Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 164
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте и честита пролет на всички мамчета и бебчета smile3525,

Манолия и на моя Ради много му прозира кожичката, даже на нослето точно между очите така се вижда една синя веничка, че даже който го види все ме пита дали не се е ударил. Ние  нямаме сини кръгове под очите, виж за тях може да питаш педито си , за всеки случай.
За зъбките почнах да мажа с Пансорал и мисля, че има ефект, макар, че така или иначе постоянно се опитва да вкара всичко в устата Grinning.
raya_angel на калко месеца  ще е беба на кръщенето. Аз също се мислех лятото да я кръстим в църква, но при нас е прието кръщене да се прави на годинка и незнам newsm78
Хубав ден на всички и приятни разходки!

# 676
  • Ловеч
Честита  ПРОЛЕТ!

На мен вече почти не ми остава време да влизам във форума, че по цял ден сме на разходка!
Само ви "хвърлям по едно око"  набързо  Hug

Еди - само мяташ по два пръста и офейкваш! Ще си ходите ли по Цветница в Лв? Ако сте там може да се чуем/видим. Руми ти там ли ще си?

Хей, и да се обадите и двете  Naughty Аз и по Цветница /нали тогава имам именничка/ и на Великден се очертава да съм си в Ловеч, после почва скитането  Joy  Wink

Ани добре дошла и в другата тема  Hug   Обаче йога с торти  newsm78 hahaha Joy

# 677
  • Лавал-Пловдив
Аз знам, че кръщене е най -добре да се направи преди годинката. Колкото е по -малко детето толкова по -добре. Това е вярване от едно време, когато е имало голяма смъртност, че ако умре бебе некръстено, душата му няма да иде в рая.
Големите и двамата са ми кръстени към 10 месечни, за бебето - нямам идея - тук има бг църква и можем да идем да го кръстят, ама родата на мъжа ми в бг сигурно ще викнат и ще се разсърдят... Не сме го обсъждали още, но тъй като няма да си идваме поне още 2 години... newsm78 newsm78 newsm78

# 678
Привет народееее.... какво правите? Във вегас беше страхотно, но истината е в Калифорния. като се прибера шще покажа снимки.

# 679
kaka dora, Peace и аз така мисля. Освен това съм кръстница на 7 мъника и "скромният" ми опит показва че колкото по малко е детенце толкова "по-безболезнена" е процедурата с топенето на краката и рязане на косичка а да и стресиращия дядо поп Mr. Green освен това нашата кръстница е бременна и термина и е точно РД-то на Рая - а после едва ли ще и е до кръщаване..... Laughing
DeiziL, на 6,5м ще бъде пипетка...

Герчо, добре дошла Simple Smile

Аз съм живяла 2 години в Бостън и сме пообиколили доста щати но си права за Калифорния Simple Smile

# 680
не съм си дошла още... пиша от хотела, че се събудих в 5 и всички спят... лаптопа няма батерия, а не си намерих адаптер и сега се боря с кредора и чакам да почне закуската  Joy

# 681
Привет и от нас Hug
Днес беше страхотен ден ,цял ден се мотахме с бебко Heart Eyes
Записах час за кръщене на 11.04 ,реших че,като е по-малък ще е по-лесно за него надявам се всичко да е наред Praynig
Това за сега от нас ,че сме гладниии Hug

# 682
Здравейтееее!Ние и днес пообикаляхме доста, а Дара спа 4 часа в количката.Това е компенсация за няколкодневната фиеста,която ми спретва като излезем.Отказва да спи,  яде и каквото и да е било в количката...само да я нося.Ама днес ми хареса.
Сега пък няма кръгове под оченцата...явно е била изморена....знам ли..А капилярчетата на места са чак лилави и понякога се виждат (Како Доре)  най-много като я оставя повече време гола. newsm78
Деска, ми май има вече месец откакто давам каша...пък и тя е в бурканче пълнозърнестата...и като гледам няма нищо общо със зърна... CrazyИска ми се да я разхлаби.

# 683
Ей, че хубав пролетен ден беше днес  bouquet Излязохме в 10.30 и се прибрахме в 17.30ч. и четиримата бяхме гроги Party
За кръщенето каката я кръстихме на годинката и сега се очертава май така, докато се натуткаме Thinking
Утре сме пак в гората-дано е хубаво пак времето.
Някой беше питал за масажи във Варна, не помня кой, пиши на лични.

# 684
И ние се размазахме цял ден навън  Laughing хеле пък аз, че не подвих крак  Confused
И на Ники му се виждат капилярите - лилави са  Laughing.
Герчо, хайде чакаме снимки и впечатления Hug
Толкова съм гроги, че чак не ми се пише  Tired

# 685
Здравейте момичета,

За нас денят днес беше дъъълъг и уморителен, а се очертаваше такъв хубав пролетен ден за разходки. Бяхме тръгнали на обяд с мъж ми на разходка, но на вратата на двора той взе количката да е прекара през вратата на ръце, с бебо вътре и я наклони и изтърва Алекс на земята. ooooh! Така се изсипа милото на калдъръма на двор, че като видях ми се подкосиха краката. Като писна, не мога да сваря да го успокоявам....беше ужасно преживяване. Поплака не много, после заспа. Слава Богу му няма нищо, след това мн се смя, гука и беше мн активен. Обадих се на доки и тя каза, че щом е бил облечен като за навън, това е омекотило удара, а щом е изплакал, вероятно не си е паднал на главичката. Тази вечер препоръча да пропуснем банята, изписа му едни хомеопатични хапченца при удар, които се дават и половин ампулка Вит. С. Цял следобед се разхождахме на ръце. Нищо не изглежда да го боли, а мен как още ме боли сърцето Cry Той плака 5 мин., а аз часове след това. Като седна за малко и само това ми е пред очите. 
Не съм ви чела днес, не мога да се включа адекватно, извинете ме, но днес ми беше мн кофти. Ще пиша утре повече.

Лека и спокойна бебешка нощ и нацункайте хубаво милите си слънчица, толкова са прекрасни, чисти и беззащитни, Бог да ги пази Praynig

# 686
Лелеее, милото!Бъди сигурна, че му е минало и вече е забравил.  Hug
Ваня, и нашите са лилави.И най-много се виждат по гърба.И като я изкъпя и затопля и се скриват.Ееее поуспокоихте ме.Направо съм забравила как е било при батковците, ама  те и до сега прозират, ама вените им, не чак капилярите. ooooh!

# 687
  • Сф
Герчо, пак разбуни духовете Hug чакам снимките с мнооого нетърпение!!!!!!!!!!!! Laughing

Честита пролет, майчетаааа Hug  bouquet Лелеле, 6 месеца чаках днешния ден и се разпрахме от обикаляне, много съм доволна, МНОООГООО!!! Hug

а кръщенето-ние го направихме на 18-тия ден, защото нали си имахме проблеми в болницата, а аз не исках да го бавиме и бързо бързо извиках свещеника вкъщи и направихме каквото трябва! Peace

Сийгърлче, много ми стана мъчно за Алекс, душичка малка той Hug Забравил го е вече, а ти не се обвинявай, важното е, че всико е наред!!! Praynig

Лека вечер на всички!!! Hug

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 22:31 от BaBy*M*

# 688
Моля  Ви  smile3518, някой е ползвал ли е Calcarea phosphorica (казват че с него лесно прорязвали) да каже има ли ефект, направо полудявам и аз с малкия. Милото кога ще пробият тези зъбки............. smile3504. Направо му разказаха играта, така ми е жал. Лека нощ smile3524

# 689
Добро утро мами, Grinning

Вчера бяхме на Витоша, после във Южния Парк...въобще, голям ден беше  Peace А Аз игорях на очила hahaha Много съм смешна  hahaha
Малката продължава със сополите и вече станаха зелени и от вчера и се залепят оченцата Sad Такива зелени гурелчета, ужасно изглежда, мисля си дали не са и се запушили каналчетата или е някоя гадна бактерия newsm78 Бяхме и на консултация и този месец е наддала 200 гр Shocked и 1 см.- вече сме 6 700кг и 64см

TATYANAAA , аз започнах това лекарство, че Д-р Михайлов пишеше, че е и за хрема та ги съчетатвам нещата, но го давм от 2-3 дена и не виждам ефект. Но то си трябва време и постояннство Peace

Герчо, чакаме подробен разказ Grinning

seagirl83 , и Ники ми падна така на същата възраст и кошмара беше пълен- точно както  го описваш- той плаче, аз три пъти повече Confused Но не се притеснявай, така растат децата  Wink

И на Дейка и се вижда капилярчето точно до оченцето.

Общи условия

Активация на акаунт