Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 158
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Привет и от нас.
Скиторихме до късни доби,бебока беше много доволен.
Зъбките мн.го мъчат,горкия.

Моонннн,давай пълнозърнестия,няма проблем.
Сиигърл,много неприятно с бебко,добре че нищо му няма.Да ти кажа и на мен няколко пъти ми се е случвало така да вдигна количката,че аха-аха да падне бебето.ТЪрябва да се слагат коланите винаги,че човек не се усеща,какво може да стане.

# 691
Добро утро,момичета..Днес май всички ще сме по разходки, най-накрая дойде хубавото време...
Мен бебка ме събуди в 5 и 30 с усмивка, беше се наспала и готова за игра...А аз едваа гледам  Confused Ще излизаме след малко в морската, поне да се разведря на чист въздух.
Сигърлче, много неприятна случка. И аз все треперя и внимавам да не падне Елена от повивалника, от леглото...Радвам се, че сте се разминали само с уплаха Hug
Снощи между другото преди банята бях оставила Ели голичка по коремче и тя много изненадващо се надигна едновременно на лакти и коленца, все едно всеки момент ще пропълзи. Мисля си че и тя се изненада от това си постижение, защото после като се отпусна изведнъж върху коремчето си и  се стресна и  разплака Laughing

Желая ви много хубав пролетен ден! Hug

# 692
Здравейте мили мамчета,

Благодаря ви за милите думи и за успокоението за Алекс. Hug Той изкара добре нощта, мисля, че е добре след инцидента вчера. Днес му дадох последната доза хомеопатични хапченца, след малко и Вит. C. Даже е още по-шавлив и приказлив от вчера. Прави едни движения, като си повдига кръста и направо подскача, вече ще се старая да не го оставям самичък, Не изглежда да се е стреснал, спа си както друга вечер и не е мн ревлив, дори заради зъбките. Аз спрях Дентокинд-а за тези няколко дни, дето му давам другите хомеопатични за падането и утре пак ще почна. Мисля, че са ефективни, поне при нас повече като че ли успокояват бебчо от гелчето.
Днес мъжът ми има рожден ден и сега излизаме малко да напазаруваме за довечера, че сме поканили кумовете на гости и ще минем и през църквата, за да запалим свещичка за вчерашната случка Praynig. А като се приберем май малчо ще е цял ден в мен, че мъж ми се събуди с херпес, явно от уплаха вчера и сега Алекс ще трябва да стои по-настрана от него, да не му последва примера Confused

Хубав ден ви пожелавам от все сърце и спокойни, гушливи бебчета.

# 693
Сиигърл, честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав. И никакви инциденти повече  Naughty Хубаво е, че всички сте добре след вчерашния Hug

Пожелавам ви прекрасен пролетен ден  bouquet

# 694
Здравейте, seagirl83 браво на бебока, изкарал ти е ъкъла. Спокойно, от сега нататък има да падат. С Никол първият път що рев му ударих, а тя след 5 мин беше пушка Simple Smile Честит рожденик  Hug
Марина си захапа крака, и явно и хареса, защото от вчера само сменям ританки и суша. а ако я съблека, не мож да смогне да ги редува, малко и е зор да ги вкара и двата, или са и големи краката, или и е малка устата  hahaha

# 695
  • Лавал-Пловдив
Днес май всички скиторите  Thinking а при нас е мрачно.
Затова пък в 17:00 съм на фризьор  hahaha
Бебетата падат доста, но понеже са с меки кости, обикновено няма травми. Дано все да е така. Сами още не се обръща и не е падал, ама да не дърпам дявола за опашката.
Сийгърл, добре, че сте се разминали с уплаха.
Спирам да пиша, че една малка ръка ми натиска клавишите на клавиатурата и е трудно...

# 696
joya, малката буба голяма гимнастичка  Grinning нашият татко само пита кога щяла да си лапа краката Laughing. Марина като беше болничка спря ли и захранването - че сме и ние с една кашлицааааа ooooh!

seagirl83, браво на бебе юначе че 3 минало без поражения бойното кръщене...

Деска, как го успиваш Саши в количката... Рая изобщо не иска да стои само да е на ръце и да гледа....

приятен слънчев уикенд на всички

# 697
raya_angel , да,спрях захранването. То силно казано захранване. Изяде една лъжичка морков и на следващият ден вдигна темп. След това аха се оправи, една лъжичка оризова каша, и бам в болницата. То като се разболее няма апетит, и затова реших че има време, винаги можем да се захраним....
А за крачето е голям кеф, само като разбра че можа да го лапне и сега все това прави, пъшка, охка, пънесе, пръцква и омазва памперса, но смуче пръста, та пушек се вдига. АКо мъжът ми благоволи да поправи зарядното на апарата, ще я снимам.
От известно време, Никол и таткото се карат чие е бебето. Ама голям смях, той носи бебо с кенгурото, а тя тича след него и го дърпа за крака, и вика мое е, той, не мое е. А днес и каза, мое е , аз съм го правил. Никол замълча за секунда и " неее мое е, аз съм го правила"  hahaha
След това идва при мен и се опитва да ме целуне по устата, аз се дърпам, тя продължава и накрая и обясних че само мама и тати се целуват по устата, а децата по бузки, чело, носле и т.н. А тя каза, аз съм тати, целуни ме...Ако ти си тати, тати какво е? Никол " тати е бебе".  Twisted Evil

# 698
Мишока, добре дошла! Hug
DeiziL, за антицелулитен масаж преди бременността ходих на такъв - ефектът беше слаб. Затова сега си купих едни вендузи силиконови и две стъклени, с които аз си правя антилелулитен, след баня, ка(огато имам време. Мисля, че е добре работата сега, но ще споделя за сигурни резултати след месец.
seagirl83, всичко ще е наред.  Hug Разбирам те, но се опитай да го забравиш, че само ще се притесняваш излишно.
Ние мерим улиците здраво и нямам време за нищо друго. Толкова е изтощена беба, че заспива още в 19 и спи до 7 на сутринта с 1-2 кърмене в просъница.
Аз имам едно въпросче - как да давам сутрин тиквата. Катето се буди към 7 часа и има кърмене най-късно до към 8 часа. След този момент кога да дам тиквата?

# 699
Добър вечер  wavey
Днес водихме Теодор на "Етъра" и сме по разходки от 13:00 и към 19:00 благополучно се прибрахме!Ама като гледам не сме били само ние така темата е замряла Wink
Сега спи като заклан няма събуждане...
Ооо забравих да Ви кажа,че вчера бях на среща организирана от Ла Лече Лига в Казанлък продължихме темата от миналия път за захранването,а освен това си водих и бебока smile3504

Хайде лека на всички!!!  smile3524

# 700
Добро утро! И ние като повечето от вас по цял ден сме на разходки. Прибираме се за около половин час на обед и веднага пак навън и естествено после съм гроги и едва си седя на краката, но поне психически се чувствам идеално Simple Smile Днес го дават още по-топло временце, но от сряда пак дъжд, така че може и да се позастоим и вкъщи за ден-два. Нищо важното е, че гадната зима отмина, а сега идва и най-големия християнски празник, така че от това какво по-хубаво.

Ние в края на април ще кумуваме на едни наши много добри приятели и сега обикалям да си взема нещо, но не бързам много, тъй като се надявам за 2-3 седмица да посваля още малко. В момента не спазвам стрикно някой режим, просто хапвам по-малко, много вода и плодове, а и най-вече движението.

Гергана от една седмица е станала голяма бърборана. Непрекъснато "приказва", пее, абе и тя май е щастлива от пролетта.

Чипче аз давам новата храна към 11-12, но зависи от това кога ще се накани да яде малката Peace
Хубав слънчев ден ви желая  Hug

# 701
Добро утро!  Hug
Джоя
  Райън в момента е на 5 хранения АМ дневно. Едно 150мл, 2 по 210мл. и 2 по 180мл.
Чипче Първото хранене за деня мляко, на следващото давая първо тиквата после давая млякото. Поне аз така правя  Peace
Руми МЕрси мила   bouquet Тортите отдавна са ми страст. Ще ти пиша на лични  Peace
Ох, Райън и мен ме буди през 1час снощи...  Tired Така е ве4е близо 2 седмици  Rolling Eyes
Варненки излизам в морската кьм 10:30! Желаещи?

# 702
Здравейте и от мен.. Grinning
Честито на всички месечинки! newsm51 newsm51 newsm51
seagirl83 ,радвам се че всичко е наред с бебо  Hug.
Герчо,чакаме после снимки.... Wink
Тия дни по цял ден сме по разходки....слънцето ни намига и ние хайде навън....
Само влизам да ви чета и набързо излизам,сега  се включих с едно здравей Wink, малко по късно пак излизаме...пожелавам приятен слънчев ден на всички  Hug

# 703
Ники има температура  Cry
Тъжен е и мрънка. Много ми е мъчно. Дадох Панадол и дано падне бързо, че иначе ще трябва да го водя при педи.
Надявам се да е от зъби, а не да е лепнал някой вирус  Praynig

# 704
Ха здравейте и от мен  Hug

Тези дни от скиторене не мога да ви навестя  Laughing Малката буба навън не е сяща за ядене  Laughing В събота излязохме в 10.30 и се прибрахме в 16 и чак тогава се усети, че не е яла и като нададе един вой ... оле мале едва сварих да си сваля обувките  hahaha Вчера бяхме на Паничище, там сняг много и не можахме да се разходим, но оне малката удари един як сън ние докато се наиграем на билярда  Mr. Green После на село цял ден не я прибрах вътре и вечерта едва изчака да я изкъпя и заспа веднага  Laughing Бузките са ни погалени от слънцето и сега е много сладка  Heart Eyes

Болничките да се оправят  Praynig

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 10:37 от styllisima

Общи условия

Активация на акаунт