Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 170
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
silna, ние ходихме преди 4 години...мали...колко много време се е минало  Crazy И не знам да ти кажа дали имаше стара и нова част newsm78 Не помня просто. Та не знам в коя част сме били, но беше хубава стая, със спалня, телевизор,тоалетка и имаше място за детско креватче, което си носехме Peace. Не беше малка стаята, но не съм влизала в други, та не мога да сравня. Басейна беше много готин, имаше и водна пързалка, водата беше 36-37 градуса Grinning
Vanya_P , да не сме на една и съща сватба  Laughing и аз съм тогава Wink

# 631
За Хисар-ние ходихме в Гайтани/3 звезди/  преди 2 години.Хотелът е  страхотен,с много чист басейн/детски и за големи/бяхме в апартамент, закуската  шведска маса,много разнообразна,обедното меню-имаше какво да се желае.Там не сме вечеряли

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 20:42 от dessy77

# 632
Добър вечер какво чета сега аз тука за тези безплатни ваксинки от другата година Thinking ние сега като сме сложили Пентаксима и Синфлорикса реимунизацията на годината ще ни е безплатна така ли да го разбирам newsm78
silna и аз съм ходила на Хисаря,но в хотел"Астреа"много съм доволна и от SPA- процедурите им там Peace
Ние днес ходихме да си купуваме нова холна маса,че малкия мушмурок като тръгне с паяка да няма ексцесии!
Хайде лека вечер на всички smile3524

# 633
уф, само аз ли пиша по нощите, ма то така докато ви изчета от сутринта до вечерта  Joy.
За Пентаксима значи, за втория прием на 16,04, ще дзвънна на педка няколко дена по рано и ще питам пак дали ще трябва да си го плащаме или вече ще се поема от ЗК.
ginbay  оле много сладък този Петърчо Flutter Пу пу, пък и одрал на татя си кожата Grinning
За почивките предпочитаме на Балкана- Троянския балкан и още по- точно на Чифлика, там лятото е разкошшшшшшшшшш. Има и квартирки има и холели и хотелчета, за всеки вкус и джоб. Природата е божествена, басейните са с топла минерална вода- като се къпеш нощем в тях над теб се носи пара, оле отнесох се! Лека нощ!

# 634
  • Cambridge, UK
Здравейте дами,

Да се похваля, смятам тази година да правя козунак, дано се получи. Praynig
Давам и една идея за страхотни НЕ ЯДЯЩИ СЕ великденски яйца.
http://www.youtube.com/watch?v=o4_MvskqBYQ

Целувки, милувки, отивам да чета как става козунака ..... и след това да поогледам 6-членното си Симс семейство  Blush

# 635
  • София
Здравейте пак,
Както казах следя темата от начало и нека малко се представим. Моя малък разбойник с термин 17.11.2009 се роди на 27.10 с параметри 3900 на 50  #Crazy
При нас нещата се развиха нормално. През първите две седмици го хранех на 4 часа, защото той така се будеше, но...прочетох че не било добре и започнах да го будя на 3 и той стана много кисел и до сега се буди на 3 часа ... върна ми го
Имахме си и колики и тях ги оправихме до към 40-ия ден с еспомизан, въпреки че това беше по-скоро за мое успокоение.
Имахме 2 седмици спокойствие и започнаха зъбки. Ние биба не признаваме, но днес и това откихме...по-добре отколкото палчето на ръката. За зъбките давам Пансорал гел и в крайни случай Калгел и Дентокинд с Камомила, но положението е напечено.
След поредната ваксина Пентаксин става все по-нервен и спира да се храни за около една седмица. Слава богу сега няма да има ваксина.
Може да се обръща, но неиска дебелака.
На 4 месеца беше 7500 и 65 см. Само на кърма, но неиска от шише. Ака през ден и чака да му натискам крачката към коремчето иначе много се надува и пъшка.
Та това сме ние
 Rolling Eyes

# 636
  • София
http://vbox7.com/play:04de9b5c
малко за разнообразие

# 637
Хайде и аз по нощите, но до сега бяхме на гости.
Мира, ако не става с колектора, дайвай по стария начин - дръж буба над куку, в което си сложила стерилното шишенце, или някаква изварена чаша и след това пресипваш. Малко е уморително и не се знае колко време ще отнеме, но поне действа Peace
Мегс, и вие ли сте в Пловдив на сватба Laughing?
Усмифчица, аз си намерих във форума рецепта за козунак за начинаещи домакини и дъм мноого доволна Mr. Green

# 638
  • Лавал-Пловдив
Миналата година си правих сама козунаците, на машината за хляб - станаха доста успешни за кьопава готвачка като мен. Тази година пак ще се пробвам, като разнообразя с течен шоколад, стафиди, лимонова кора.
За козунаците в готварския подфорум има много изписано. Има поне 30 рецепти, направо им се възхищавам на хората. Хич не ми идва отвътре...

# 639
  • Пловдив
Ето ме и мен по нощите,но се зачетох в разни работи и то стана сума ти часа ooooh!

Ванче,аз днес опитвах нещо подобно Embarassed,но пак нищо не стана.Изобщо голям тормоз и наложих Crazy ,но ни капка не пуска hahaha.За награда вечерта след банята се напика на завивката на татко си Mr. Green,а аз цял ден я дебна Laughing.
.....
Аз пък дирих рецепта за торта "Гараш",че мъжо има рожден ден в неделя,та да му спретна една тортичка(за доброто поведение ooooh!)
....
А и другото-Дидка се обърна веднъж без помощ.Голям напредък Joy

Оф,стига среднощни глупости. bowuu

Лека.

# 640
Добро утро!
Днес се очертава още един чудесен ден и смятам да го оползотворим подобаващо. Simple Smile
Ако бях поспала през нощта щеше да е перфектно,но...Саши се буди на 2ч.цока,хапе ме и заспива.Спи неспокойно и пак будене,ядене..Така до 7ч.,когато става.Дано пробие вече този зъб,че ми се разказа играта. Confused Мажа го с Калгел,но не виждам нещо да се променя след намазването.Денем не е много нервен,но нощем е кошмар.
След 10 дни трябва да го захранвам иииии..хич не ми се занимава.Може да го отложа малко,ако още го мъчат зъбки,да не го натоварвам излишно.

Добре дошла на Misoka!  bouquet

# 641
Добро утро!

Сядам сега да пиша , че после едва ли ще ми остане време Blush
Вчера бяхме на консултация - 8.000кг. и сме дълги 68см. Добре си е похапнала и този месец. Не ни сложиха ваксина ,защото малко сме хремави  и ни я отложиха за другата седмица.Баткото носи постоянно някакви вирусчета от училище  ooooh!., но няма какво да се прави.До сега удържахме фронта , но този път не стана номера.
Спирам , че се унесох много.
Днес времето изглежда , че ще е хубаво и ще се приготвям за скиторене.Желая ви страхотен слънчев ден !  bouquet

P.S . Misoka, добре дошла!

# 642
Misoka, страхотно клипче.
Момичета много благодаря за информацията за хоелите, най-вероятно ще отидем в Аугустата.
Миркам, НВИ беше правила торта гараш и това е нейната рецепта -

Блат
10 белтъка,1 чаена чаша захар,4 чаени чаши смлени орехи.Вси4ко се разбърква ,разделя се на 3 части и се пекат блатовете(аз го разделих на 2 блата).Пе4е се върху намаслена хартия.
Крем
10 жълтъка,1 чаена чаша пудра захар,2с.л. какао(аз сложих 4),2 ванилии, 2 пакет4ета краве масло(аз сложих 1 пакет и стана супер крема,с 2 пакета ще стане тлъстичка  )
Мажеш между блатовете крема и отгоре.Само,4е аз имах те4ен шоколад в къщи и добавих и от него от отгоре.Украсих с него.

# 643
Мисока, добре дошла и от мен  Hug
Силна, цитата ти от предната страница за ваксините е мой. Там съм дала линк, на който има телефоните, като 930 12 11 е този, на който аз звънях. Ако на някоя от вас откажат да поставят реимунизация с Пентаксим по ЗК се обадете и лично изяснете вашия случай с експертките. За пневмококовата ваксина на мен ми отговориха, че за децата родени преди 1 февруари 2010 ще бъде безплатна след началото на 2011 г. и евентуално можели да останат единични бройки още за тази година. Аз лично ще изчакам следващата година с надеждата, че тогава ще поставя и двете дози по ЗК.
Анжи, Превенар може да се поставя до 5 годишна възраст, като има различни схеми за поставяне в зависимост от това на каква възраст се започне. Ако е след годинката са 2 дози през 2 месеца, а ако е след 2 годинки е само една доза.

# 644
Добро утро! И аз съм от зарибените, но само със фермата  Embarassed. Усмивчица и аз по едно време бях зарибена по симс-овете, но сега време не остава и за тях.
Миналата година и аз пробвах да правя козунак, обаче нищо не се получи. Надявам се тази година да имам успех Praynig

На Гери тези дни много й бяха зачервени бузките и едни такива груби на пипане. Ходихме на лекар, тъй като се изплаших да не е някой дерматит или от храните, които въвеждам, но се оказа според доки, че е от вятъра, студеното време и слънцето. Изписа ни MUSTELA STELATRIA. Чувала съм обаче по-добри отзиви от Нахткерцен на д-р Тайс и сега не знам кое да взема. Вие позвали ли сте някое от тези две мазила и от кое сте по-доволни?

Мисока, добре дошла Hug
Ние сте стягаме за разходка, че днес май се очертава хубав и слънчев ден.

Общи условия

Активация на акаунт