Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 356
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
Аз гледах,ама не разбрах коя от всички майки  е БУ, но беше определено интересно и колко сладки бебоци имаше.... Simple Smile

# 196
И аз гледах и си мисля колко олезно щеше да ние това ако сме го гледали преди 5-6 месеца  Wink Нооо и сега ми беше интересно  Peace

# 197
Бу беше жената с очилата,с късата коса и бебе Яна,със слдкия перчем.Simple Smile

# 198
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ   bouquet

Да носим с гордост името- ЖЕНА  bouquet

И аз гледах и ми беше много интересно и как ми се иска повече мами да са го гледали и да са запомнили важните неща  Peace Peace Peace
Шаманката беше с малкото бебе, която кърмеше, а там беше и Ели Василева, която прави курсове в Бебе Мола в Арон Wink

# 199
Ако успееш да спасиш Ти не напразно си живяла. Един живот дариш ли с облекчение, едно сърце ранено, над топлите му рани хлад разляла или ако помогнеш да се прибере в гнездото едничка птичка прималяла, ти не напразно си живяла. Честит Осми март мили мами!

# 200
# 201
  • София

макар и в този снежен ден ви желая хубав празник с много слънце, любов, топлина, усмивки и незабравими мигове!!!
пп стискам палци болните бързооооо да се оправят  Praynig Praynig Praynig ДесиХ3, joya  Hug Peace Praynig

# 202
Честит Осми март на всички !!!

# 203
Честит празник момичета!    bouquet
Желая Ви много любов и щастие от всички близки до сърцето Ви хора! newsm51 smile3525
Весело празнуване !  bigdance2

На болните бебчовци , бързо оздравяване Praynig
Честито на всички месечинки!
При нас каката е с поредната бактерия в носа и от снощи почнахме антибиотик, а таткото е болен вече трети ден, но поне вече става от леглото, че два дена лежеше с температура. Засега аз и бебчо сме добре, дано ни подмине  Praynig

# 204
 Hug Здравейте мацки  Hug
4естит празник мили дами,бъдете винаги желани,оби4ани и най-добрите мами.

От доста време не съм писала,но ви 4ета когато мога.Ве4е сме на българска земя и се 4увстваме страхотно тук.Аз се притеснявах за полета,но му се отрази добре на Нико.
Все още го кърмя,но на няколко пъти дадох Ам.Относно захранването мисля да запо4на от следващия месец.

# 205
  • София
честит осми март!
бъдете здрави и обичани!

# 206
  • София
Честит 8-ми март HugОбичайте и бъдете обичани!

# 207
Еееей,събудете се.Пишете как сте,не виждам нищо от цветя и букети!! Simple Smile
Аз съм с възпален плексит на дясно рамо и едва си мърдам главата.Съседите къртят все още,децата не спят от тях,навън вали сняг,а трябва да е пролет и всичко е 6!!! Simple Smile

# 208
Аз варя тиква и съм оплескала цялата кухня с нея Embarassed Вчера направихме пет месеца. Моето диване започна да яде и картофите. В началото не ги искаше, но изчаках една седмица и пак пробвах. За сега ги яде. Днес пробвах и малко тиква.

Между другото да ви питам-вашите бебоци в момента по колко пъти на ден и за какъв период от време спят, защото Гергана спи почти на всяко хранене за около 30-40 мин., а вечер като заспи в 21.00 сутрин се събужда в 07.00 обикновено с едно ядене към 23.00ч.

# 209
Честит празник, момичета!

Къде  мога да гледам предаването с Бу и Шаманчето? В На кафе ли са ги давалли, Деси?

Как ме е яд, че ги изпуснах, ама така е като спя до късно.

Общи условия

Активация на акаунт