Юлски бебета 138

• 31 849
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
И тази нощ спахме, друго си е  Grinning

Чудя се как да я науча да яде непасирана храна  newsm78 По едно време беше прояла - хапваше печени картофи, месо и баница. А сега иска само с лъжица и усетили, че не е гладко, плюе и се опитва да повръща  Rolling Eyes Гризва по някоя бисквита или хляб, ама в миниатюрни количества.

# 571
  • София
Една почерпка от мен  Hug Голямото ми момченце става на 4г днес  Heart Eyes

# 572
  • София
Кетито, да ти е жив и здрав порасналия батко  party023
Почерпката е разкошна!

# 573
Кетито, да ти е жив и здрав Дени!   bouquet

# 574
Момичета, аз само да се оплача набързо
Утре заминавам за Обзор и вече ме хванаха лудите  Crazy Не съм оставяла Михаил за толкова време, ще се побъркам значи. Опитвам се да съм спокойна и да не мисля за глупости, но как да си спокоен, като си оставяш най-скъпото на този свят за цели 6 дни(може и 7 да станат).
Утре и вдругиден до обяд ще го гледа баба ми, после майка ми поема щафетата и ще го гледа, докато се върна. Постоянно си повтарям, че ще се справят, че няма да има никакви проблеми, че всичко ще бъде наред... обаче сърчицето ми е свито  Tired
Оплаках се, дано да ми олекне поне мъничко, извинявам се, че ви занимавам с това, но наистина много се притеснявам  Confused

Кетито, да ти е живо и здраво малкото порастнало момче  и много много да те радва  bouquet   

# 575
Keтито, да ти е жив и здрав сина! Весело детство и много късмет в живота!

# 576
  • София
 nbirthday Честит рожден ден на Дени и тук Simple Smile  newsm67 Да е жив и здрав и много радости да носи на мама и тати !  nbirthday

Фио,  освен  Hug друго не знам какво да ти кажа.

# 577
Фио, стига се вталясва. Нищо му няма на хлапака, в добри ръце е. Аз Симона я оставих за един месец и такива драми не е имало. Докато си свършиш работата и то времето ще е минало. Няма да сте все скачени съдове.  Hug

Гниде, голяма мъка туй йедене при вас бе. Аз незнаех, че сте още на пасирана храна. Ти нали готвиш за нейно величество, и тя ДАЖЕ харесва манджите. И тях ли пасираш?  Crazy

Кети, да ти е жив и здрав сина и много да те обича и радва!   bouquet

# 578
Фио, всичко ще бъде наред, те тия жени и те са гледали бебета Hug Дано по-бързо ти минат 6-те дни без него.

Гнид, ще мине с възрастта, няма все така да е. Ако я оставиш гладна и й предложиш непасирано какво става?

Кети, честит празник, да ти е жив и здрав Дени, голям мъж да стане Heart Eyes

# 579
Кетито, да ти е жив и здрав рожденика и много да ви радва  Hug   bouquet

Фио, спокойно  Hug Всичко ще е наред, ще видиш. Ако пък има нещо (не дай боже  fingerscrossed ), нали ще ти се обадят и ще можеш да реагираш?

Не е лесно, момичета  Tired Като дойде време за хранене и ми се приревава направо. Най-голямото облекчение ми е, че свекърва ми я храни 2 пъти, като е при нея през деня  Crazy
Дуци, и аз се надявам с възрастта да го израсте, че като я дам на ясла, няма да има кой да й пасира. Иначе, прескача хранене и хич не се сеща да иска. Твърда храна хапва съвсем по малко и губи интерес, мързи ли я, не знам... Иначе само отваря уста, като гъсок (при това, докато гледа детско, иначе не ще) и се приготвя да гълта. Ако усети нещо, дето трябва да се дъвче, става, като го описах по-горе.
Оле, готвя и пасирам  ooooh!

Досега не съм я оставяла без хич да й настоявам, разсейвам и т.н. за храна, щото е по-слабите (по понятни причини), обаче ще експериментирам някой близък ден да я оставя гладна, да видим дали е толкова над нещата.

# 580
Кети, честит рожден ден на Дени! Да расте здрав, весел, умен и умерено послушен!

Фио, представям си какво ти е Hug. Вие какво решихте за Обзор - ще го давате ли там на ясла?

# 581
.............обаче ще експериментирам някой близък ден да я оставя гладна, да видим дали е толкова над нещата.
А така Mr. Green Бой и глад на тия дечища Crossing Arms
Шегувам се, да не се обидиш. В яслата ще яде и ще слуша, повечето деца имат едно поведение у дома с мама и тати и съвсем различно с други хора. А защо е така идея си нямам Rolling Eyes Магарета, особено Пепи Crossing Arms

# 582
Гнид, нали знаеш, че Алекс е от много ящните, но аз все още пасирам голяма част от храните - всички супи, част от манджите и десертите. Въпреки, че съм сигурна че може да дъвче, явно я мързи. На мен взе да ми писва и постепенно взех да не ги пасирам, а да ги мачкам с вилицата(както правят и в яслата де) и като няма на къде взе да ги яде и така. Най-странното е, че яде много плодове и зеленчуци, хляб, солети, бисквити, които са си цели и не пасирани, но на не пасираната храна се мръщи. Надявам се с възрастта да отмине, че направо се сраснах с пасатора Crazy Една приятелка все още пасира, а детето и е на 2,5 Confused така че не знам кога точно ще отмине този момент, но и аз го чакам с нетърпение Peace Пасирай си му на детето, щом така и харесва пък какво, важното е да се храни пък все някога ще започне и да дъвче Laughing

Кети, да ти е жив и здрав Дени Hug Весел празник  bouquet

Джоли Hug, дано нещата около семейството ти се стабилизират Hug

# 583
Благодаря ви, момичета  Hug Знаех си, че като споделя с вас (отново!), ще ми олекне, че съм станала много истерична и някой път съм на косъм да я ударя от безсилие.

Дуци, как ще ти се обидя за такова нещо, пък и точно на теб  Wink Simple Smile

# 584
  • София
Честит рожденик, Нели! Да е много здрав и още повече да те радва!  Hug

Гнидке, според мен също най-добрият лек е плавно да спреш да пасираш. Щях да напиша напаво да спреш, но наистина и Катето ще обяви гладна стачка  Thinking Много ми хареса съветът на Тони за намачкването с вилица.

Фио, с толкова близки хора, с които Мишлето отдавна е свикнал, няма за какво да се безпокоиш. Да, на теб ще ти е мъчно, даже повече, отколкото ще му е на него за теб Wink Дните ще минат и после пак ще си го нагушкаш  Hug

Чудя се дали да изведа Дарина на втора разходка, че вече май се събужда, или пък да сготвя за вечеря нещо  newsm78  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт