Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 611
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
ама много ми е зле ooooh!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОРДАН,НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ,НА МАМА И ТАТИ ГОРДОСТА ДА БЪДЕ!!!

irinajuliana  добре дошла при нас,но бая зор ще видиш докато изчетеш всичко Mr. Greenкарай го от тук нататък,може малко да ни се представиш Winkот къде си?

# 76
Привет дами!

Честити рожден ден на Йордан на Нежно Цвете, да расте голям и да стане батко за пример!

Хубава и весела среща е станала в София   bouquet, завиждам ви без грам благородство.

Мими, честито момченце!  Hug

Добре дошли на Жулиана и майка й  Hug

Ние използвахме 2та почивни дни за разходки и разходки. Вчера водих милото на парк и Дени се размаза от кеф, с татко си обиколиха всички люлки и пързалки. Резултата в 14,00 като се прибрахме откъртиха и двамата почти до 17,00 Simple Smile.

И да ви споделя една рецепта за агнешко с ориз, става стрАотно.
Агнешко месце, нарязвате на "мръвки" предварително смесвате 5-6 сл брашно, малко черен пипер, сол, червен пипер и овалвате мръвките. Слагате малко вода и олио в една тавичка, слагате мИсото и покривате с фолио, запичате за 20тина минутки и добавяте желаното количество ориз + водата необходима за приготвянето му+ още малко олио или зехтин, печете до готовност на ориза (отново покрити с фолио). Става мнооого вкусно. Аз го правих с ориз басмати, тук друг няма и стана мм--м-м--м. Рецептата е на една моя дружка, като студентки майка й все това й готвеше, аз агнешко, не обичам много, но това не го отказвам  Crazy

До скоро,  че дребна и баща й, уж се приспиват, а от спалнята се чуват само крясъци  Tired

Мама Зари, ако с нещо мога да помогна?

# 77
Добър,снежен ден и от нас.
 Благодаря ви за милите пожелания за новия апартамент. 20 години си мечтая за собствен дом.Дъщеричката , горката, порастна по квартирите.
 Гал, и аз така срещам само добро отношение на повечето места. В магазините охраната ме посреща и ми прави път да мина. Хората ме пускат напред на опашките. Дърпат се да мина. Така съм свикнала, че в редките случаи, когато излизам без количката и се блъскам в хората и ги гледам накриво, че не се дърпат Embarassed
 А за Варна: Много я обичам и ми е най-красивата. Смятам, че този кмет има голяма заслуга за това и не случайно хората го преизбират вече три пъти (май).  Е знам и че имал много къщи по цял свят и в Кан имал една 4-етажна и си пускал там приятелите .....ама поне намира време и да поработи малко. И много му харесах палмите, ама май не могат да ги поддържат добре са пожълтели едни такива нещастни ми се виждат.
 Има предложение за среща на 11.03. Аз съм там.
Миме, честито синичко бебче, много хубаво е да си гледаш момченце с кака:))) А как се чувства мистър Алхимиков?
 И честито на последното рождениче от голямата ни група. Да е здравичък послушко.
 Новата мама   bouquet добре дошла!!

# 78
Честит Рожден Ден на най-малкия член на сектичката! Да расте здрав, умен и щастлив!

на адашката и сладката и дъщеричка!

# 79
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ! Да си жив и здрав! Желая ти много щастие, късмет, любов и прекрасно детство!

Добре дошли на Ирина и бебе Жулиана!  welcome

Виде, щях да припадна, докато четях стихчето  smile3544

Гале, дано ви се размине този път! Дано и Руси понесе добре ваксината! Иначе ти наистина си голяма късметлийка или омагьосваш с чара си, всички които срещаш и познаваш! Много позитивен пост! Ще те чакаме на следващата среща! Hug

Мими, на снимките от срещата няма Дани и Деси! Ако ги имаш, моля те, пусни ги, че ми е съвестно!  Peace

Все забравям да ви се похваля, че отбих Зари! От 10 дни не се кърмим! Всичко мина много леко, без драми и рев. И сега се буди през нощта, но определено спи по-спокойно и се буди по-рядко. Като се събуди й давам сок (50:50 компот и преварена вода) и тя продължава да спи без да отваря очи! Другото хубаво нещо при нас е че вече не я приспивам на ръце, а се гушкаме на спалнята и така заспива! newsm44

За съня- от два месеца спи само следобяд, по 2-3 часа мужду 14 и 17 ч. Вечер заспива м/у 23 и 1ч (а снощи заспа чак в 1,25ч) и сутрин става към 9-10 ч. Rolling Eyes

# 80
# 81
Хайде и аз да се запиша в новата тема, че току-виж свършила без мен ......... не, че имам нещо особено да казвам.

Честит първи рожден ден на най-малкото мартенско Февруарче! Бъди здрав, весел и щастлив, и първи във всичко!

И аз гледах "Станция Нова" и чух въпросната песен, а и едно също толкова идиотско стихотворение за пети клас, на същия издател. Направо нямам думи как може такива идиотщини да се пишат, че и одобряват!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! #Cussing out

Обаче пропуснахме "Кой е по- по- най-" - беба се събуди в 10ч. Напоследък е поспалива и заспива към 22ч. и с доста будения нощем откарва до 10ч. сутринта  Rolling Eyes Иначе спи веднъж след обед за по час - час и половина, между 13 и 17ч.

Сега да ви пусна една снимка на двама малчовци, да не ги забравите  Wink

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 00:32 от Mia66

# 82
Диде. не съм ги свалила още от фотото.И не обещавам че ще е днес.Виж ,че още не мога да се наканя и от на Мая рождения ден да ви пусна да ни видите....мързеееееееееееееееел

# 83
ееее, ама не те домързя вредни торти да ни показваш а  Mr. Green а, и да ти честитя сините гащи, въпреки, че не се знае знае ли се още.....

Забравих да приветствам новите мами Simple Smile Добре дошли Simple Smile

# 84
Ох, и аз забравих за поздравленията  ooooh! .......... Миме, ха честито  stork-boy, пък на лято да се появи каквото ти е на сърце  Hug

Юле, честит нов (вече собствен) дом! А малкия такъв сладуре станал, да го нацункаш от мен, пък може и от Плами   Grinning

# 85
Привет и от нас.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ, ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ.
Миме, честити сини гащи  Hug
Днес нашата шушка направо очуди света, спинка до 10 и сега от 14.20 още спи и няма събуждане, ние днес с милото сме на Рд с преспиване и незнам баба й какво ще я прави цяла нощ, но нищо те и без това рядко се виждат, ще си поиграят  Laughing
Утре ще правим прощапулника да видим мънинка каква професия ще си избере.
Добре дошла на новата мама.
Диде, браво на вас, все пак трябва да събираш нови сили, за малкото човече  Hug
Ние обикновенно спим все още по два пъти на ден, зависи кога е станала, ако стане рано към 7-8 заспива пак към 11 за час и после към 3-4 за час и половина, но ден с ден нямаме ето сега спи вече почти 3 часа, даже вече нямам търпение да се събуди да я нагушкам.
GALL78-дано да ви се разминават вече болестите, че аман вече измъчиха се дечицата.
Хубава вечер ви пожелавам  Hug

# 86
  • София
Честит Рожден Ден на Йордан!!!
Пожелавам му да бъде щастлив и грижовен батко Simple Smile

Мими, честито Simple Smile)

Другото Мими, хайде действайте, че много ни "остаряха" бременилките Simple Smile Даже едната скоро ще се мести в Родили  Heart Eyes

ПисHug Много се радвам като минаваш макар и само за 2 думи Simple Smile

irinajuliana, добре дошла   bouquet

За срещата няма какво да коментирам, то се вижда че хубаво ми е било  Hug
Ама да ви кажа, другия път имам един списък с мами /начело с ГАЛ/ дето ако не дойдат съм им СЪР ЗА ВИН Grinning

Ние вече имаме билети за фестивала, предложението за групиране си стои   superuu

# 87
честит рожден ден на Дани.

Миме,честито  stork-boy

Добре дошла на новата мама .

Страхотни снимки от срещата,няма ли да има и пливдивска мини среща  newsm78

Валето си сп по 2 пъти все още-от 12 до 14 и от 17.30 до 19,а вечер около 23 заспива и до 9 сутринта.Няма нужда да споменавам,че и той е лепнат за мен,а сме 100 мамуни у дома.Даже вчера си разби носа като ме преследваше,а уж го гледаше чичо ми,но карай,нищо му няма,само малка синка

Да ви предложа да пробвате да махнете нощните лампи.От както я загасих спря да се събужда нощем,а и ние се наспиваме по-добре .

Вержи,до 1,2 дни ще ти пратя и аз снимки по скайпа.Имам толкова да качвам,но и мен ме е налегнала пролетната умора (илимързел  Wink)

# 88
Раде, аз нощната лампа съм я махнала още първия месец. Вече ходя като прилеп из къщи и ако спрат тока .......... ми все ми е тая ......... Mr. Green

# 89
Мия,разсмя ме Hug
Миме, честиит сини гащи  Grinning И все забравям - няма ли снимки от рождения ден на Мая? Много искам да ви видя какви красавици сте били. Hug
Като видях снимките от Избата и мен ме хвана яд, но не успях да се класирам.
Гал, както винаги много хубаво написано- и аз смятам,че сме уникални именно, защото не всеки може да оцелее при тези условия. Вчера като бях на немски и взехме думата "швайн" и си спомних, как беше писала,че лятото сте си го повтаряли без да знаете смисъла..и ми стана смешно Hug Дано Руси няма реакции от ваксината. На нас ни я биха миналата седмица и още няма реакция.
Някой питаше за Силвето -в петък я чух, лекува се, малките са здрави и няколко дни е без компютър.
Диде, радвам се,че вече Зари заспива по-лесно и не те буди постоянно през нощта- ти имаш нужда от почивка:)

Ние днес чистихме цяла сутрин новия апартамент - станахме на прасета, после аз чистих тук и накрая толкова се бях изморила,че изпратих Жоро и Рали на гости на една приятелка с 2-годишно дете. Резултата е - много доволно дете, страшна игра е паднала, Жоро си е поклюкарствал с нея и мъжа й, и е много доволен, а аз малко си починах, че ми омръзна в момента, в който някой изведе Рали и аз да яхам метлата и да почвам да се бъхтя. Сега и аз съм доволна - по-често трябва да си правя каквото искам.

Общи условия

Активация на акаунт