Юлски бебета 138

• 31 844
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
абе хора коя е тая кокошка с пломбиран зъб, дето ни чете, че даже е май и от моя квартал...  newsm78

# 211
Дуци добре ви се получават, да пробвате и за трето Whistling

Дуци, от къде ви е червената люлка?
Имаме трето,, казва се Кари Laughing
Люлката е от Джъмбо, 40 лв., с/у касите.

# 212
Много са сладки всички дечица! Добре дошла на Тити!
Дуци, рядко се заглеждам по дрешки на дечица, но на Анна тоалета много ми хареса. И тя ли ходи постоянно с биберона? А Кари и децата - на един акъл Mr. Green

# 213
Хайде на сниманетооо  ruporuu

Мерси за тоалета Flutter Анна взе да мрънка и за това й дадох бибата, но беше към края май Thinking

# 214
Дуци, Сакси, страхотни снимки. А децата колко са порастнали. Големи човеченца са станали. Дали не е време пак да си направим национална среща, че и ние от провинцията да се класираме за забавленията.

# 215
Страхотна е била пак срещата, завиждам ви пък  Crossing Arms
Много са пораснали дечицата и са големи сладурчета  Heart Eyes Никола отдавна не го бях виждала, какво сладко моченце е вече Heart Eyes
Чудех се коя е едната мама и това момченце, явно са Джиджи и Здравко  Grinning, голям симпатяга е.
Клипчетата утре ще ги гледаме с Габи, че не ми остана време за тях.

Дуци, снимките с бебчето много ми харесаха и на мен  Hug

Сакси, каква кокошка бе  Crazy

# 216
# 217
Много хубаво детско парти сте си направили. Децата толкова много са пораснали.......

Дуци ти защо не вземеш да направиш една детска градина у вас, виж децата как се забавляват и място колкото искаш  Wink

А на Евредика коремчето е много сладко

# 218
  • София
Ехаа, сега гледахме и клипчетата с Дея. Много готини ! И Дея ги гледа с интерес и им се кефеше на децата. Даже по едно време така се беше съсредоточила, че чак си беше подпряла главичката с ръчички и гледаше с отворена уста  Simple Smile Децата всички са су-пер !  Heart Eyes

# 219
И аз, да Simple Smile Хайде, ще ви чакаме всички софиянки Flutter

# 220
  • София
ами, купа, четеше ни някой, дето ника му беше "кокошката с пломбираният зъб"....  Thinking

# 221
  • Sofia
И аз, да Simple Smile Хайде, ще ви чакаме всички софиянки Flutter

Болна съм, ако се пооправя до утре ще дойда, иначе само ще сея зарази. Иначе много искам да ни снимаш с Дени.

# 222
Тука съм.
Тази сутрин сме станали в 6.20 Shocked Сега пия втори чай, Здравко си е много добре. Вчера не спа цял ден. Снощи заспа по- рано от обикновено и ето го резултата.
А докато баща му сутринта дремеше в банята, той удря вратата и вика " ко паиш"(какво правиш), а от вътре - къпя се. Здравко ме поглежда и казва "шпи" (спи) Laughing. Усети ни , че сме сънени...
Бързо оздравяване на NBM  Hug

# 223
Благодаря за комплиментите за коремчето.
Не съм чак толкова елегантна. Турнала съм по няколко килца на дупето и кълките отзад...  261uu Но сигурно бързо ще ги сваля след раждането с Никола и новия палавник Simple Smile

# 224
А докато баща му сутринта дремеше в банята, той удря вратата и вика " ко паиш"(какво правиш), а от вътре - къпя се. Здравко ме поглежда и казва "шпи" (спи) Laughing. Усети ни , че сме сънени...

Немож го излъга тоз младеж  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт