Купиха тази къщичка/оградка или не знам точно как се нарича ,малко след като синът и(връстник на Криси ) проседя стабилно и си я ползват все още с голям успех.Така хем тя беше спокойна,че няма да се нарани(отдолу постилаше олекотена завивка) ,хем детето се забавляваше,а сега си държи играчките вътре и е нещо като неговата крепост.Струваше около 250 лв(но не съм сигурна).Ако човек има място (и средства) не е лоша инвестиция (според мен)
Иначе сигурността и безопасността е нещо,които не бива в никакъв случай да се подценява,но и това ще дойде на главите
Аз вкъщи съм решила проблема малко примитивно,но работи-вързала съм всички шкафове.Препаратите са качени нависоко(ако може и да ги заключите или вържете шкафа още по-добре).Контактите задължително с предпазители.Простих се с цветята и си мечтая за среща с тях отново след 5-6 години
.Всякакви джунджурйки ,декорации,бля-бля......Забравете

Всичко ,което може да се дръпне,също трябва да се махне или обезопаси.
Говоря от собствен опит и дано съм ви полезна.Бях чела за една майка във форума,която почнала да лази,само и само да и направят впечатление работите,които евентуално може да докопа малкото,за да ги обезопаси.
След като бебетата почнат да се изправят на кошарките-около 7-8 месец,много внимавайте да не се прекатурят през решетката на кошарата,тъй като има много кошари,които са доста плитки.
Стъклени,остри неща-всичко трябва да изчезне.
И после пускаш малкия тайфун да ходи,където си иска и да изучава света,а не само да ходи една изнервена майка след него и само да го спира-"Тук не пипай.там не пипай,нали ти казах,не,не......"
Така малките спират да възприемат "не" наистина като "не" ,затова колкото по-рядко го използвате без нужда,толкова по-добре.