Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 356
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Хриска,завиждам.Моя спи 2-3 пъти дневно.Сутрин прави дрямка около 1 час.Това 2 часа ,след като се е събудил от нощния сън.После прави обеден сън,около 1,5-2ч. продължителност,на зависи дали е навън или у дома.Навън спи повече.После прави една дрямка от 45мин. около 17.30-18ч. ,но не винаги заспива привечер.Рядко заспива нощен сън след 20ч.Буди се 3-4 пъти нощем и окончателно става около 7ч. сутрин.

# 211
  • Лавал-Пловдив
Честит 8 март
Голям съм заплес - сутринта получавам няколко пожелания на скайпа и се чудяяяя какво ли ми честитят, докато тук не видях картичките.  hahaha
Ние вчера пак бяхме на парк и баткото си напълни и двата ботуша с вода, абе мазало...Малкия спа през цялато време
От днес децата са на училище, отивам да ги водя.
Болните да оздравяват.
Честито на празнувалите и празнуващите днес.  Hug

# 212
Деси, как е Саши днес? Много ти се събра, а сега и този плексит.  Sad
Дано Марина нан Джоя също е добре. Praynig
Относно съня: Гани заспива към 21.30 ,п очва д асе буди към 5. Давам биба ии така до 7.00. След това заспива много трудно през деня. Голям рев, голямо чудо. Песнички, гушкане .Нищо не помага. Спи най-много по 40 мин, но се случва и по 20 .3 пъти на ден.
Приемам всякакви съвети, че нещо не се справям.
Ани, още веднъж много ти благодаря за предложението. Да знаеш как ме трогна, защото само майка ми предложи помощ Hug
Тази седмица съм на работа ,едвам стигнах в този сняг. Майка ще гледа Габи. Дано аз се поуспокоя и и предавам само положителна енергия

# 213
Хриска, тихо, недей да дразниш недоспалите мами  Mr. Green
Иначе ние спим различно в зависимост от това кой го гледа Laughing При майка спи често и по много, как го успива тая жена, неможах да разбера newsm78  При баща ми /щото той като разбра от майка ми колко кротко детенце имаме Crazy, взе да се натиска и той да помага, та да мога още повече работа да си свърша, да ама не  hahaha малкия като го види, не само че не спи, ами не ще и да лежи, иска да е носен и забавляван Mr. Green А при мен спи около 1 час по обяд, ако сме в нас и около 2, когато сме навън. После евентуално около 17ч пак за около час и вечер заспива към 22-23ч, буди се 2 пъти за хапване /мнооого рядко само веднъж/ и става сутрин между 7 и 9  Peace

Рони, бяха при Гала в На кафе. не казаха нищо, което вече да не знаеш  Heart Eyes Hug

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 13:52 от Vanya_P

# 214
Стайли,много мила щерка имаш,да ти е жива и здрава!

# 215
Пак да се вклю4а за спането.Ние сега се събуждаме от 20 минутния сън,това ни е трето спане за днес. И на мен ми се иска да поспива по пове4е,но.... дано поне да се наспива.
А през ноща се будим на 3 часа за хранене,пробвах с биба,с води4ка,но не,рев.Явно си е гладен.

# 216
Жени и ние през деня заспиваме мноооого трудно. Аз я пъхам в чувалчено за навън /за да ми е по-лесно да я разопаковам, когато заспи/, слагам я в коша за колата, тъй като той позволява да я люшкам без да ме вижда, отварям широко прозореца и за около 5мин. е заспала.След това я пренасям в кошарата Peace
Vanya_P Hug
Болните бебоци бързо да оздравяват. Деси, Джоя Hug

# 217
# 218
  • София

Честит 8-ми Март, бъдете здрави, обичани и уважавани дами!

Ваня, това второто ми прилича на клетка за тигри  newsm78!

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 15:35 от Sisko*

# 219
  • Пловдив
Здравейте,мили момичета!

Няма така лесно да се отървете от мен Mr. Green,но нямах муза за писане.

Честит 8-ми март на всички ви  bouquet.Пожелавам здраве най-вече и да не забравяме да обичаме и да ни обичат Simple Smile
....
Директорката на яслата ми отказа да вземе Криси Cry.Не съм била подала молба,а пък аз бях ходила навремето,но тогава пък ми каза,че не взимала молби ooooh! Tired Tired
Смешна Българийка ей...
Сега го записа в дебелите книги за 2013 год newsm78 #Crazy,та записах и Диди за тогава.Ей така за спорта.

То е ясно накъде замирсива работата,но да видим Money

....
За съня-Диди дремва между храненията,а вечер  заспива в 8 и спи до 8 сутринта( Blush Embarassed),вече от 2 седмици не се е будила за нощно хранене,иначе последно хапваше в 5 през нощта.

За храненето ме питате и повръщането-тя с не особен интерес прие новата храна и затова след като повръщането намаля спрях да и давам пюре,тъй като само се тормозихме и двете.След седмица-две-три пак може да пробвам.

Мислите ли,че каша би била по-добър вариант,при положение,че не е приела добре пюретата newsm78

....
Ванче-ето линк -http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/874.Има такива неща Peace

# 220
Мира   bouquet, от една седмица се дзверя и какво съм гледала и аз незнам  Embarassed
Ще го ползвам за разделител на стаята с един по-големичък и дебеличък килим отдолу, че иначе наистина прилича на клетка Laughing
Сиско, крайно време беше Mr. Green Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 16:02 от Vanya_P

# 221
  • Sofia
Ванче,това ми прилича на клетка за лъвове  Mr. Green Joy Joy Joy Но пък май и на нас ще ни трябва такова нещо  newsm78

# 222
  • Лавал-Пловдив
Тук ги ползват поголовно, продават се навсякъде и се ползват да се огради всичко, до което е опасно да има достъп детето. Както и комплекти тапи за контакти, заключалки за шкафове, дръжки за врати със защита детето да не може да ги отвори.  Joy Joy Joy Бях още бременна, когато мъжа ми купи един такъв комплект.  hahaha

# 223
Кака Доре, а колко пари е такъв комплект при вас? Сиско, страхотен мъж...хихихихииии

# 224
  • София

Искам да споделя нещо , което получих на мейла си с вас, някаква тантра е - аз не ги препращам по 10 000 пъти и рядко ги чета, но тази ми хареса:

Замисли се

> Най-добрият ми приятел отвори чекмеджето на скрина на съпругата си и
> извади опаковано в копринена хартия пакетче. Това не беше обикновено
> пакетче – в него имаше луксозно дамско бельо. Той разкъса хартията,
> хвърли я и се загледа с тъга в коприната и дантелите. "Купих й го,
> когато бяхме за първи път в Ню Йорк. Преди осем или девет години. Тя
> никога не го облече. Пазеше го за някакъв специален случай. Мисля, че
> днес е този случай." Той се приближи към леглото и постави бельото до
> другите неща, приготвени за погребалната агенция.
> Съпругата му беше починала.
>
> Той се обърна към мен и ми каза:
>
> "Никога нищо не прибирай за някакъв специален случай. Всеки ден от
> живота ти е специален."
>
> Няма да забравя тези думи.
>
> Те промениха живота ми.
>
> Днес чета повече от преди и чистя по -малко.
>
> Сядам на терасата и се наслаждавам на природата без да обръщам внимание
> на треволяците в градината.
>
> Прекарвам повече време със семейството си и с приятелите си и работя
> по-малко .
>
> Разбрах, че животът е натрупване на опит, който трябва високо да се цени.
>
> Вече нищо не пазя за специални случаи. Използвам всеки ден кристалните
> си чаши.
>
> Обличам новото си яке, когато отивам до супермаркета. Използвам любимите
> си парфюми, когато ми е приятно.
>
> Фрази, като "Един ден...." или " Някой ден...." вече не съществуват за
> мен, изхвърлил съм ги от речника си.
>
> Искам да видя нещата тук и сега, да ги чуя, да ги направя.
>
> Не съм съвсем сигурен какво би направила жената на моя приятел, ако
> знаеше, че утре няма да я има - едно утре, което ние всички доста
> лекомислено очакваме.
>
> Мисля, че тя би звъннала по телефона на семейството си и на близките си
> приятели.
>
> Може би аз също бих се обадил на стари приятели , за да се сдобря с тях
> и да се извиня за стари пререкания.
>
> Може би тя би поискала да отиде още веднъж в китайски ресторант /нейната
> любима кухня/. Колко е хубаво.
>
> Ето някои от онези малки неизвършени неща, които много биха ме ядосали,
> ако осъзнаех, че дните ми са преброени.
>
> Бих се ядосал, че не съм се срещнал с приятелите, на които щях да се
> обадя "тия дни".
>
> Бих се ядосал, че не съм написал писмата, които щях да напиша "тия дни ".
>
> Бих се ядосал, че не съм казвал по-често на най-близките си колко много
> ги обичам.
>
> От сега нататък нищо няма да пропусна ! Няма да отлагам нещата, които ми
> носят радост и които ме разсмиват.
>
> Повтарям си, че всеки ден е изключителен. Всеки ден, всеки час, всяка
> минута са изключителни.
>

Общи условия

Активация на акаунт