Аз днес имам време да чета из форума, бебка я приспах в 9 и 30 и още спи, за сметка на нощното спане, някакъв кошмар беше...
Онли, и аз се чудя как все наште бебета с еднакви проблеми
Моето гърло през нощта ме болеше зверски и в 5 часа в просъница реших,че ми писна и изпих първото хапче антибиотик,искаше ми се само с хомеопатия да го преборя, ама тоз път не стана номера.Така се надявах да не се разболявам тази зима, ама не ми се размина...Ох,да идва пролетта, че ми писнаааа....А навън духа ужасен вятър и не е за никъде , а ми се искаше да се разходим. Оф,оплаках се..
А за водата за бебетата - аз купувам изворна на Девин,розовата, която пише, че е подходяща за бебета, но я преварявам винаги..Не знаех, че може да не я преварявам
Не ми се рискува с обикновена вода от чешмата, във Варна е ужасно варовита.Иначе давам вода да пие между храненията, харесва я, но многоо се дави от нея, с млякото няма такъв проблем, ама с водата е нещо страшно.
Ани, честита ти детегледачка, дано да си доволна:) А и сте страхотни на снимката....както и всички бебчета, които видях.
Герчо,айде весело във Вегас и чакаме снимки.
Хубав ден,момичета!

Публикациите за водата бяха много полезни-благодаря
..на топчица става...а и доста се задържа самичка.Питала съм ортопед - когато детето има желание, значи е готово и може да се слага.