Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 354
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета  Hug

Нищо ново покрай нас. Днес интервюирах една позната на майка за гледачка (помощ в домакинството). Страхотна жена, възхитена съм! Дано да е така.....

Ето една снимка и от нас, отдавна не сме се показвали: http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-3-6-m.469818.17780419

Поздрави на всички  и гушки на бебковците, най-хубавитееее   bouquet

# 451
Педиатърката ни още ще я споменавам с лошо, дето ми препоръча да дохранвам и на 6 месеца спря кърмата окончателно  #2gunfire и аз тогва млада майка...25 години в гъбите още...давам гаден фризлак, отучвам я да спи при нас...къде ми е бил акъла!

Ааааа, недей така. Laughing
И аз съм на 25г., но ето, че второ дете отглеждам и според мен доста успешно. Mr. Green
Първата педиатърка на Ема също ми препоръча сокчета и дохранване още на 40 дни, незнайно защо дохранването при положение, че преливах. Според нея кърмата ми не била хранителна. ooooh! Естествено я смених.
Времената са били други/когато си отглеждала голямото си дете/, това е от голямо значение-а именно информираността на радителите. Защото и до ден днешен има педиатри за ранното захранване, добавки и т.н. което води до бързото отбиване.

Исках още да пиша, но чакам гости....Нарязах салата и мезета...

Утре повече.

# 452
Деси и аз се присъединявам към благодарностите за много ценната нформация и съветите, с които на мен лично мн помагаш  Hug

Лека и спокойна нощ на всички,утре ще пиша повече Peace

# 453
Ani,много сте хубави!!!!  Grinning
Адмирации за теб,чудесно изглеждаш!     bouquet
Бебко и бати са страшни сладури.

# 454
Цитат
Това  го коментирахме вече 1-2 страници назад!
За мен е пълна глупост.

Да,може и да сте го коментирали,но аз 4естно казано нямам много време и 4ета оттук оттам,ще се върна назад да 4ета.

П.П. Ани вси4ки сте много хубави Simple Smile

# 455
Странно  newsm78. Имаше пост от `Деси`, за благотворително снимане, но сега е изтрит. Както и да е. За тази Деси ставаше въпрос Mr. Green
Ани, много сте сладки всички  Hug

# 456
  • София
Лелеле хора, аз вече тотално изтрещях - чета прeдната страница и имах дежа вю (хах - докат' проверявах правописа на думата и попаднах на статия за това явление; оказва се, че ми се застъпват менталните карти и ме ЗАМЪГЛЯВАТ Joy Брях тез ментални карти кви номерца ми въртят, цъ цъ цъ...)
Ох, "лирични отклонения"... от застъпването на мент.картите ще да е и това
Та от бая време не съм се вясвала, но се бях заела да се измъквам от разни следродилни депресии, али-бали... Минах детокс, та тотално пречистих Laughing и сега чистак бърсак Whistling
Миата добре го раздава и тя. Вчера за 10 мин изяде 10 страници от книгата ми (ей, ако продължава в същия дух и като порасне, ехеее...), разбута възглавниците, с които беше обградена и направи първия си опит за летене - безуспешен (Питър Пан още не я е навестявал). Добре, че долу пак една камара възглавници, та омекотиха приземяването; размина се само с уплахата. Сега вече е инсталирана в собствен кът на земята.
Схемата й за захранване леко ме озори (ама то с тез застъпени мент.карти, кво ли се чудя), но вече е създадена. Тя обаче тази вечер, докато правих салатата и я разнасях с мен в кенгурото, май се опита да се захрани сама и противно на всички мои решения...  От сега започва да върви против моите съвети, а толкова да се старая!

Ох, айде стига толкоз простота съм изливала. Сладки сънища и здрави дечица на сутринта!!!

# 457
Странно  newsm78. Имаше пост от `Деси`, за благотворително снимане, но сега е изтрит. Както и да е. За тази Деси ставаше въпрос Mr. Green
Ани, много сте сладки всички  Hug
Понеже някой е писал на модераторите с оплакване за Калина,че един вид си прави безплатна реклама в сайта и темата ни/а колко други го правят отделен въпрос/,та може затова да са изтрили поста.Доколкото знам ще се снима утре благотворително и не прави чест,че информацията е изтрита,но..За съжаление не знам подробности,който го интересува да пише ЛС на Калина.

# 458
Бейби мама, ТСМ е много, много качествена стока. В българия е на ниска цена, защото в Германия работят на друг принцип. Всичко, което не е разпродадено за определен период (беше 30 дни преди години) се иззема от търговската мрежа и се изпраща към бг, ако е с накърнена опаковка на символична цена. Т.е. Няма търговски вид според критериите в германия. Цените тук са ок, защото заради скъсаните и смачкани кашони тук нещата идват на 20% от цената!
Деска, Дани на 1 г ти е бил 13 600, а моя иван на 4тия си РД беше толкова  hahaha. Иначе е висок, но ребрата му се броят.
ронка, аз съм скептично настроена за био храните тук в бг и незнам дали ще готвя. В магазина за здравословни храни, които уж имат сертификат се продават био зеленчуци и пюретата на ХИП.- Ако в пюретата има ей тези 2000 гадости и имат сертификат за био, то защо във зеленчмуците със този сертификат да няма едни други (или същите) 2000 вредни съставки  newsm78
По темата за захранването няма как да се включа- далече сме от този момент. В темата за теглилките също - не съм я мерила... Та... лек ден. Утре летя за Лас Вегас и ще се "видим" след 10 дни.

# 459
Странно  newsm78. Имаше пост от `Деси`, за благотворително снимане, но сега е изтрит. Както и да е. За тази Деси ставаше въпрос Mr. Green
Понеже някой е писал на модераторите с оплакване за Калина,че един вид си прави безплатна реклама в сайта и темата ни/а колко други го правят отделен въпрос/,та може затова да са изтрили поста.Доколкото знам ще се снима утре благотворително и не прави чест,че информацията е изтрита,но..За съжаление не знам подробности,който го интересува да пише ЛС на Калина.

Деска, същия пост за благотворителната инициатива имаше пуснат от `Деси` и в другата ми отчетна тема, а сега вече го няма  Rolling Eyes. Наистина не им прави чест да го трият  #Cussing out! Нали се събират парички за болно детенце.
Герчо, лек път и да си изкарате приказно! И да не си забравиш фотоапарата  Wink, че да можем и ние да се насладим на красотите.

# 460
Ger4o,приятно изкарване!
Аз да си похваля бебето:вече три пъти вечер яде към 22.00-22.30 часа и сутрин се буди около 6 часа за ядене и после пак заспива до 8 часа.Ама майка му пак е недоспала,май ми трябва едно поне 24часово презареждане на мен.
Ох,тази кашлица и сополи са много упорити,и двете ми дечица се мъчат вече седмица.Говорихте за Вентолин,на малкия лекарката го изписа под формата на сироп,но страшно много му се учести дишането и пулса от него. Confused

# 461
Говорихте за Вентолин,на малкия лекарката го изписа под формата на сироп,но страшно много му се учести дишането и пулса от него. Confused
Da,Вентолина има много гадни странички ефекти,внимавай.Не знам защо са ти го дали на толкова малко бебе?Аз правя инхалации,но с Вентолин разтвор за инхалации.

# 462
Здравейте,
Герчо, лек път и приятно изкарване.
Деси, много ценно за водата, и моята госпожица не си пада хем е на АМ. Никол пиеше като жаба и пие до ден днешен. Като беше болна нямах никакви грижи за обезводняване на детето, тя минаваше само на вода и мляко.
Ние пием Вентолин, но на 8 часа по 1мл и само 3 дена. След това контрола. Пак малко ме е страх, но Марина няма странични ефекти, в смисъл забележими, пулс, дишане  newsm78
Деси, мен ме предупредиха инхалатора да бил не знам си какъв, за да пропуска частици под 5 микрона, иначе вентолина не влизал в бронхите и все едно се прави инхалация с физ. р-р. Някъде го записах ама го загубих, ще го търся, защото още не съм купила инхалатор.
Хора, много внимавайте, като говорим за сироп и инхалатори, някой д ане се обърка. Инхалация се прави с Вентолин р-р, а не сироп.  Peace Защото имало майки които бутали сироп...

# 463

Калина няма нищо общо. Mamma е обяснила /за тези, които не са чели правилата/ защо са премахнали публикациите:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475929.msg14487948#msg14487948

# 464
Здравейте момичета.... Grinning
Днес се очертава слънчев ден,но май с доста голям вятър... newsm78
Герчо ,приятно пътуване и изкарване във Вегас.Да поснимаш ,че да се насладим и ние на Вегасчето Wink.
Пожелавам ви приятен съботен ден момичета... Hug

Общи условия

Активация на акаунт