Деска тук ги продават готови сварени и боядисани,а аз искам да си ги направя сама

защото на родените вече ще им е трудно да обобщят, а има и слагали доброволно, с което са наясно и затова може би ще е само за тези, които сега ще ходят на втора /или трета
/ консултация.

, че да не последва някое земетресение 
/ Ще съм благодарна, ако някой може да ми обясни какво намирате толкова в тези игри
.

.
/. За тогава трябва и да се подготвя да дам предварително Панадол и с поставянето на ваксината да сложат и компрес с риванол /както всъщност се процедирало при поставяне на ваксината по здравна каса/, за да се избегнат неприятните последици от първия прием.
.Ами наистина много криво ми става и все му правя забележка,но е като вманиачен,затова аз съм се зарекла никакви игри
,не че имам време де.
или ще е поредната покупка, която ще подарявам на бебета на приятелките ми. 
хомеопатичката ни спазва някаки правила...а и предложи от април, че да вземем безплатната проба, ама като ви чета, май ще трябва да си я купуваме! А преванар- се радвам, че няма да слагаме и не е по график!
Ако обичате да Ви е по-широко си вземете нещо различно от двойна стая,защото от вратата се скача на леглото
,но то зависи и за какво отивате 

) - http://www.facebook.com/video/video.php?v=373536224462