Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 632
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Мили мами, много много благодаря за поздравите и прекрасните пожелания за малкия ни рожденик Дани  Hug Hug Hug

Искам да ви почерпя за нашата 1ва годинка  Heart Eyes

а това е нашата празнична торта от днес -

Ние днес отпразнувахме рождения ден вкъщи с близки роднини и приятели, стана доста весело и хубаво, като сваля снимките ще кача някои да видите  Wink

# 91
Благодарим ви за посрещането!

# 92
Няма ли кой да сервира кафенце,всички са забегнали в хубавото време  Laughing

# 93
Добро утро Hug
Маринче,имам снимки и то много,но няма кой да ги покаже(мързелчето ме е хванало).
Раде,спешъли фор ю,дарлинг.

и за гладните Heart Eyes

# 94
  • София
Виж, Миме, този път закуската е добра!  chef

Ние май само се включваме да коментираме закуската... hahaha

# 95
Цветенце, да ви е жив и здра малкият рожденик. Много поводи за усмивки да има оттук насетне.

Доре, как е диетата? Има ли резултат?

И тук времето се оправи. Вчера беше кански студ с ужасен вятър.

Няма такъв мързел, кафенце, книжка, спане, разходка.

Йоан се чувства добре при баба си, гледат го, угаждат му, глезят го. Но на мен си ми липсва.

# 96
  • София
Да е жив и здрав последния рожденик от нашата група и много да радва мама и тати!
Ние си изкарахме страхотно - много ядене, пиене и по-малко ски Simple Smile И в Добринище яко духаше, но в планината беше слънчево и топло. Но пък на Безбог щеще да ни отвее буквално.  Много ни се искаше и днес да останем, но естествено майка ми не се е справила много добре с гледането на Мишето - през цялото време са се разнасяли на ръце и лигнята е била голяма. Но дори за малко пак си починах и се разнообразих чудесно.

# 97
  • София
И малко отклонение от темата, но като си гледам снимките виждам огромната нужда от нов фотоапарат. Зная, че някои от вас имат и/или разбират от готини фотоапарати и моля да кажете за 500 лв кой е най-добър или да търся 2-ра употреба и какъв? Естествено за тези пари не очаквам нещо свръх, а добро средно ниво.

# 98
  • София
Mrm, za 500лв ще си вземеш самолет Wink
Аз за 250-300 /вече не помня точно/ си взех 10мегапиксела на Лумикс и съм супер доволна  Peace
Но това е един клас фотоапарати, 500 са евтините от по-високия клас..
За около 500 предполагам са на Сони Куулпикс-а  newsm78

Аз мога да ти препоръча да гледаш за оптиката /Лумикс са с Лайка, които са едни от най-добрите, другите мисля бяха Карл Цайс, но не знам коя марка ги ползваше/ и разбира се добър оптичен зуум ти трябва. Разделителната способност над 5-6МР. е все достатъчна...
Абе щом ще даваш толкова пари сигурно си ги знаеш тия неща...

# 99
Е, поне успях да прочета тази тема...............Има надежда да вляза в час!
Първо честит рожден ден на патерица на най-малкото февруарче - да расте здраво и усмихвнато и мн да радва майка си!
Честито синьо вързопче на семейство Алхимикови Laughing
добре дошла на новата мама!
При мен нещата със заплащането на работа се оправиха засега, а пък други проблеми ме налегнаха! Моля Ви стискайте палци за баща ми, че е мн зле здравословно, а аз силно вярвам в положителната енергия на мисълта и особено в този форум! Hug
За сега това от мен - ще пиша при развитие на нещата!!!!

# 100
Inesita,имаш много стиснати палци от нас,дано всичко се оправи Praynig

# 101
Миме,мерси за кафенцето  Hug

Инесита имаш и моите стиснати палци  fingerscrossed

МРМ,ние позлваме Olimpus fe-300,12 мегапиксела е и струва около 500лв+карта памет.Ние взаимно си подарихме за сватбата с кумовете  Wink и сме много доволни.Хубави снимки прави,също и клипчета.

Хаиде на топлите снимии http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/photo.php?pid=110714 … d=100000379545868.Клипчета ще кача в ю туб,че са ми по-големи от 1оомп и не ми ги иска във в-бокса   Rolling Eyes

# 102
Вижте кой правел кафето в кафемашините  hahaha
http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_01.swf
и още нещо  Mr. Green
http://www.cartoline.it/pics/scherzi_110703_04.swf

http://en.cartoline.net/pics/_zoom_flash_EN.htm?immagine=scherzi_230403_05en.swf

Инесита и ние с Ева стискаме палци  Peace

Раде много сте готини  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 18:27 от wondertedy7

# 103
Inesita, желая бързо оздравяване на баща ти!  Praynig
Добре дошла, irinajuluana!  welcome
И аз с изтерес четох писанията ви по темата за живота у нас и в чужбина. Не изказах своето, макар че то се различава от повечето тук. Както и да е.
Ние днес правихме прощъпулник. Крисенцето грабна първо една глава лук  hahaha , която беше предназначена за земеделец (или земевладелец) и после - тел за разбиване на яйца. Сестра му каза ( с ужас) , че щял да стане готвач  hahaha  Joy, според нея тези предмети трябваше да ги махна. Обаче аз съм на мнение, че си отглеждаме един изтънчен ценител на кулинарните изкушения  bowuu   chef , който ще сложи в малкия си джоб именити готвачи като Джейми Оливър например!!!  Party

# 104
  • София
Inesita, и ние стискаме палци  Praynig Знам че си силна жена и сигурно рядко искаш чужда помощ, но ако имате нужда от нещо, ние сме насреща  Hug

мрм, аз сега си мисля... тук напоследък всеки се обижда от половин дума... да знаеш, че предния ми коментар е изцяло позитивен Wink
Иначе Coolpix са на Никон, а на Сони са Cybershot  Embarassed
Ето това е нашия /с линк е/:

С твоя лимит аз /въпреки че определено си падам по Panasonic/ бих си взела едно от тези двете:

Този също е интересен...

Каквото и да решиш, преди да избереш /аз пак да си кажа, че според мен това са много пари Rolling Eyes/ НЕ слушай консултантите в Техномаркет и Технополис. С малкото ми опит в купуването на такава техника бих ти препоръчала да се консултираш с момчетата от Photo Synthesis: http://www.photosynthesis.bg/ или в някое от малките фото-студия. Там си работят фотографи и обикновено им се приказва за тяхната си област  Peace

Като купите, ако се сетиш, пиши какво си избрала  Peace

И Криси в бандата   chef значи Simple Smile) Въобще след няколко години май няма да можем да си правим групови снимки  newsm78 С тия деца-кулинари ще бъдем едни мноооого дебели майки Wink

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 20:48 от carbo

Общи условия

Активация на акаунт