!

. 

явно хубаво купонче сте си спретнали
По този повод да попитам и аз за незнам кой път , ама не запомних
дано до края да си остане с пишка , че те имат навика да изчезват мистериозно
Само че сме подредени на гърнето пред тв-то. 

За пореден път се убедих колко сме различни и колко неверотяни философии има всяка от нас за живота въобще. Аз също мисля, че тръпката от оцеляването в България я няма никъде другаде
С мъжо като пътуваме, все на добри хора попадаме, пу пу
Българинът от друга страна има невероятната способност да оцелява в кризи, да се надсмива на мизерията и на пук на нея да пие и да яде. Няма друг народ (цивилизован де, изключвам индианците), който на погребение да пие, яде и танцува хоро, да почита всеки празник с надпиване и надяждане - това са древни практики на оцеляване, на победа над смъртта и страха
В същото време сме и много тъмен народ, който вярва в зли духове, който носи мартеници да гони злото, слага метли зад вратата, плюе като му мине котка път и не смее да се похвали "да не му е уруки" 

кашля малко и умирам от страх да не стане сакатлък
През деня не мога да мръдна заради дребния, и аз като Цвети (буквално едно към едно) върша нощем повечето неща, а през деня е Ад на моменти. Руси също е много крив като се събуди, крив е като му се доспи, но напоследък се опитва да промени режима - хем му се спи, хем се бори срещу съня си...Доскоро ставаше сутрин към 7-8 ч. после откарва един сън 30-40 мин. към 10.30 и после към 14 - 15 ч. около час и половина. Сега обаче май този предиобедния или го пропуска, или отнася повече време и после става една дива и весела история. Опитвам се да го отуча от сутрешния сън и да има един обеден само, но засега безуспешно
колко ме е яд, че не мога да се включа
кажете ся мен оклюкарихте ли ме, а, а, а
, но пък гледаме "Станция Нова" и точно обсъждаха учебниците
, УЖАССС.

Препоръчани теми