Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 664
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Пети, дано на мъжа ти нищо сериозно му няма Praynig

Гал,честит имен ден на Дарко - да расте здрав, щастлив и много послушен!

Весе, на нас за разстройство само млякото на Нестле -Ал110 ни помогна - но пък Ники не пие АМ и незнам какво друго да те посъветвам.

Коте, не сте сами с не-пиенето по никакъв начин на нищо. Ралица отказва всякаква течност, а от вчера и храна.

Вчера през нощта много плака заради поредния зъб, но снощи би рекорда от 12 до 6 съм я носила - сутринта в 8 я закарахме на свеки, и се прибрах да си подремна - лоша, не лоша майка, и аз съм човек...

# 586
  • София
Честит имен ден на Дарко! Да е здрав и да радва мама и тати!
Пети, дано не е сериозно! Но то дори да е счупено реброто (силно се надявам да не е, а щом има сили да се хили, най-вероятно не е  Praynig) пак нищо не може да се направи - поне на баща ми с 3 счупени ребра така му казаха в Пирогов, само да не се натоварва много.
Весе, аз пък мислех, че сок от грозде действа разхлабващо newsm78. Знам, че банан и шипка запичат. Да оздравява бързо Никчо!
Това се отнася и за другите болни дечица!
Десика, радвам се, че се адаптира Йоан. Щом чак е недоволен, че го прибираш и му прекъсваш забавленията Simple Smile Аз мисля да ходя за снимки, но не съм 100% сигурна, че нали пак сме с гости.
Много съм За среща в понеделник, стига да е след 12.30.

# 587
  • пак там
Пловдивчанки, отворена ли е зоологическата ви градина? Че ние след малко задухваме натам, пък ми се иска утре да заведем Енчо на нещо интересно...

# 588
  • Пловдив
Рися ,мисля че е отворена без да съм ходила лично.Есента работеше,няма причина сега да не работи

# 589
  • пак там
Елфи, благодаря!

# 590
  • Пловдив

032 442056 това е телефона,може да звъннеш,за да е сигурно

# 591
Десита, зависи как ти подходиш към отбиването Simple Smile По принцип сега, около годинката има един период, когато е по-трудно отбиването. След година и половина- две пак става лесно, с малко усилие- децата почват да разбират и с малко обяснения, отлагане и отвличане на вниманието леко се отбива (почти винаги). Но ако съвсем нищо не правиш може и на 3-4 да се отбие, да Simple Smile

# 592
  • пак там
Уф, Енчо ми опасе карамфила!  Shocked Някой наясно ли е дали това е опасно? Уж му извадих всичко от устата, ама...

# 593
  • София
Рися, ето една статия на английски преведена с гугъл транслейт, излезе ми като резултат на търсене: "цветя годни за консумация" Simple Smile Карамфилите (Dianthus caryophyllus - известен още като Dianthus) - Карамфили може да бъде потопена в вино, бонбони, или използват като торта украса. To use the surprisingly sweet petals in desserts, cut them away from the bitter white base of the flower.  За да използвате изненадващо сладки венчелистчета в десерти, ги нарежете далеч от горчив бяла основа на цвета. Dianthus are the miniature member of the carnation family with light clove-like or nutmeg scent. Dianthus са миниатюрни член на семейство с карамфил светлина карамфил и индийско орехче-подобен аромат. Petals add color to salads or aspics. Petals добавите цвят към салати или aspics. Carnation petals are one of secret ingredients that has been used to make Chartreuse, a French liqueur, since the 17th century. Карамфил венчелистчета са една от тайните съставки, които са били използвани, за да Chartreuse, френски ликьор, тъй като 17-ти век.

Надявам се това да те успокои достатъчно Simple Smile)))))) Не, че много се разбира, ама си сложи остатъка от листата във винцето довечера и споко Simple Smile))

# 594
  • в сърцето на един мъж...
Гал, да ти е жив и здрав Дарко, да слуша умерено и много да ви радва!  bouquet

Момичета, за пореден път ви чета и се ядосвам на бг педиатрите - не слагайте капки за очи в носа на децата!!! Те са кортикостероиди и са противопоказни. Унищожават лигавицата на носа и може да им докарате алергичен ринит след това! Моля ви, не правете експерименти!

# 595
  • Пловдив
Уф, Енчо ми опасе карамфила!  Shocked Някой наясно ли е дали това е опасно? Уж му извадих всичко от устата, ама...

от карамфила се прави салата,така че не е опасно,че Енчо си хапнал малко

# 596
  • пак там
Иве, Елфи, живи да сте! Ох, направо ще ме довърши тоя палавник, за секунда не мога да го изпусна от поглед...

# 597
  • София
За нищо   bouquet Всички са така май, май, сега трябва да си отваряме очите не на 4, ами поне на 10, ама по-сладко от това няма Simple Smile

# 598
  • София
Какви са тези снимки в Борисовата, хайде да се видим утре там! Grinning

# 599
  • Пловдив
една приятелка /с две деца/ ми каза,че очи и уши и на гъза да имам,няма да я спася от бели и пакости  Mr. Green
тъй че психически да се приготвим да поемем предизвикателствата

Общи условия

Активация на акаунт