Ками,нанесохте се,значи! Ти вече си толкова печена в тази работа,че можеш да отвориш консултанска фирма!

Силве ние се нанесохме още на 21 февр., но компа беше на ремонт до днес. Четях ви от телефона си, ама мн бавно се пише

И РД на Сияна правих тука, ама вместо на датата в събота ето малко повече снимки, който иска да погледне албума.
първи РД на Сияна
Говорите за козунаци, аз никога не съм месила и правила- все купешки вземам. Ще ме провокирате да се пробвам сега
Преди два дена правих гофрети, като в тестото сложих 2 банана...ей, мн вкусно стана. Любителите на гофретите да пробват, ще останат очаровани. Аз ги правя с 1 литър прясно мляко,ванилия и брашно колкото поеме.
Браво на сложилите ваксините. Аз др седмица ще регистрирам Сияна в Сливен и ще и търся нов лекар, че не искам да се връщам при старият. Дано при никое дете да няма лоша реакция
Направо ме сърби като чета, че за шарка говорите. Нищо не съм карала и направо панически страх изпитвам.Заглавието на темата трябва да се добави все в контакта бъркат също тея смешни февруарски пръсти
Мале, момичета мн внимавайте
Аз на всякъде където няма вкл. ел. уред съм сложила капачки от тези по- стабилните дето с ключ се вадят. Вчера я гледам нашата как извади кабела на ТВ и тръгва да бърка 
Къпя се и аз вечер или докато спи. А за тоалетната- като се заиграе отивам. Оня ден съм и дала един пакет с макарони да си играе докато подредя др покупки. Хвана го и потегли на накъде. Подреждам аз, заслушвам се, ама не я чувам да мънка и тръгвам да я търся. Нашата влязла в тоалетната и таман се канеше да учи макароните на плуване в чинията
Това сега от мен Приятен следобяд на всички!

бульовче , пробвала ли си бг гелче за зъбки на Бочко. На нас мн ни помага. Три зъба горни я мъчат, вс сутрин към 4 без нещо с рев се буди.Суче, мажа венците и заспива.
...
)Когато ходя до тоалетна го оставям да пищи в кошарата
, но сутрин понеже баща му спи, когато ние ставаме ми се случва да пишкам с дете в скута

пробвай с мъничко кафява захар, ако така не го ще. но аз исках много да науча Дани да го харесва първо без захар и чак след това да й давам я с някакво сладко, я с други добавки. защо така ли? най-малкото защото искам да й пазя зъбките колкото може по-далеч от моите грехове (ужасно обичам сладко) и защото имах съквартирантка в Студентски град, която никога, ама никога не беше яла киселото мляко без захар...даже като излезе Активия, която си е сладникава по принцип, тя пак й слагаше захар.
Явно и двете сме на един "хал". И на Дарчо й никнат зъбки и поцърква, че преди малко и Т вдигна, и аз акто теб подозирам ваксината. Ако действително е тя, би трябвало до 20ти ден всичко да отшуми.