е наред скоро!!!  Hug И да пишеш как сте.

Миме, моя фотоапарат също е Panasonic Lumix, но от малко по-високия клас. Неудобството е, че е голяма тухла и не е никак удобен за носене. Но снимките са супер  Peace От по-малките (така наречени "сапунерки" също знам, че Lumixa e супер!). Аз бях (и още съм) заклет почитател на Sony, НО пак на тези от неудобния клас. Имам 2 от по-малките и снимките не струват. Хем са с много мегапиксели (при все, че там изобщо не ти трябват повече от 7), хем са с хубав оптичен зум - 10, пак са с лещи Карл Цайс и все пак снимките са под всякаква критика.  Tired Странна работа, но факт. Така че моя съвет е хубаво да пробваш преди да купиш и съм с две ръце да не слушаш консултантите на Техномаркет и Технополис. Много са зле!  Grinning Ето един полезен сайт с много хубави сравнителни анализи и доста достоверен форум: http://www.dpreview.com/ Успех и да се похвалиш!  Hug А най-хубаво е ако намериш кой да ти донесе апарата от Щатите, там излиза почти наполовина на тукашните цени на едни и същи модели  #2gunfire

Много ми се спи и отивам да полягам вече. И да се похваля - днес Венци най-неочаквано взе, че проходи и е много напорист и смел  Mr. Green И се клати, като пате  Joy

# 109

п.с. не пиша често при вас, но ви чета  Hug

# 110
  • пак там
Честит Осми март, момичета! И нека мъжете и децата ни да не забравят, че сме жени и в останалите 364 дни в годината!  Mr. Green

Честит първи рожден ден на изтърсачето и на всички преди него, които съм пропуснала да поздравя!

Честито и на новодомките!

# 111
Честит празник, мили момичета.
Пожелавам ви да сте обичани и все така силни жени. Да сте всеотдайни мами и да се радвате на най-хубавите, послушни и много, много здрави и щастливи дечица.
 Ето нещо сериозно за варненки. Аз искам да се запиша. Иска ли някоя да дойде с мен?http://varna.dir.bg/2010/03/05/news5987151.html
 И да попитам имате ли идея, как да си обезопася готварската печка? Дребсън от няколко дни е нацелил копчетата и върти ли върти и включва котлони и фурни- ужас.

# 112
  • пак там
Юле, аз съм сложила един стол пред печката, за  друг начин не съм се сетила, но и аз приемам предложения  Mr. Green

# 113
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАЙКИ, СЪПРУГИ И МОМИЧЕТА   bouquet
Пожелавам ви всеки миг от майчинството да е специален за вас  Hug

# 114
Честит празник мили момичета!

Инеситаfingerscrossed  Hug

# 115
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ,МИЛИ МАМИ И МОМИЧЕТА!!!БЪДЕТЕ НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ И НАЙ -ОБИЧАНИТЕ!!!

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 09:58 от lori_v

# 116
ЧЕСТИТ 8 МАРТ МОМИЧЕТА

Ние вчера правихме прощапулник, мънинка хвана първо шишето с хапчета-фармацевт ще я правим и после калкулатор за счетоводител.

И да ви се похваля днес за първи път се изправи самичка и то няколко пъти от седнало положение, до сега й трябваше опора.
Инесита-стискаме палци, баща ти да се оправи.
cutesmallcat-честити проходили крачета.
Хубав ден. Hug

# 117
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАЙЧЕТА. БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И УВАЖАВАНИ   bouquet
Юле, аз вече си записах час за 30 март  Peace Хубаво е наистина да си правим профилактични прегледи.
Активността в последно време е доста ниска май  newsm78

# 118
  • София
Здравейте, мили приятелки  Hug

Честит празник на всички   bouquet

8 МАРТ

Ако успееш да спасиш
Ти не напразно си живяла.
Един живот дариш ли с облекчение,
едно сърце ранено,
над топлите му рани хлад разляла
или ако помогнеш
да се прибере в гнездото
едничка птичка прималяла,
ти не напразно си живяла.

А колкото до актуалната тема, аз както си личи и от това, което съм пускала като снимки, нищо не разбирам от снимане, колкото и да ми се иска, камерата, с която правя снимки е ужасна, за сметка на това клипчетата стават добри, а с телефона ми се получават даже и по-добри снимки, абе...тук не мога да помогна  Mr. Green

Инче, честити проходили крачета на малкия Венци, нормално е да ходи като пате, Стани до скоро ходеше така, а проходи декември, но така са още по-сладки, да ги изпапа човек, много искам да става топло и да се виждаме както преди, липсвате ми много... Hug

# 119
  • София
Бъди красива като пролетта!
Бъди нежна като вечерта!
Бъди горда от това,
че носиш името ЖЕНА!

Пожелавам весел празник на всички   bouquet     bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт