Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 356
  • 730
  •   1
Отговори
# 150

Ронка, аз тези твои думи на разбрах newsm78НВИ, щом даваш първо пюре, а после мляко, то това си е заместване на хранене! Давай първо млякото и след час предложи пюренце. Peace
Четох същото ,което и ти си чела и постнала, но някъде другаде четох,че може да се даде първо пюрето, след това млякото. Ще ти дам пример с Елена, пробвах я първо да й дам млякото ,тя изпива около 120 мл наобяд, след това й предложих пюре и въобще не го пожела. На следващия ден дадох първо пюре / 3 лъжички/ след това й дадох млякото /след около 20 мин/ и тя пак изпи 120.Това означава ли ,че съм заместила хранене с пюре? Аз мисля, че не е заместване, ама знам ли...

Деси, ти сигурно си пробвала, но и аз да ти кажа, че хомеопатията прави чудеса...ние в семейството само с нея се лекуваме .

# 151
Здравейте момичета!
Ние сега се прибрахме от църква, ама каквото е слънце пекнало хапваме и излизаме, че утре пак ще се озъби. Нали е женски месец. Grinning
dessy77 Мирко има 5 хранения по 180, като едното е зел. пюре, и преди обед половин плодово пюре.
ДесиХ3 и ние от баткото прихванахме зачервено гърло. Педи изписа за баткото Имуно Окси Превент, а на Мирко когато бате е болен Есберитокс 3 пъти по 10 капки за нашите кг - 8300.
Дано бързо да оздравявате.

# 152
Деси  Hug Не сте вие кекави, вирусите са отврат. Два месеца вече кашлям и се сополивя.
И ние сме така, досега висях в токуда, кръв прегледи и на двете защото ми писна.
Сега чакам мъжът ми с резултатите и рецептите. Марина след бронхиолита, една седмица беше ок и от вчера пак с темп, споли и кашлица.
Бързо оздравяване на всички дечица.

Току що ми звънаха, нас ни приемат в болница за наблюдение, не могат да разберът какво и е на МАрина.
 Чао и стискайте палци.

# 153
Ей, Джоя  Sad разбира се, че ще стискаме палци  Peace Peace Peace Миличката.... Hug

# 154
Джоя, стискам палци

# 155
......

Забравих да честитя на Еди визата  HugЕди,а какво ще работите там,ако не е тайна?
......
Мерси.  Hug
Миракълче, мъжа ми е програмист. Има процент от проект, от който искат да се възползват верига казина във Вегас. Ние с децата отиваме като придружители обаче, нямам право да работя за някой, бих могла да развивам собствена дейност някаква.
Джоя  Praynig

# 156
joya, стискам палци

# 157
Джоя стискам палци да оздравеете!
Ние влезнаме на 25 дена в болница със бронхиолит и алерия, но така е по-добре. Ще бъде под постоянно наблюдение на доктори и докато не ви излекуват няма да ви пуснат.  Praynig Hug

# 158
Деси  Hug Не сте вие кекави, вирусите са отврат. Два месеца вече кашлям и се сополивя.
И ние сме така, досега висях в токуда, кръв прегледи и на двете защото ми писна.
Сега чакам мъжът ми с резултатите и рецептите. Марина след бронхиолита, една седмица беше ок и от вчера пак с темп, споли и кашлица.
Бързо оздравяване на всички дечица.

Току що ми звънаха, нас ни приемат в болница за наблюдение, не могат да разберът какво и е на МАрина.
 Чао и стискайте палци.

Е как какво и е....обикновено децата като се разболеят и пият антибиотик им пада имунитета и много срещано явление е да се разболеят наново с пълна сила след седмица - до 10 дена.Защо чак болница....май пътечки имат за усвояване... #Cussing outВирусите са това - температура, кашлица, хрема, втрисане...
Аз съм имала периоди да се разболяват по 4 пъти в месеца и все с температури, гърла и т.н. А тази зима масово деца  на мои приятелки, вкл и моя Вальо се разболяват страшно начесто и сериозно...
Разбира се ще стискам палци всичко да е наред и да се оправя бързо мъничето Praynig.Ама понякога правят страшни инпълнения за пари и този стрес и за майката и детето е просто.....

# 159
monnnn, явно изследванията не са наред щом я викат след излизането им. Ако искаха да си попълнат леглата щяха да ги оставят след прегледа директно.

# 160
  • Сф
Джоя, стискам палци!!! Направо не знам какво да ти кажа.... Hug Praynig

Деси, да се оправя Саши, че ми е мъчно и за него и за теб... Praynig Hug

# 161
Деска, бързо да се оправят твоите сладури  Hug!
Джоя, тискам палци и на твоите куклички  Hug!
Миличките дечица, аман от болести  #Cussing out
Аз днес захраних малката с две лъжички морковено пюре, но не беше особено впечатлена. За сега няма реакция, дано всичко да е наред!

# 162
Джоя ,стискаме палци ,по-добре в болница да сте под наблюдение Hug

Дано бързо се оправят всички болни бебчета и майки

Еди,супер,радвам се за вас..и моят мъж е програмист,ама засега не е проявил ентусиазъм да ходим някъде, може би ако има интересен проект като твоя Simple Smile

# 163
  • Пловдив
Привееееет  Hug
Днес успяхме да се разходим докато грееше все още слънчице.
qroslaw, съвсем същата е количката. Беше голямо преследване, но в крайна сметка - в E-bay има всичко! Днес й сложих летния вариант+чувалче. На малкия му беше много странно отначало, но след това се кефеше, че може да се оглежда наляво-надясно.
Деси, защо така твоя сладур  newsm78 Да се оправя бързо.
Герчо, да ти е жив и здрав рожденника (малко на патерици, ама от вчера преинсталирам уиндоус  Embarassed)
Ani_Boland, аз я подхващам книжката да я превеждам, но ще започна от това, което ни интересува в момента - тоест как стоят нещата след 5-6 месец и след това ще се върна назад.
Еди, браво на вас.
PS. Само на мен ли ми забива честичко форума  newsm78

# 164
Здравейте пак  Hug

Ех, Джоя и вие ли  ooooh! Дано не е нещо сериозно  Praynig

Еди поздравления, дано ви хареса в САЩ  Peace Ние не усяхме да се нагодим  Rolling Eyes

Ние сега се рибрахме от разходка, не беше много топло, но поне не духаше и бубата с кеф проспа разходката  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт