Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 356
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
Мегс, по челото и веждичките са, ама не съм сменяла А-дермата.
Деси, аз я мия със Себамед.И наистина почти не е мръднал за 5 месеца.Главата я мия с шампоан на Хип, но и на мен ми дойде на акъла, че може да е от него, та и там почнах със сапуна.
Днес май са понамалели пъпчиците....ще видим. newsm78
Ани, НВИ, ина и Мегс, много хубави бебоци!А колко са порасналиииии... Hug
Гинче, и на мен тази снимка ми е много готина.Като куфар го държи...чак ми идва да сложа надпис "Пазете багажа!" Grinning
Чипче, честита годишнина!Да се обичате все така силно!  bouquet

# 256
megs,оползотворихте ли наградата от "Денят е прекрасен"?Всеки ден като го гледам все си мисля да питам и забравям.
Не сме още Деси, чакаме да се постопли.  Grinning

Честито на месечинките и хубави почерпки слагате Laughing
monnnn, хубаво е да ползваш една серия, както за чъпкане, така и за мазането после  Peace И аз бях на Хип, но дерматоложката ни го смени с А-дерма, че ни се образува начален стадий на Атопичен дерматит. Като започнах мазането и се изчисти за 3 дена, а сега пак има лишейчета, а не съм я сменявала newsm78 Но това си ни е генитично, аз съм с проблемна кожа.

# 257
ANI BANI,НВИ, megs и ina_maria - стахотни бебета браво!!!
Особено съм впечатлена от фотосесията на адаша
smile3501
Така и така сте почнали да показвате ето го и моя мушмурок:
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-3-6-m.469818.17735720
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-3-6-m.469818.17735716
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-3-6-m.469818.17735722

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 12:34 от -silvana-

# 258
 Прекрасни снимки  , момичета. Децата са прекрасни. Като си помисля, че до "вчера" говорихме за бременните си коремчета , а вече си имаме прерасни дечица  Heart Eyes . Трябва много да им се радваме  Heart Eyes . Heart Eyes

# 259
Здравейте,октомврийки.
Какъв ден днес,а..Чудя се точно как да отида на пазар и до аптеката с двете деца!!??
Едва си движа врата,и аз съм хремава, и ме боли гърло.Наредихме се. Confused
Много хубави бебета видях!
Честити месечинки на бебчовците,които порастват с още един месец!

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 12:52 от ДесиХ3

# 260
Здравейте  Hug

Прекрасни сладури видях на снимките  newsm44 Да са ви живи и здрави  Hug

Ех Деска, направо не ти завиждам  Confused Аз пих от хапченцата на Габи, хомеопатични (Ангин-хил и Енгинстол) и доста бързо ме облекчиха  Peace Даже от Енгинстол-а доки каза, че и на бубата мога да давам ако видим зор  Peace

# 261
Стайли,точно тези мисля да пробвам,сестра ми ми ги препоръча.

# 262
Здравейте мили мамчета,

Днес не съм ви чела много, че малчо е с мен постоянно и няма как,но по-късно ще се включа по темите,ако сте се заговорили за нещо.
Деска и мен сутринта се опита да ме заболи гърлото,че снощи излезнахме на гости в най-голямата виелица, но набързо схрусках няколко скилидки чесън, взех горещ душ и изпих един чай от лайка и мисля, че спасих положението. Дано и на другите с неразположения-майки и бебчета им минат скоро болежките Praynig
Аз имам един въпрос-положението със венците на Алекс е ужасно,мн се мъчи милия,хапе одеяла,лигавници..всичко. Като ходихме при ортопеда миналата седмица, той каза,че скоро ще имаме цели 4 зъбчета,но...засега няма такива изгледи. И тъй като заради стачката на лекарите ни отмениха консултацията днес за неопределено време, исках да ви попитам,ако имате мнение-дали мога да взема на малчо някакво гелче за венците или друго подобно и какво е ефикасно в случая, за да му облекча малко мъките на миличкото,че кой знае кога ще идем на преглед.
Благодаря предварително момичета и хубав, макар и мразовит мартенски ден ви желая Hug

# 263
seagirl83,с баткото ползвах Дентинокс,и сега исках да взема,но ми казаха че няма внос.Препоръчаха ми Пансорал,нещо ново за мен.Не съм го пробвала,но четох добри отзиви за него.

# 264
Аз олзвам Дентинокс, мъжа ми го е взел от аптеката до нас. Някога на Габи действаше безотказно и сега на малкта също  Peace

Деси пробвай, аз се доверявам на хомеопатията и за сега съм доволна  Peace

# 265
  • Лавал-Пловдив
При нас пък едно слънце печеее- вчера беше 10 гр.  Party Laughing Laughing
Много хубави бебоци имаме бреее
Честито на месечинките днес и честита годишнина на Чипчето  Heart Eyes
Болните - айде стига, стягайте се и до утре да сте здрави  Hug Hug Hug

# 266
Здравейте момичета!

Най-накрая ви изчетох. Отне ми 3 дни. Ние след едноседмичен престой в Алпите сега сме в Родопите и сме заринати от сняг. Няма мърдане.
Бебата много добре понесе полетите и престоя. Разхождахме я на снега, ходихме на едно замръзнало езеро в Ленцерхайде, абе, баща и не я одстави на мира.
Сега навън е толкова задръстено със сняг, колите навън са затрупани целите, улицата изобщо не е чистена, та не може никъде да мръднем.
Ето малко снимки да видите:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=285810&id=1812812423#!/album.php?aid=196953&id=571023082&ref=mf

Преди 3 дни и дадох на Вивито за два дни оризова каша. Не знам от това ли или нещо друго, ака зеленикаво и със слуз. В Швейцария се побърках от ядене на сирена и тя акаше през ден жълто и много миризливо. Сега ям повече български манджорляци и ака, както казах, зеленикаво и със слуз. Според вас къде е причината? Захранването или моята диета?

Монн, Валерия имаше към първия-втория месец такова нещо на веждите. Мажех я с повече тоалетно мляко и и мина само от това.

# 267
  • благоевград
http://marenceto2.snimka.bg/baby/az-i-bebeto.372995.17737299     Eто ви снимки от фотосесията коте и бебе  Joy Joy

При заснемането на тези кадри не е пострадало нито едно животно  hahaha

П.П. Теди не е седнал сам на снимката с тортата . Таткото го държи с една ръка  Wink

# 268
Има, много се смях на снимките  hahaha супер са!
Мария, на мен ми се отваря товя линк с моята Дейка  Grinning
Силванче, още един страхотен Теди  Peace

# 269
Деси77, аз мажа Криско с Пансорал! За сега съм доволна, облекчава го. Peace

Болничките бързо да оздравяват.

После ще се включа пак, че не съм ви чела.

Общи условия

Активация на акаунт