Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 356
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Dessy,толковз боклуци изпи Дани,че вече не искам нищо да давам/какви ли не имуностимуланти/
Мирикъл,и аз съм За хомеопатията,даже водих Дани доста време,но мъж ми е против и сега не дава да заведа и бебето. ooooh!
Малкия е с червено гърло и хрема.Изписаха ни само антибиотични капки за нос,че той нали имаше едни бактерии преди в носа,да не сая се активизирали наново/Гаразон даде/.Ако тръгне калица проспан.
Иначе е 8600 кг. и 68см. Всичко му е ок. Grinning

# 166
monnnn, явно изследванията не са наред щом я викат след излизането им. Ако искаха да си попълнат леглата щяха да ги оставят след прегледа директно.
Силно се надявам да е добре детето.
Обаче напоследък на такива чудесии се нагледах, на такова спекулиране със здравето на хората, а за малки деца да не говорим.Всеки би отъшъл и до луната пеш за да му е добре детето и докторите знаят това.  Sad
Да не говорим, че наскоро разбрах , че на мойто са му били антибиотик напълно излишно след измислена инфекция в родилното.По так наречената ''Кислородна пътека''  минавали маса бебета...на случаен принцип.Пследният ден сестрата, която го биеше  носеше около 20 спринцовки с антибиотик и на въпроса ми ''това всичко за бебета ли е ''  тя отговори ''  ооо, даааа, много са като вас''.
Ми кво много, те са почти всички... #Crazy

# 167
Монннче, не те разбрах??!?! Каква е тази "кислородна пътека" и поголовно антибиотик в родилното  Shocked на случаен признак  Shocked ?

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 17:31 от vanirra

# 168
Еди,страхотна новина.Браво на мъжлето,пък ти все ще намериш нещо интересно с което да се занимаваш.Много ви се радвам.
Деска,много ме е яд за бебо.Да се оправя по-бързо това човече.Пък и Дани все той ли, милия лепва тия вируси.

Ех, Джоя и вие ли  по болници.Дано се оправи детето.Да,там ще има наблюдение,уж по-спокойно.Стискам палци.

Ние и днес останахме в къщи като вчера,нещо хич не ми се излизаше с бебо.А тази седмица го дават кучи студ,та май ще дремем пак в къщи.

# 169
Здравейте Hug
Всички болнички ,бързооо да се оправят Hug
Аз влизам за многооо бърз въпрос,ако може някой да ме посъветва нещо...от няколо дни малчо в момента в който заспи,започва да ревеее и така доста дългоо,спи и плаче на сънн  но не мрънка а наистина си поплаква доста???! Накой има ли представа от какво може да е и дали мога да му помогна с нещо,защото хем му се спиии ужасно многоо  но и не спира да плаче и се мята ту на ляво ту на дяснно ама постояяно (многоо неспокоен изглежда)???? нещо много съм се притеснила . Confused
Благодаря предварително Hug

# 170
ivi85  да не са зъбки newsm78 , ако те притеснява обади се и го разкажи на педито. Да дойде да види, знам ли, не ми звучи добре  Thinking
Деси, браво на голямото момче Саши  Hug
monnnn , Shocked каква е тази" Кислородна пътека" Shocked

# 171
Монннче, не те разбрах??!?! Каква е тази "кислородна пътека" и поголовно антибиотик в родилното  Shocked на случаен признак  Shocked ?
Eй такава - раждаш, детето ти не се адаптира лесно към външната среда  т.е. има нужда от допълнителен кислород, ама само толкова - никаква друга намеса.И те използват случая да изкарат някой лев от касата.И веднага - инфекция, антибиотик, завишени левкоцити и т.н.Аз така и не видях изследвания на детето си.На 2-я ден се катерих по стълбите за да намеря доктор да ми обясни и той само смънка ''Ми лека инфекцийКА често се среща''.Явно не бе свикнал да му задават въпроси.А видимо на детенцето нищо му нямаше.И като срещнах тези дни една моя позната акушерка и случайно се заговорихме за въпросната инфекция и тя ''Оооо, ч не се притеснявай, те като си хванат кислородната пътека и така правят''.... и аз  #Crazy
Иви, нервен е, че му се спи, а не може да се успокои и да заспи.Моя малкия беше така - затварят му се очите и не може и се дере с всичка сила.Зееше по 1 час за да спи по 15 мин.И то с полуотворени очи. Crazy
Ето - на Деската бактериите в носа и те са от родилното.Нали така беше newsm78

# 172
  • благоевград
  bouquet

# 173
Мегс    Мисля,че не са зъбки понеже му мажа  венеца ама знам ли newsm78'
Силно притеснена съм защото виждам че,му се спинка на бебчо а нещо го мъчи newsm78 а педото разбира се че не отговаряяя #2gunfire #Cussing out
Мооонче ,точно така е наистина ,ти как му помагаше че, ми е много жал Confused

# 174
От родилното са бактериите почти 100%
Джоя,да се оправят бързо,чеее... Sad

# 175
  • Sofia
Моннн,и ние бяхме от "трудно адаптиращите" и ни слагаха АБ,термоплот и не знам още какви неща,за които не съм разбрала.Лично на мен никой не дойде да ми каже какво му е на бебето ми,всеки си трайкаше и ми обясняваха,че нищо му няма и добре,че беше Д-р Ковачева и ги правеше на пух и прах и влизаше с 200 в родилното и взимаше картона....Имаше някакъв определен час,където се струпвахме 50 майки пред вратата и всяка питаше какво,как,къде....а акушерките беснееха едва ли не,че трябва да обясняват....  #2gunfire

Деска,да намачкаш малкото Саши от Гугата и трябва да ги срещаме вече да се борят големите юнаци  Heart Eyes Дани оправи ли се напълно?

Ние вчера бяхме като гаджета  Mr. Green Ходихме на един рожден ден,после в "Силикон", а една приятелка остана в къщи,докато родителите на Гуги махаха гащи  Blush Там беше една моя приятелка с бебе на 9 месеца и надълго и широко ми обясни как да правя супа вече,че кърмата ми е "вредна" след 6-я месец,вечер да му давам мляко с ориз  #Crazy за да не ме буди,а аз само мигах на парцали и не можех да повярвам  Crazy Tired Нейното дете по цял ден ядяло техните манджи (визира ми гювеч),попара хапвало от 4 месец и така трябвало да бъде за да не стане злоядо дете  Rolling Eyes Просто си замълчах,защото си е напълно загубена кауза да обясняваш на човек,който на 10000% е убеден в думите и делата си  Naughty Tired

# 176
Охоооо, Плами, закъсняла е.Аз имам една позната,на която бебето и пиеше по 700!!!мл  на 20 дена Shocked.Бебето е като нашите, а вече папа попарка, яйчице, бульонче  на 3 месеца си пииваше, а булката хал хабер си няма кво е тва глутен.Ми няма да си играе с пюрета и захранване. ooooh!
А ние в родилно бяхме същата история, само дето си нямаме Ковачева да обясни кво и що.А за злоупотребите с бебенцата....ако почна няма да свърша.Последно на моя добра приятелка детенцето беше 3 месеца по болници, благодарение на нестерилизирани прибори, с които му е рязана пъпната връв.От там вкарват някакъв ротавирус и детето щеше да умре на 10 дена.Епикриза отказват да и дадат, двама от докторите са напуснали, не са хранили бебка като хората....детето от 3.500 беше станало 2 килца   и са се опитали да изкарат майката виновна, че било нещо генетично ooooh!.Та с Кременски вече са на ТИ  от сума ти консултации и изследвания.Оправили са я в инфекциозна болница в София.А по пътя са и изгубили пулса....
Нещо много съм им набрала на докторята в последно време... #2gunfire
Иви, няма оправия, мила.До дете си е.Аз нощем спях с едната ръка в креватчето, та да го подрусвам непрекъснато.И съм го гушкала , и люшкала, и песни му пеех, и сам го оставях и...кво ли не.А в количката как се дереше докато заспи.Спирали са ме на улицата да ми кажат да го взема, че не можело така...А ела го виж сега - добричко, послушно, разбираме се от половин дума.Като стана на една година и нещо му стана - все едно не е същото дете.
Имала съм и кротко - големият, ама....такъв е бяс...и колкото по-голям става, толкова по-големи бели прави.Та сега съм се стреснала за кротката Дара. Crazy

# 177
Здравейте!
Аз не мисля,4е замествам хранене,давам пюрето между храненията,а и едва ли ще се наяде с 30,40г пюре,аз разбирам заместване на храненето,но да му дам такова коли4ество пюре,4е да се засити.Явно в4ера така се е слу4ило,сега пак си изяжда млякото.
А относно спането,днес спахме пак през 3 часа по 30мин. Но той не е нервен,събужда се съвсем бодър и с усмивка,мисля,4е ако е недоспал и нервен ще пла4е.
А ве4ер го къпя винаги по едно и също време,около 7 часа,и 7,30/8,00ч сме заспали. Не ,той не ми пла4е по 1 час,но е свикнал да го приспивам на ръце,мрънка,гушка се в мен и заспива.
за 4аса си го спазваме,винаги заспва по едно и също време,но не и сам,явно нашия ритуал е такъв Simple Smile
Днес оставихме малкия при зълва ми,за да отидем до един магазин,след 1 5 мин ми се обади да отивам се се съдира от рев.Само като ме видя и млъкна.Лелеее ве4е изхитряваме Rolling Eyes

# 178
  • Cambridge, UK
Честит 8-ми март, милички!  Hug
Не пренебрегвайте силата си на жена - уважавайте я, отглеждайте я внимателно и с много грижи!
На болните бебенца - бързо оздравяване, на месечинките - честито, бъдете здрави!   bouquet

# 179
  • София
Здравейте
Деси, кураж мила  Hug Ще се оправи Саши бързичко.  И така не се говори, че са кекави децата  Naughty
Аз дето през живота ми разболяванията ми се броят на пръстите на ръцете, тази зима температура и гърло, снощи пак ми беше зле, та сега затова съм станала да ям по нощите мед с лимони и да пия чай, че ако пак се скапя за 2 дни няма кой да ми гледа децата как трябва. Явно тази зима си е такава много болестна. Още 2 седмици максимум и като дойде хубавото време вече няма да има болести, нали така  Peace
моннн направо се втрещих това за новородените и кислородните пътеки  Shocked
Плами, думи нямам за твойта приятелка  Crazy
еди, успех на вас  Peace
Чух се с Джоя. Няма да й дават антибиотици на Марина, но ще ги задържат 3 дни за наблюдение. Ще се оправи и тя.
Уф, а ние вече повече от седмица се влачим с тази задна хрема след Ларингита дето направи. Утре свършвам с Коларгола и вече се ще се чудя какво да му капя. Дано ми се оправи пък до утре, но вече по-малко му хърка нослето де.

Честит Празник мили момичета Бъдете все така силни и любящи майки и обичани съпруги   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт