Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 356
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ха, добро утро. И мен този много ме кефи  Simple Smile
Герчо, Да ти е жив и здрав Иван и много много да ви радва, и голяям мъж да порасне  Hug
Днес също нашия тати има ден ден. Ще ходим после той да си хареса сам подарък. Аз засега му подарих един голям шоколад, че е шоколадоман.
А, то имало много рожденици днес. Честито на всички. Да са ви живи и здрави рождениците  Hug
Айде бягам да се занимавам с децата. Приятен ден от мен  Hug

# 106
 Честит рожден ден на Иван на Герчо. Да е здрав , усмихнат и само да радва мама и тати Hug
Хриска, честит празник на вашето семейство.Моята приятелка има рожден днес също Simple Smile

Еди, много се радвам за визите . Hug
Ще подпиша и аз петицията за надбавките. И ние сме на прага и не вземам.
Мон
, честит празник и на вас  bouquet
Джоя, направо ме изуми с тази кукла. Явно производителите са за ранното сексуално обучение на децата Simple Smile
Габи, продължава да реве и мрънка. Не иска на дивана, нито в шезлонга ,нито в леглото при играчките .Като я нося пак мрънка даже.  И това трети ден. Чудя се какво да го правя това дете
Ани Боланд, много ме тронгна с думите си. Благодаря ти , миличка Heart Eyes

# 107
Софи,какъв ден е днес?
Да ти е жив и здрав именякът!
Мооннн,и твоя син да му е честито на патерици! Simple Smile

# 108
  • София
Софи,какъв ден е днес?
Рожден ден има. Аз какво съм писала - ден ден накратко  Simple Smile

# 109
Софи,какъв ден е днес?
Рожден ден има. Аз какво съм писала - ден ден накратко  Simple Smile
Of,не съм дочела... Whistling Реших,че имен ден... Grinning
Да ти е жив и здрав рожденикът!!!  bouquet!

# 110
Здравейте  Hug

Герчо да ти е жив и здрав синагата, много да ви радва и да се гордеете един ден с него  Hug

Честит Рожден Ден и на рожденника на Софи   bouquet

Хриска Честит Празник и на вас   bouquet

Убави мъжове сте пуснали тук  Flutter Ама с плочки на корема или с косми все са ми картинки  и пак очи пълни ...... ръце празни  hahaha  ...... и ей го на мажо с тумбак без плочки ама ми е под ръка, пък и все още не е за изхвърляне  Joy

# 111
Хахахаха..Стайли...
А моя се пъне и вика : - Ама какво по-различно видя в Матю Маконъхи/той знае,че отдавна си го кльопам/??? Аз съм същия./това най-сериозно/  Joy

# 112
Моя пък се успокоява, че примерно Джордж Клуни ми е далечко и си пуща шкембенце на воля  newsm62 И на заплахите които му отравям, че ако ми падне някой ден Жорето Клуни нема да се замислим, се смее и ми казва, че той ми е Жорето в български вариант  Joy

# 113
  • София

ООООО Деска - и аз много си го харесвам, голям е мъжкар....

Ето още него - http://www.youtube.com/watch?v=JslSn-v6phU

# 114
Честит рожден ден на Иван! Герчо да ти е жив и здрав. Весел празник!  newsm51
Софи, честито и на твоя мъж!
Хриска, весел празник и на вас! Hug

# 115
Здравейте и от нас Hug

ЧЕСТИТИ ВИ РОЖДЕНИЦИ! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!     ura
Днес празнуват и Красимир и Красимира Peace

Да се оправя това време, че му се развали режима на детето и е много криво Crazy И на мен ми е едно тъпо, нищо не ми се прави Sad

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 13:24 от Vanya_P

# 116
Честит рожден ден на Иван на  Герчо -да ви е жив и здрав,послушен.
Софи, честито и на твоя мъж!
И на всички именици днес.

# 117
Герчо да ти е жив и здрав малкия сладур! Да расте усмихнато и щастливо дете!
Честито и на Софи, и на Хриска.
При нас нищо ново няма. Гледаме се с Мартин и това е.  Laughing Тази сутрин се  е събудил от 6 часа и си пее ли пее. Да изгрее слънцето поне и ще ходим на разходка. Дълъг ден се очертава.
Лек ден от мен!   bouquet

# 118
Честити ви рожденици, да са ви е живи и здрави !!![/b]
И Габи снощи направи пауза от 21 до 6,30  Shocked, два пъти като се размърда ставам с идеята да я нахраня, а тя само примлясква и си продължава да си спинка  Rolling Eyes. Гърдите ми бяха пред пръсване, бях се разтекла като през ранния ми кърмачески период.
Аз не харесвам руси мъже, но Матю ми харесва много, както и Юлиян Вергов. Не са мой тип с тези светли мигли ама някак много ме кефят !!!

# 119
Голяма пауза Ванирка  Party Браво на вас  Hug

И аз не харесва светли мъже , както казва баба ми "белоклепавци"  hahaha Требе да е мургав със  светли очи (такъв съм си взела  Laughing) и не требе да е по-суетен от мен  Mr. Green А тези по картинките като ги гледам са бая фръцлести  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт