Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 606
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • в гората
 Миме,   bouquet  stork-boy !

# 61
А добър вечер   bouquet  bouquet
 А честити и проектосини гащи на алхимикови  Hug.
 Аз днес минавах покрай Избата, че там ми е района за моткане в петака та се разправяха едни легенди за една февруарска дружина, дето яла и пила и се веселила  Mr. Green. И аз неблагородно завиждам да знаете, ама никой не ми е виновен за отсъствието де, просто нещо нямам сили напоследака и едвам гледам, та колкото и да ми се идваше се удържах. До последно ме сърбяха ръцете да драсна някой ред и мен да ме бройте за веселбата ама ей на ....другия път ще е.  Иначе си личи колко добре сте си изкарали.
 Много сладки снимки на стахотни бебоци сте показали. Аз за пращането на нови снимки Фокси ще гледам да е тия дни, че по необясними за мен причини от как почнах работа почти не сме го снимали Ачката. Що така не знам  newsm78
 Хубава вечер и приятни събота и неделя аз съм си ги нарочила за почивка пък ха да видим какво мисли шефа по въпроса  Thinking

# 62
Здравейте мацки   bouquet
Софиянки много хубави снимки  Heart Eyes явно хубаво купонче сте си спретнали  Laughing

Аз да се похваля , че моето маймунче днес цял ден ходи  Mr. Green още снощи се пусна и направи доста крачки , които аз като виден папарак заснех  Mr. Green , но нещо не мога да си намеря кабела за фотото и не мога да сваля клипчето иначе щях да се похваля и нагледно  Grinning По този повод да попитам и аз за незнам кой път , ама не запомних  Embarassed , кои дни се правеше хавата с питката  newsm78

Мими честито ви евентуално момченце  Grinning дано до края да си остане с пишка , че те имат навика да изчезват мистериозно  Whistling

Фокси и аз ще се позабавя със снимките , защото се оказа , че нямам подходящи по-скорошни снимки  Confused все сса в някакви пози в цял ръст , в близък план нямам. Днес направих няколко с фотото , ама после открих , че ми го няма кабела и подозирам, че милото без да иска ми го е отмъкнал и сега ще трябва да търся от някъде  Tired

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 22:43 от wondertedy7

# 63
Добро утро.
Подозирам,че всички гледат "кой е по-по най" Mr. Greenние това правим и бием телевизора Joy

Айде кафето и закуската от мен да не кажете,че съм стисната

# 64
  • София
Мимеее, смили се, бе душа, аз съм на диета! Laughing Cry Нищо, отивам да си хапна каштавалче...

# 65
  • Варна
По този повод да попитам и аз за незнам кой път , ама не запомних  Embarassed , кои дни се правеше хавата с питката  newsm78

Добро утро, ние също гледаме Кой е по по най Simple Smile Само че сме подредени на гърнето пред тв-то.
Теди, прощъпулник се прави /но не задължително разбира се/ в понеделник, сряда или неделя доколкото си спомням

# 66
Дубру ютру   bouquet

Миме много хубава закусчица  Party няма да откажа  Mr. Green

Мерси Ками  Hug

# 67
Честито на последното рождениче Йордан от февруарската група! Да си живо и здраво, мило детенце, да си винаги пръв в игрите и забавленията!
Днес е много студено, направо не ми се мърда от къщи, ще си седим тримцата с тати и Яна и ще се забавляваме.

# 68
  • София
Ужас, а ние цял ден ще обикаляме... ooooh!

Честит рожден ден на нашия най-малък приятел Дани!  newsm38 Gift  bigdance2 Tada

# 69
Честит първи рожден ден на най малкото ни февруарче Йордан Grinning

за щастливата мама Нежно цвете

# 70
wondertedy7, Mia66 и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Кво става днес  newsm78 Къде са всички в това лошо време  Thinking

# 71
Да ни приемете при вас? Може ли? Обещавам да изчета всичко до тук!

# 72
Честит рожден ден на най-мъничкото февруарче Йордан, най-прекрасното детство му желая!

irinajuliana добре дошла при нас!  Hug

# 73
Здравейте малки, големи и още по-големи  Mr. Green

Днес съм при мама и гледам да си почина малко, че луднах тези дни  ooooh!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШЕТО ИЗТЪРСАЧЕ  Hug  bouquet

Момичета, с огромен интерес прочетох темата за живота в чужбинско и у нас  Hug За пореден път се убедих колко сме различни и колко неверотяни философии има всяка от нас за живота въобще. Аз също мисля, че тръпката от оцеляването в България я няма никъде другаде  Laughing в същото време не спирам да вярвам, че нещата лека полека ще се оправят. Цвети, постът ти направо ме разби. Аз това лято бях във Варна и останах изумена колко е красиво и уредено, но явно отстрани нещата винаги изглеждат по различен начин. От друга страна или аз съм някаква луда късметлийка, или не знам, но винаги срещам добро отношение около мен - в магазините, на улиците. Някакви непознати хора ми правят път, помагат ми с количката. Продавачите в магазините се шегуват с мен, усмихват ми се. Последния път в кварталния магазин една от касиерките отвори каса само заради мен, за да не се редя с количката. Колкото пъти съм се качвала на такси (и то с файтона), таксиджиите винаги са ме обслужвали любезно, качват ми количката и тн. Имам и добри съседи, с голяма част от които си дъднем на скайпа  Grinning  С мъжо като пътуваме, все на добри хора попадаме, пу пу  Praynig Българинът от друга страна има невероятната способност да оцелява в кризи, да се надсмива на мизерията и на пук на нея да пие и да яде. Няма друг народ (цивилизован де, изключвам индианците), който на погребение да пие, яде и танцува хоро, да почита всеки празник с надпиване и надяждане - това са древни практики на оцеляване, на победа над смъртта и страха  Wink В същото време сме и много тъмен народ, който вярва в зли духове, който носи мартеници да гони злото, слага метли зад вратата, плюе като му мине котка път и не смее да се похвали "да не му е уруки"  Mr. Green ние просто сме си уникални  bowuu

Уф, извинете ме за отклонението, но наистина ме накарахте да се размисля  Hug

ИЕначе на Руси му бихме вчера ваксината и съм много притеснена, защото Дарко не е съвсем здрав...пак...отново...again.... #2gunfire #Cussing out кашля малко и умирам от страх да не стане сакатлък  Praynig През деня не мога да мръдна заради дребния, и аз като Цвети (буквално едно към едно) върша нощем повечето неща, а през деня е Ад на моменти. Руси също е много крив като се събуди, крив е като му се доспи, но напоследък се опитва да промени режима - хем му се спи, хем се бори срещу съня си...Доскоро ставаше сутрин към 7-8 ч. после откарва един сън 30-40 мин. към 10.30 и после към 14 - 15 ч. около час и половина. Сега обаче май този предиобедния или го пропуска, или отнася повече време и после става една дива и весела история. Опитвам се да го отуча от сутрешния сън и да има един обеден само, но засега безуспешно  Tired

Да не забравя да кажа колко безобразно добре изглеждате  Crossing Arms колко ме е яд, че не мога да се включа  Sad кажете ся мен оклюкарихте ли ме, а, а, а  Mr. Green

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 01:12 от GALL78

# 74
  • в гората
 Здравейте!
 Ние днес проспахме ''Кой е по- ,по-,  най" Party , но пък гледаме "Станция Нова" и точно обсъждаха учебниците  ooooh!, УЖАССС.
 Ето какво учат децата:

Отдолу иде джип "Митсубиши"
със яка броня, с прозорци скришни.
Всички по пътя той изпреваря.
- Но на кого е? Кой ли го кара?
- Вълчо го кара. Свири и гази!
- А във колата коя е тази?
- Лиска е вътре. И много иска
на мис-конкурса да стане миска.
- Давай, Вълчо, и наддавай
златна пара звънка -
мис да стане твойта Лиска,
гиздава и тънка!
* От учебник по музика за трети клас на издателство "Булвест", одобрен със заповед на Министъра на образованието и науката Нр. РД 09-1318/31.08.2004 г

Нямам думи, тя простотията сама говори за себе си.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Честито на малкия рожденик!  bouquet
 Добре дошла irinajuliana, разкажи нещо за себе си и малката принцеса.

Общи условия

Активация на акаунт