Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 160
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Ваня, колко му е температурата?Моят Вальо вдигаше темп. денят преди да му избие зъбче до 38.5
Всеки доктор ми казваше, че това е невъзможно, но при нас е факт. PeaceТи го заведи за всеки случай, да не развива някакъв бронхит или ангина, но ако е само темп  и вирус - нашето доки не изписва нищо друго освен парацетамоли и мноооого вода.Не се шашкай, това са нормални неща при децата...колко още ще има да се разболяват....то това да им е... Hug
Стилисима, и мойта не се сеща за ядене.Вчера направи 6 часа без да яде. Crazy

# 706
Кой имаше количка Макларън ХТ?

# 707
Кой имаше количка Макларън ХТ?
Кво ти влезе в главата...количка ли ще сменяш?
Предложение за заглавие  Октомврийчета вече самички държат яйчица в ръчички.
Пролетно слънце напече, Октомврийчето хвърли зимното елече.

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 11:20 от monnnn

# 708
Монче, 38,1  е температурата /мерих я в дупето и свалих 0,5/.
Не се шашкам, знам че всички деца рано или късно вдигат температура, но ми е мъчно, че му е отпаднало и е тъжен.
Засега няма да го водя в поликлиниката, защото му няма нищо друго освен температурата. Сииилно се надявам да е зъбче  Praynig
Чух се с педито и каза да давам панадол и вит С.
Събуди се и ще видя сега как е.
На всички вас приятни разходки Hug

# 709
Моннче,искам да я сменя количката малко по-натам с по-лека. Simple Smile

Ванче,дано бебко не е болен. Sad

# 710
Деси, ние имаме Макларън Техно..Доволна съм , с изключение на това, че мнг й блести слънцето на Ели и чадърчето не може да стои много стабилно и все от някъде й пече в очите и тя много се дразни.
Ваня, дано не е болничък Ники, а да е от зъбче.

Хубав ден на всички

# 711
Събуди се в настроение, без температура /37,3/ и гладен  Grinning
Дано да не вдигне пак Praynig  Колко време действа Панадола, да знам кога да меря Т пак, че забравих да питам педи newsm78

И аз от оня ден гледам леки летни колички, че моята е много тежка и обемиста, та ще търся по-лек вариант за пътуване Peace
На Пег перего количките са от  4,8 кг до към 6 кг Peace

Ох, омръзна ми де се редактирам Crazy
Единичните или двойни малки колела са по-удобни? newsm78

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 12:47 от Vanya_P

# 712
Ще сменяте колички? И аз натам вървя, че мойта е много тежка и цялата съм в синини по кракат от мъкнене по стълбите, а и бебка става вече все по-тежка и пачвам да се задъхвам по стълбите. знаете ли дали имал етни колички, котио да имат и легнало положение, защот май са само седящи.
monnnn, много ми харесват предложените заглавия  Peace

# 713
Здравейте и от нас,
странно ние май сме най- поспаливи като гледам от колко рано сте започнали да пишете, а после докато сколасам да седна на компа  и то станало некое време, таке че съм пропуснала и разходката в морската  с Ani_Boland  Blush

chip4e мерси за инфото за антицелулитния масаж, ще чакам отзиви и за резултата от домашните ти упражнения.

Shocked оле много е сладко туй моето момченце- седим и двамата на компа и аз чаткам по клавиатурата, а той пее, приказва даже нещо като "ма-мма" каза, въздиша, ехка- ще го схрускам Heart Eyes

Vanya_P  дано бебчо бързо да се оправи и да е много спокоен, игрив и с мн апетит Hug

# 714
  • Русе
seagirl, много неприятно изживяване сте имали... Sad Важното е, че бебчо е добре  Hug

vanya, дано да е зъбче наистина!

Аз имам въпрос към момичетата от ЛЛ:
Микки, flO, Клото,  до кога бебето може да е изцяло на кърма? Моят бебо е с диагноза атопичен дерматит и кожната лекарка ме съветва да изчакам до 8-9 месеца със захранването. А всички покрай мен едва ли не ме обявяват за луда, че не съм го захранила още... Моля за съвет!

Ние вчера бяхме на вилата и си прекарахме страхотно - цяяяял ден на двора  Nature Sun With Face Днес щъкахме с други по-големи бебенца и се чувствам много заредена с енергия от това прекрасно пролетно време!

# 715
Здравейте мили мамчета,

Отново благодаря за успокоенията и пожеланията за Алекс. Старая се вече да не мисля за случилото се или ако се сетя да го обърна на майтап, за да не се затормозявам повече,че да не натъжавам малкото човече,че то милото всичко усеща.
Алекс е добре,днес времето тук е прекрасно и бяхме цялото семейство на разходка край морето, по новата част на дампата,между Балчик и Албена. Малчо спа чудесно,после се събуди прегладнял и се кърмихме(дебютирахме с кърменето на открито, под небето)  беше чудесно. Алекс беше мн доволен,че напълни веднага коремчето и беше голям смях, едно подскачане в количката,след това. Гледахме два красиви лебеда в морето,по път за вкъщи, бебчо ги следеше, как плуват с голям интерес,а после в колата не спря да се смее с глас,  да се оглежда ту на едната, ту на другата страна на пътя. Мн весело си изкарахме,а най-важното на малчо мн му хареса.
Дано и вашият бебешки ден да е минал в смях и разходки.
Днес имаме още един дебют-захранихме се с първите лъжички оризова каша и беше доста успешно упражнение,чак се облизваше малчо  chef
Иначе по въпроса за количките, за съжаление не мога да се включа, защото ние сме с ABC-Design 3 Tec-доста е тежичка,макар и мн маневрена,но определено за мен не беше правилния избор за баирите на Балчик. Иначе на малчо му е удобна, сега в летния кош има мн положения на гръбчето, има си амортисьори за удобно возене, мн симпатично и ефикасно чадърче и голяма удобна чанта, но просто теглото й и разположението на предните колела,за качване и слизане по тротоари не е удобно много.
Хайде ще спирам,че все се увличам с писането,хубава и спокойна бебешка вечер Hug

# 716
Айде прибрахме се.Тъмни облаци са надвиснали над Плевен...а така си мислех, че няма да вали.Ние днес си направихме кръвните изследвания.Само лимфоцитите са увеличени, но доки ме успокои, че било нормално...все пак някой ако е наясно да се включи.Хемоглобинът и е 130.
Онли, имам една позната, на която детето и отказва всякаква храна, освен кърма - 1 год.Кърми го на 2 часа и е на ръба на изтощението, а дечко...се чувства повече от прекрасно.Така, че не знам, да не стане така и при вас, че как ще се захранвате на "дърти" години не знам. hahaha

# 717
Не е зъбче  Sad имаме вирус Cry
Предписаха Isoprinoine, Mercurius solubilis, vit C и Панадол за температурата, а ако вдигне над 39 - Хексалгин
Май и аз ще захранвам с лекарства Close
Не ни подминаха болестите, а тъкмо времето се оправи Sad

# 718
Vanya_P,дано не стигате до Хексалгин-а.Аз лично съм много против него.Слагам свещички  при много високи Т.Мисля че с Панадола ще се оправи бебо.Другите лекарства не са ми познати.

# 719
OnlyOne и ние сме с диагноза атопичен дерматит но педито ни каза, че ако искам към края на месеца да започна да го захранвам, но може и да изчакам тъй като сме 9кг.  Моята приятелка също са с атопичен дерматит вседствие от алергия към млечния протеин - поне така им е казала педито, и започнаха да се захранват в 8месец.
Аз, също искам възможно най-късно да го захраня стига да имам кърма разбира се  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт