Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 356
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Ванче,моята приятелка има ето такова нещо:

Купиха тази къщичка/оградка или не знам точно как се нарича ,малко след като синът и(връстник на Криси ) проседя стабилно и си я ползват все още с голям успех.Така хем тя беше спокойна,че няма да се нарани(отдолу постилаше олекотена завивка) ,хем детето се забавляваше,а сега си държи играчките вътре и е нещо като неговата крепост.Струваше около 250 лв(но не съм сигурна).Ако човек има място (и средства) не е лоша инвестиция (според мен)

Иначе сигурността и безопасността е нещо,които не бива в никакъв случай да се подценява,но и това ще дойде на главите Laughing

Аз вкъщи съм решила проблема малко примитивно,но работи-вързала съм всички шкафове.Препаратите са качени нависоко(ако може и да ги заключите или вържете шкафа още по-добре).Контактите задължително с предпазители.Простих се с цветята и си мечтая за среща с тях отново след 5-6 години Grinning.
Всякакви джунджурйки ,декорации,бля-бля......Забравете Stop
Всичко ,което може да се дръпне,също трябва да се махне или обезопаси.
Говоря от собствен опит  и дано съм ви полезна.Бях чела за една майка във форума,която почнала да лази,само и само да и направят впечатление работите,които евентуално може да докопа малкото,за да ги обезопаси.

След като бебетата почнат да се изправят на кошарките-около 7-8 месец,много внимавайте да не се прекатурят през решетката на кошарата,тъй като има много кошари,които са доста плитки.

Стъклени,остри неща-всичко трябва да изчезне.

И после пускаш малкия тайфун да ходи,където си иска и да изучава света,а не само да ходи една изнервена майка след него и само да  го спира-"Тук не пипай.там не пипай,нали ти казах,не,не......"
Така малките спират да възприемат "не" наистина като "не" ,затова колкото по-рядко го използвате без нужда,толкова по-добре.

# 226
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ! МОМИЧЕТА ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ НАЙ-ОБИЧАНИТЕ МАЙКИ НА СВЕТА!  Hug

# 227
Мира, напълно съм съгласна с теб Hug
И в сестра ми всичко е вързано, превързано и на височко Laughing /там са 2 броя тайфуни Mr. Green/
Смятам да преградя единия край от хола с такава преградка /другите страни са 2 стени и барплот/ и се получава правоъгълник 2,50 на 3,20м, да му складирам всички играчки там и да си е неговото място. Хем ще му е широчко, хем ще е обезопасен, а и няма непрекъснато да вървя след него и да събирам играчки Peace

# 228
  • София
На мен и пари да ми дават не бих взела такава преграда. Не мисля да си заграждам детето като в затвор и да му ограничавам свободата на движение.

# 229
Честит празник, мили мами   bouquet  bouquet  bouquet

Ваня, ако имаш място те съветвам да си купиш нещо подобно. Аз имам още от самото начало, докато му дойде времето за игра го ползвам като легло (сложила съм му един матрак и обиколник, а дъската е на най-горното ниво) на първия етаж, че не ми се мъкне бебка всеки път нагоре по стълбите да спи, така хем ми е под ръка, хем си има и нейно кътче
http://aninedelcheva.multiply.com/photos/album/2#photo=14

Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 230
Аз мисля, че тези "кошарки, огради"или каквото и да е там е добре да го има човек. Ако има пространство, разбира се.
С Ема бях много против. Бях чела за това, че децата се подтискат в кошарата и т.н. Но! Мисля си, че ако не се прекалява ще е хуабво да го използваме. Ще мога да отида до тоалетната на спокойствие, или да пусна прахосмукачка, без лазещото бебе наоколо да е застрашено от нещо. Peace
Ние вече имаме една, което е сгъната и опакована седии чака в мазето да й дойде времето. Подарък ни е, и мисля да я използвам. Имам място, не пречи да опитам.

Все не мога да ви изчета...чета, но нищо не остава в главата ми. Tired

# 231
Софи, не мисля, че 8 квадрата са затвор  Shocked , а и няма да е там постоянно.
Но е идеално решение, докато човек сготви, изчисти или свърши някоя друга работа. А и всичките играчки така и така трябва да ги складирам някъде, поне ще е оформен кът Peace
А, че ще тършува навсякъде ми е пределно ясно. На една приятелка детето умираше да се навира в пералнята Laughing Моят племеник пък редовно пренареждаше дрехите на сестра ми в кухнята, а тенджерите - в гардероба Crazy  Laughing

# 232
  • Лавал-Пловдив
Кака Доре, а колко пари е такъв комплект при вас? Сиско, страхотен мъж...хихихихииии
По принцип са 15 $, но ние тогава го взехме за 10 $ на промоция - 46 части ( 30 тапи за контакти: 4 дръжки за брава тип топка; 12 заключалки за шкаф ) Това е нашето:
 http://www.safety1st.com/usa/eng/Products/Home-Safety/Home-Safet … Childproofing-Kit
И малко идейки:
http://www.safety1st.com/usa/eng/Products/Home-Safety/Home-Safety/
Сега прочетох, че са се родили и близначета на една от майките, които паднаха с асансьора. Това е много хубава новина!

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 18:16 от kaka_dora

# 233
Честит празник мили момичета!Да сте живи, здрави и влюбени цял живот!
Аз съм против кошара и то защото съм сигурна че мойто зверче няма да седи там Laughing.Но този кът, който Миркам показа е наистина много добър.Трябва да е нещо, от което детето да влиза и излиза само, а не да се чувства изолирано.Ох на мен определено вече ми трябва нещо за занимавка, ама трябва да седи стабилно.вече седи в люлката по 15 мин.А как манипулира баща си....само да не и обърне внимание и гато ревне едно жалноооо, като подложи долната джука и е най-нещастна на света Crazy.И  съответно баща и я взема.А как и шарят ръчичките вече...толкова бързо докопво всичко.
Анджей,  и ние имаме същата рокля със зайчетата.
Кажете ми как правите пюре от картоф.Само се сварява и се разрежда с водичка  или АМ, нали.Сол  слагате ли?
Дара още е обрината по челото.Едни ситни, боцкаще пъпчици.Никъде другаде няма.Това на алергия ли ви прилича или на някакъв дерматит....защото са повече около веждите.Започвам да се чудя да не е от тиквата  или крушата.Тя само  такива яде. newsm78

# 234
Честит празник ,дами!Да сте живи, здрави и много щастливи!    bouquet

# 235
Мон, нищо чудно роклите да са купени от един и същи магазин, защото мъжа ми е от Плевен, а рокличката е подарък от сестра му  Simple Smile

# 236
  • Русе
Честит празник, майчета! Бъдете обичани, щастливи и уважавани!!!

# 237
Честит празник мили мамчета  bouquet
Пожелавам ви да сте мн щастливи, обичани и желани жени, както и мн мили,уважавани и ценени майки Весел празник Hug

# 238
http://vbox7.com/play:0057033d

monnnn,да не е от козметика,щом има и по веждите ми се струва като себореен дерматит. Не ми се вярва от храна.

# 239
http://vbox7.com/play:0057033d

monnnn,да не е от козметика,щом има и по веждите ми се струва като себореен дерматит. Не ми се вярва от храна.

Ох, това колкото пъти го чета толкова пъти се просълзявам. Hug
А  аз я мажа само с А-дерма.Днес изчетох сума ти теми за обриви.Пък в Плевен такива доктори имаме, че...да не говорим пък за алерголози.Ако я заведа веднага ще я натъпчат с противоалергични буклуци без да вникнат в проблема.Та първо ми се иска да пробвам с мазила.Утре ще купя Мустела Стелатрия.Ако някой има впечатления да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт