Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 165
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
Здравейте и от нас!   Hug

ДесиХ3, защо след 10 дни трябва да захранваш? Нали уж трябваше да има няколко признака, по които да разберем, че бебето е готово - да сяда, да има зъбче и т.н. Питам защото мен вече всички ми говорят едва ли не колко безотговорна съм и че детето имало нужда от друга храна, а при Симеон не виждам никакви признаци да е готов. Друг е въпросът, че на мен изобщо не ми се започва, защото ми се струва голяма хамалогия, а и всичко ми е супер объркано от прекалено многото информация, която прочетох. А и нямам домашни зеленчуци  Sad Искам да попитам до кога може бебето да е само на кърма?

joya, върви да ти видят палчето, че да не стане по-зле!

И Симеон не спи спокойно по цяла нощ. Буди се през 1 час максимум! Аз не виждам да му излизат зъбки, но може и това да е... И понеже вече ходя като сомнамбул и ме мързи да го люшкам да го приспивам, го слагам да мен да сучи като се събуди. От това обаче мисля, че му докарах страхотно газове, защото много пръцка и то само през нощта... Дали от прекалено честото папкане се получава?

# 661
  • София
Страхотен ден!

Благодаря за приветствията!!!
Днес цял ден се мотахме на вън, но малко трудно цокаме навън защото всичко е толкова пъстро и мърда  Laughing На мен никои не ми помага и малкия не е свикнал много с чужди хора и днес емоциите ни бяха в повече...ще видим как ще спим.
За Йогата .... аз ходих и преди да съм бременна в центъра за съвременни родители, но бих препоръчала и Росица Божкова, но за отслабване май по-добре е да посещавам водна аеробика.
Бях в Аугуста в новата част миналата Нова Година и бих го описала с думите "пост комунистически модернизъм"  #Crazy. Иначе има хубави масажи и басейн.
Та това е от нас за сега!

# 662
Малиииий, като чета май всички октомврийчета не спят като нас, разстат ни няколко зъбчета едновременно и е някакъв кошмар. а относно захранването и аз не съм започнала още, педито каза само ако искам - дебелички сме и може и по нататък ooooh!  8.810кг. 69см.

# 663
.. дебелички сме и може и по нататък ooooh!  8.810кг. 69см.
Toва звучи толкова несериозно,че не знам как се връзвате,честно. ooooh!
ОНЛИ,ще захранвам след една-две седмици,защптп ставаме на 6м. Признаците на готовност повече важат за по-ранно желание за захранване.Но ако не потръгне,ще спра и ще пробвам по-натам.Макар,че Саши вече гледам храната,иска да седи,мъчат го зъбки.Горе-долу е узрял.
Ей,два дни ме заболяха краката от обикаляне на парка. Grinning
Саши е мн.доволен от това,че е в летния кош,смее се с глас,пее...Ако спре да се буди по часовник през час,ще е страхотно лапе.Wink

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 21:16 от ДесиХ3

# 664
Здравейте!
Кой месец да организираме първата и национална среща  (Гласуването приключено: Петък, 19 Март 2010, 17:22) месец юни   4 (13.3%)
месец юли  6 (20%)
месец август  4 (13.3%)
месец септември  14 (46.7%)
месец октомври  2 (6.7%)
 Прекрати Гласуване
Редактирай Анкетата 
Общ брой гласове: 30

Това са резултатите от проведената анкета. При първа възможност ще пусна една за мястото на събирането!
Целувки на всички!

# 665
..........
Еди - само мяташ по два пръста и офейкваш! Ще си ходите ли по Цветница в Лв? Ако сте там може да се чуем/видим. Руми ти там ли ще си?
Радостинче, ще сме там по Великден. За Цветница мисля че няма да се класираме. Иначе с удоволствие ще направим една ловешка среща  Hug

# 666
Добър вечер.
Момичета лека справка, девойките които са на АМ, по колко ви пият  newsm78
ЗАщото МАрина ту пие 120, ту 180, а днес омаа едно бурканче морков,  а след него 150 грама мляко и след няма два часа ревеше от глад. ОСвен това явно ще е право черво, като баща си. Благодарение на цветовете на пюретата мога да направя статистика, след кой зеленчук, кога ака.....
Явно бебчовците навлизът в период на зъбоникнене, така като гледам повечето са нервни, и при нас е така, чеше, лигави се, само гледа да докопа я пръст, я ръка, като бяхме в болницата, се бях навела над нея да си гукаме, а тя, като ме сграбчи за двете бузи и за секунда ми налапа носа, и смуче  Joy

# 667
Егати докторките ooooh!.....кой им е казал, че като започне едно бебе да яде нещо различно от мляко и надебелява...
Джоя, и Дара така яде.Даже пресен пример ми е днес, че едно мляко го яде и го плю 2 часа.Хем е гладна, хем не ще , пък рева, пък какво ли не. Crazy
Имам един въпрос:на вашите бебета прозира ли им кожичката?На места има като капилярчета под кожата.Аз обаче се притеснявам.И като я съблеча става на петънца по цялото тяло.Направо съм забравила как е било с батковците Thinking.Отгоре на всичкото тази вечер забелязах, че има синкави кръгове под очите.Дали няма някоя анемия пък тя. Confused
И аз се разчеквам от разходки, па дано сваля някое кило.
От кога мога да и давам пълнозърнести каши...че са ми подарили една... newsm78

# 668
Ние сме само на кърма и педито точно това казва , че наддава доста добре и само ако, аз искам да го захраня в началото на петия или да изчакам шестия. А що се отнася до кожата и ние сме така, само че с тази разлика че вече се сдобихме с атопичен дерматит за голямо съжеление.

# 669
Здравейте и от мен-влизам да напиша някои ред да не помислите че съм се отказала от форума Simple Smile
Тази седмица сложиха на Алекс последната ваксина-миличкият-2 инжекции в едното краче и една в другото,но се държа геройски.Вече тежим 8.610,а за сантиметрите не съм мн сигурна,защо миналия месец казаха 73-сега пак толкова-май не го мерят добре SadВече обличаме дрешки за 6 месечни.
И ние за сега сме все още изцяло на кърма-твърдо сам заявила че ще опитам да е така до края на 6 месец,въпреки непрестанното мърморене на свекървата че време било вече да яде пюрета.Давах му 2 пъти оризова кашичка вечер(пак по неин съвет)-по няколко лъжички в кърмата уж да спи по-дълго,но той така си се будеше на всеки 3 часа,а и се изплаших,защото явно му хареса и после не искаше да суче от гърда-седя гладен и рева докато не огладня дотолкова че нямаше избор.
и аз с нетърпение чакам Великден:)Спокойна нощ на всички

# 670
  • Лавал-Пловдив
Споко, манолия, ние сме вече размер 9 месеца Thinking
монче и на Сами кожата му е една такава на капиляри, просто като е много бяло бебето и си личат. Но само понякога  newsm78
Бяхме да го претеглим днес - 8 кг е юнака, още едно кило + за 1 месец. Ние, както бях писала, сме на консултация чак през ЮЛИ и затова ходим в една аптека, в която има бебешки кантар да го теглим. Много са любезни хората - дават ми повивалник и хартия за постилане на кантара  Hug
Днес беше страхотно време и се прибрахме чак в 6:30, само скиторим, а той спи  Party

# 671
Добро утро,момичета!Честита пролет! Смао хубави моменти,весело настроение и мноого разходки ви желая!  bouquet
Аз тази нощ поспах малко повече.Сложих малкото да спи с баща си и се буди само 2 пъти,но пак стана в 7ч.Ама по-добре се чувствам.Не знам,като спи с мен явно ме усеща лесно и при най-малкото се разбужда и иска да цока.
Днес имаме пълна програма и няма да се приберем до довечера.
Сашко онзи ден го мерихме на нашия кантар и е около 9 кг.
Кака Дора ,и в Испания има такива кантари по аптеките,по всяко време може човек да ги ползва.
Моонче,пълнозърнестите се дават след като е захранено детето.Ако е със зел.пюре,то се дава каша от бял ориз и тогава пълнозърнест.Пълнозърненистите са тежки и по-трудно смилаеми,затова е дпобре стомахчето да е захранено поне месец с друга храна,преди да се дадат.

# 672
добро утро, денят днес ще бъде прекрасен  Party
гледам за йога сте си говорили вчера: аз съм мн доволна от Ива в малееви - ходих дори като бях бременна и ми се отразяваше страхотно - само фрустрирах останалите с големия тумбак Mr. Green но ефектът е поразителен...

бебе спи добре нощем - май още не я тормозят зъби.

захранването смятам че добре се справяме. На 1ви Май ще й правим кръщене а вчера кръстницата й ми каза че и тя е бременна.... Hugлелееееее толкова мн бебчета - страхотна тенденция....

слънчев и спокоен де на всички  bouquet

# 673
Добро утро и от мен,
аз пак цяла нощ не спах, тези зъбки ме подлодиха. Кажете ми няма ли някакво лекарство което да му помогне да прорежат по бързо, как можаха толкова много наведнъж да тръгнат.  ooooh! И аз мисля цял ден да сме навън въпреки, че вчера големи номера ми прави............
 smile3534

# 674
Здравейте  Hug

Честита Пролет момичетааааа, идва хубавото временце и едва ли ще ни задържат у дома  newsm44

Ние вчера се мотахме бая време на вън и малкта почти не мигна защото я сложих в летния кош и не искаше дори да мигне за да не изпусне нещо  Joy

Вече си знае, че пюрето или кашата са сутрин и като седнем да закусваме постоянно крещи "емммме амммме"  Laughing Хапва малко (все още само опитваме) и си дояжда с цице  Mr. Green

Деси Саши като си при теб те усеща и за това цицка по-често, ние сме същата работа и аз ката я нахраня я слагам по-близо до баща й и тя си спинка без да се буди ама баща й става сутринта като статуя  hahaha не смее да мръдне  Joy

Общи условия

Активация на акаунт