ДесиХ3, защо след 10 дни трябва да захранваш? Нали уж трябваше да има няколко признака, по които да разберем, че бебето е готово - да сяда, да има зъбче и т.н. Питам защото мен вече всички ми говорят едва ли не колко безотговорна съм и че детето имало нужда от друга храна, а при Симеон не виждам никакви признаци да е готов. Друг е въпросът, че на мен изобщо не ми се започва, защото ми се струва голяма хамалогия, а и всичко ми е супер объркано от прекалено многото информация, която прочетох. А и нямам домашни зеленчуци
Искам да попитам до кога може бебето да е само на кърма?joya, върви да ти видят палчето, че да не стане по-зле!
И Симеон не спи спокойно по цяла нощ. Буди се през 1 час максимум! Аз не виждам да му излизат зъбки, но може и това да е... И понеже вече ходя като сомнамбул и ме мързи да го люшкам да го приспивам, го слагам да мен да сучи като се събуди. От това обаче мисля, че му докарах страхотно газове, защото много пръцка и то само през нощта... Дали от прекалено честото папкане се получава?
. Иначе има хубави масажи и басейн.
8.810кг. 69см. 

.Отгоре на всичкото тази вечер забелязах, че има синкави кръгове под очите.Дали няма някоя анемия пък тя. 

не смее да мръдне