Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 676
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Доре, не я вкарвай в излишни драми, и без това й е тежко.

Peace

# 556
Доре, аз вчера изисквах информация, но нямапше кой да ми я даде. Мен именно това ме подразни, ядоса и притесни.

Само на бързо да кажа, че днес сме добре. преди 1 час го взех, изглежда щастлив и доволен.

Довечера ще ви разказвам повече, че трябва да ходим на ваксина. Благодаря ви на всички, че ни мислите и че сте с нас.

# 557
Деси, радвам се че днес е минало добре.

# 558
ДесиHug радвам се, че Йони изглежда, че се чувства добре на яслата. Ти не се тревожи толкова, децата усещат настроенията ни, старай се да се държиш мъжки, а и малкото мъжле май се е държало като герой, не е плакал много, играл е, разхождал се е...Ще свикне, дай му малко време.

Ние ваксината ще я правим утре, дано всичко бъде наред.

Днес си направихме страхотна разходка с Яна и една приятелка в центъра. Времето никак не беше зле, походихме, купихме си подаръчета, даже успяхме да хапнем набързо, Яна се държа добре в заведението.
Купих си невероятни меки кошнички за великденски яйца, толкова са красиви, че направо ми иде да започна да боядисвам яйца вече. Хванали са ме лудите и съм планирала и правене на козунаци преди Великден. Ще ми е първи опит, дано е сполучлив. Praynig Ако някой има разни полезни съвети за начинаещия козуначен майстор, идеи приемам всякакви.

# 559
  • София
Деси, радвам се за вас!
Алхимикова, не се напрягай от сега. Сигурна съм, че вторият път ще е много по-лесно по който и  начин да решите с лекарите! А то нали последния месец, два ги решават тези неща, имаш време за още мнения.
Пети, браво за разходката и покупките. И ние голяма разходка направихме, но в тъпия ни квартал. Мишката тича след чуждите играчки, после спа 3 часа.
Ние пак имаме гости. Този път бабата на Евгени...

# 560
  • в гората
Айде и аз като Мара Подробната и раждала със секцио - към средата на 9-ия месец ми мериха таза, на видеозона, вътрешния, значи има начин. Моята лекарка е слаба, но със широк таз, според мен (на външен вид). Тя също е раждала секцио заради тесен таз  #Crazy Така че, Миме, може и такава да е причината при теб за мъките първия път.

Мечи, ти при Тимева ходиш нали?Ако може да те питам, колко време предварително се обаждаш в момента за час при нея?Не за друго ами не съм ходила откакто родих, пък ми се иска да видя какво е положението  Rolling Eyes.

Аз май съм единствената, която искаше секцио, но роди нормално  newsm78.Миме мен пък за разлика от теб ме беше страх от нормалното раждане, защото операции са ми правили и друг път, но да раждам не ми се беше случвало  Whistling.Мен пък през цялата бременност доки ме агитираше за нормално раждане, а аз неее та неее.Е пак нейното стана накрая де  Laughing .

# 561
Деси, гаден е периодът, но с всичко се свиква, а животът изисква адаптивност. Малките бързо се оправят.
Явно всички майки плачат, когато оставят детенцето за първи път. Аз поне не познавам по-смела майка.

За раждането и аз се доверих на докторите. Не ми протече много гладко, но, ако имам второ някога пак искам естествено и искам да го усетя, че епидуралната е голяма гадост поне за мен.

Моят още кашля и то по-ожесточено. Много ми се иска този път без АБ, но направо не издържам вече цяла седмица да не му минава. Т спадна, но кихането и кашлянето се засилиха. Много е неприятно. И не знам какво ще правим с ваксината, очертава се отлагане.

# 562
Страшно съм се спекла и на кого да се оплача освен на вас. Много ме е яд едвам се побирам в кожата си. Днес ходих до офиса да си взема парите за Февруари. Понеже било криза са ощракали някой заплати сред които и моята. Решили са че мога да мина и без една четвърт от нея.  #2gunfire
Оплаках се отивам да лягам  Confused

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 22:48 от kalinche_to

# 563
Здравейте, сладурани!

Честито на всички с повод за празнуване, които съм пропуснала да поздравя! Да сте живи, здрави и много щастливи!

Още не съм ви прочела докрай, но съм в час със случващото се във любимата ми сектичка! Виждам, че има страхотни новини:
Тони, честита ти принцеса  stork-girl !Желая ти от тук нататък много лека бременност, послушен Криско и прекрасно бебче на финала!  

Деси83, успешно лечение! Сигурна съм, че всичко ще мине леко и бързо!  Peace

Десика, Десиии, последните ти няколко поста ме разплакаха! Кураж, мила! Пожелавам и на Йони и на теб, бързо да свикнете и да свършат тревогите ви!  Hug

Миме, аз раждах секцио и да ти кажа- въобще не е страшно, а аз съм най-страхливия човек на света! Обаче все си мисля, че щом първият път си родила нормално, вторият ще е по-лесно! Консултирай се с още лекари, имаш много време до тогава! Аз съм за нормалното раждане и съм сигурна, че всичко ще мине идеално! Но в крайна сметка, ти си решаваш и знаеш най-добре как да постъпиш!  Hug

Калинче, егати тъпанарите  Confused

Бързо оздравяване на болничките!

При нас няма нищо интересно! Зари дивее, тича, гони гълъбите и кучетата навън, повтаря всичко, което правя или казвам и бие другите дечица (не съм горда от това и колкото и да й се карам и даже пляскам през памперса, тя още по-настървено се хвърля срещу тях  Embarassed). Хубавото е, че вече заспива по-рано, но пък и се буди по-рано, ама съм доволна, горе-долу спи от 22ч до 7-8 ч. През деня спи веднъж около 2 часа следобяд.
И аз съм добре, много ми е пораснало коремчето. Много добре се чувствам, пълна съм с енергия и съм качила само 2кг.

Ами, това е от мен засега!

Лека и спокойно нощ и много целувки на малките сладурчета!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 07:53 от dideroncho

# 564
Добро утро! Кафе?

# 565
Добро утро
Калинче,това е доста неприятно с работата,а могат ли така да ти намалят заплатата???Нали имаше там някакъв закон дето ни бил защитавал до третата година?
Диде,ми дай някоя снимка на корема.

Аз искам да ви кажа,че такъв корем съм отпрала,че все едно съм в 7 месец Shocked
Хубав ден на всички и до скоро  bouquet

# 566
Калинче, ти пък направо ме разби. Не стига че си почиваш цяла година вкъщи без нищо да правиш, ами сега искаш и заплата да взимаш  Wink Дано не ти прозвучи грозно шегата ми, но аз още с Дарко се убедих, че има дискриминация по отношение на майките и никой не може да ми върне вярата в обратното  Sad Стискам ти палци бързо да ти вазстановят взетото, че и отгоре да ти дадат  Praynig

Десика, бъди сигурна, че не оставят децата да плачат. Хранят ги, обслужват ги добре. Факт е, че бебетата свикват по-бързо от децата с детското заведение. Руси често реве като се събуди у дома и е доста разочарован, че ме вижда, ама какво да правя...хем не е на ясла  Rolling Eyes Като ходиш да си го взимаш, опитай се да опознаеш каките по-добре, за да ги усетиш. Моите едно време бяха малко....да речем не особено интелигентни и опитни....но сега съм сигура, че Йоанка е подбрала по-добре персонала, щом пак прави ясла. Нашата ясла тогава я закриха след нас няколко месеца. Вземи личния мобилен телефон на сестрата и поддържай връзка с нея, защото обикновено сутрин и следобяд тя може да не е там. Ти си плащаш там, затова имаш право да звъниш, независимо дали ще те вземат за луда. Аз едно време звънях в държавната почти всеки ден и те ми бяха свикнали  Wink Имам малко лични угризения, че част от притесненията ти са заради моето лично отношение към тази ясла. Пак ти повтарям, за трите месеца, изкарани там, Дарко беше абсолютен пич, силно казано доволен, но пък без истерии. Спрях го само заради болестите и дебелата лъжа за сестрата, която аз хванах, само защото имах личния й дж ес ем  Wink Ти обаче хващаш много хубав сезон, сега не е толкова болно времето, както есента  Hug Йоан ще бъде здрав и доволен  Wink

Миме, аз като една върла противничка на секциото два пъти раждам така  Confused Изобщо не е драма, бързо минава, кърмата си тръгва без проблем, просто каквото дойде - такова  Hug

Десита  Hug

СИгурно изпускам още много, но просто не смогвам. Днес моето хлапе има имен ден - св. Дария  bowuu Ще захващам черпака и яхвам печката, че готвене ме чака   chef

# 567
  • София
Гал, честит имен ден на Дари.Да ви е жив и здрав и само радост да ви носи!

Аз само толкова засега, че ще се приспиваме с Алекс.

Днес времето се очертава страхотно за разодки.Пети??

# 568
  • София
Мами ПОМОЩ!!!!

Никола вместо да се оправя става по-зле.Вчера сутринта го водихме на лекар,казаха,че имал лека вирусна инфекция,предписа Проспан за кашлицата,витамин С,аз давам от онзи ден,когато вие ми казахте,от онези кафявите капки все им забравям името и Хидрасек за разстройството,освен това чай от шипки оризова вода и т.н. Познайте от три пъти какво успях да пробутам на Никола-почти нищо!Цял ден го преследвах с лъжица,чаша,шише,спринцовка,капкомер и резултата беше,че вечерта не искаше да яде,защото си мислеше,че му давам лекарство,само като му предложеш чашата при това с вода и започваше да плаче,не заспа до 21,30,а по принцип заспива в 20 и то като се има предвид,че през деня почти не е спал.Толкова съм притеснена,от сутринта вече два пъти ака,хидрасека мирише ужасно и няма как да му го пробутам,а чайовете и оризовата вода пък невъзможно да му ги дам и то в такова количество в каквото ще му повлиаят,отгоре на всичко кашля повече,хремав е повече и заради тъпата кашлица не може да заспи,а така му се спи в момента... Sad направо ми се реве,не знам какво да правя.
Някой от вас да има идея как може да му пробутам хидрасека?Само за информация той има ужасно силна миризма и като го слагам в храната се усеща от километър  Cry

Миме
,писала си,че и вие така сте започнали,а сега Мая добре ли е,какво се оказа,че и е имало и тя ли е дрискала?

Деси, радвам се много,че Йоан се справя като истински мъж  Hug

# 569
  • пак там
Весе, не знам дали ще съм ти от помощ, обаче моята педи за разстройството освен лекарствата каза и диета - вместо обичайните неща, с които се храни, да минем на солети, бисквити и тънъ. Лека полека закрепихме положението по този начин, плюс ориз вместо основно ядене плюс едно пакетче смекта, разтворено в шишето вода. А, да, и Хидратин - едно пакетче на 1 литър вода, за да избегнем обезводняването - това му го даваш в течение на денонощието. Енчо пропи вода в полубудно състояние, иначе и той от всичките лекарства не искаше нищо да пие.

Общи условия

Активация на акаунт