Юлски бебета 138

• 31 849
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Шада, Гнидка, благодаря! Hug

И аз само за втора употреба се сещам за гумени панталони, якенца и гащиризони. Thinking

# 256
  • София
Много се надявам лечението на Вики да даде ефект, колкото и да е невъзможно от медицинска гледна точка. Родителите винаги имат право на надежда и именно надеждата и вярата е това, което понякога прави чудеса дори и при най-тежки ситуации  Hug Ще чакам с нетърпение майката на Вики да сподели какво се е случило.

Какво става с евентуалната софийска среща на 20 март? Simple Smile Нещо замря темата. Варненки, вие май правите тези дни среща, снимки, нещо да покажете?  Mr. Green

# 257
  • София
Гнидка, погледни в магазините Биг шоп. Около Коледа взех оттам гумирано яке, намалено на  15 лв. Беше последна бройка, може и панталони да има изостанали някъде. А гумените ви ботуши откъде са, търся и аз да купя докъм 20-тина лева, но и на цвят да пасват. Май много пртетенции имам...

# 258
  • Sofia
Аз купих гумени ботушки на Дени от Пенни маркет преди седмица. Имаше промоция за 14лв. Момчешките бяха в цвят камуфлажни, момичешките бяха сладки - розови на цветчета. Взех му и много сладък шарен плътен дъждобран за 4лв.

# 259
Много се надявам лечението на Вики да даде ефект, колкото и да е невъзможно от медицинска гледна точка.   Hug Ще чакам с нетърпение майката на Вики да сподели какво се е случило

и аз, и ако стане- почваме да събираме пари и за Гошко Naughty

# 260
  • София
Много се надявам лечението на Вики да даде ефект, колкото и да е невъзможно от медицинска гледна точка.   Hug Ще чакам с нетърпение майката на Вики да сподели какво се е случило

и аз, и ако стане- почваме да събираме пари и за Гошко Naughty

Това май си беше жив сарказъм. След като виждат шанс, нека се борят, аз също се включих и ги подкрепям. Преди следях една тема в този форум, в която пишеха родители на деца с очни проблеми. Ако не се лъжа, там пишеше и майката на Вики. Останах с впечатлението, че дори и мъничкото зрение, което детето има, не е било "предвидено" от лекарите. Постигнато е с много, наистина много четене на майката, обикаляне и търсене на специалисти, които да дадат дори и капчица надежда. Искрено се надявам това лечение, за което сега набират средства, да не е измама, да не се обещава резултат, само за да им вземат парите. Не знам, може и да си права, че ги лъжат с фалшиви обещания. Но докато има дори и малко надежда и шанс, майката на Вики ще се бори. И кой знае, може би ще чуем положителен резултат!

Дарина е напипала мекото място на мъжа ми: започне ли да му се опъва за нещо, той е склонен бързо да се откаже. Днес, докато бяхме в Лагуна, той се прибра с нея и седнал да я храни. Резултатът - обърната купа с боб, разпиляна по дрехи, обувки, по стол, по пода, в комбинация с гладно дете  Mr. Green И сега на вечеря изяде порция супа, голямо парче баница (дебеличка я бях направила), почти цяла порция десерт. А час преди това я бях и накърмила  Crazy

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 21:09 от julie.k

# 261
Ра, мойто уважение, но ставаш смешна вече. Знаеш, че те харесвам, но отношението ти напоследък - не. Ако това беше твоето дете щеше ли да се оставиш на съдбата или щеше да се бориш със зъби и нокти?
Разбира се, има вариант човек да остави болното си дете в дом, вместо да посвети ежедневието си на него. Не осъждам тези родители, но евала на Ина, защото тя постига резултати, а оставените деца никога не порастват...
Да ни пази Господ! И да дава здраве на всички дечица Praynig

Аз съм много изморена, днес денят беше дълъг, в парка умряхме от студ първия час, но събрахме 360 лв. Grinning

# 262
  • Sofia
И аз уважавам безкрайно родителите, които със зъби и нокти се борят за децата си.
Недай боже да съм на тяхно място и аз ще обърна земята и ще пробвам всичко възможно.
За съжаление има много шарлатани, които се възползват от това, но всяка майка усеща със сърцето си какво трябва и да направи и поклон че го прави, какъвто и да е резултатът.

# 263
Браво на фотографките! Гордея се, че има такива хора и познавам част от тях!   bouquet
Ина, поклон на теб! Такива родители са пример за нас, останалите, които имаме късмет да сме сподобени със здрави деца и не осъзнаваме този си късмет Hug Случаи с отписани от официалната медицина деца/хора много, а на излекувани такива, още повече! Днес ми разказаха за поредния такъв. Та, Ина, кураж, надежда винаги има!

Съжалявам, че не успях да се присъединя нито към инициативата, нито към срещата в Лагуна днес, но имах отдавна запланувани ангажименти. Моят ден също беше доста натоварен и свърши едва в 20 часА. Ей сега приспивам Нико и аз се трупирам.

Елика, благодаря за рецептата за салама, утре ще го правя!   chef

# 264
Ина, поклон и прегръдка от мен! Hug
Много съм доволна от Монтесори семинара. Лекторката спомена една книга, която възнамерявам да си купя. Малко инфо за нея, точно в крак с някои от предните постове.

Норман Дойджи е доктор по медицина, психиатър, психоаналитик и изследовател към Центъра по психоаналитично обучение и изследвания в Колумбийския университет, Ню Йорк, и Катедрата по психиатрия в Университета на Торонто.

Книгата на Дойджи е забележително и обнадеждаващо описание на неограничената приспособимост на човешкия мозък... Само допреди няколко десетилетия учените смятаха мозъка за неизменен, с „вграден хардуер”, и оттам повечето мозъчни заболявания се приемаха за нелечими. Доктор Дойджи, виден психиатър и изследовател, удивен от промяната у собствените му пациенти, която опровергава този възглед, изследва новата наука “Невропластика”. Интервюира както учени-пионери в невронауката, така и пациенти, подобрили състоянието си чрез неврорехабилитация. Той описва увлекателно как мозъкът, който е всичко друго, но не и неизменен, притежава удивителни възможности да променя собствената си структура и да компенсира дори и най-сериозните неврологични проблеми.

– Оливър Сакс

Има надежда за хората с мозъчни увреждания. Блестяща и абсолютно удивителна, завладяваща, образоваща и въздействаща книга. Отговаря на въпросите и на ума, и на сърцето. Дойджи е в състояние да обясни модерни изследвания в неврологията ясно и изчерпателно. Майсторски описва “нелечими” случаи на хора, родени с липсващи части от мозъка; хора, които имат проблеми с ученето; хора, възстановяващи се след тежки инсулти.

- Чикаго Трибюн

# 265
.........която възнамерявам да си купя.....
Искам и аз.

# 266

Рапунцел, това ли е книгата ... http://knigi.biz/?act=products&do=autor&autor=NTkwNjE=&a … D=43e69cff262b33e

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 23:02 от Shada

# 267
Благодаря за информацията, момичета   bouquet  

Елика, ботушките на Катето са от Френдц центъра за 29 лв., намалени от 48 на Дисни.
И рецептата ще пробвам  Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 13:01 от Гнидка

# 268
Много емоционален ден имах. Мислех, че по-лошо няма на къде, но, Шада, ти ме разби. Не разбрах, че малко объркано става към края, с тези образувания какво ще правиш?

# 269
Дуци, ще си ги пазя, не ми пречат  Mr. Green Просто трябва да ги следя за промяна. Откриха ги през декември, от тогава не са мръднали Grinning Може и преди да са си били там, но нали сега се гледам през лупа  ooooh!

Съжалявам за поста, но Ра ме провокира  Peace А и съм бясна на лекарската гилдия  #Cussing out та това се получи - объркан пост  Blush Ще го изтрия  Wink

Общи условия

Активация на акаунт