Също така се радвам, че попадна на добра жена, която гледа добре Ния. Такива са малко, дръж я здраво Дени, както и Джули вече е писала - има и такива индивиди

Също така се радвам, че попадна на добра жена, която гледа добре Ния. Такива са малко, дръж я здраво 
и спряхме... по принуда лекарствата, въпреки че мислих да го водя още след ден на лекар той още първата ве4ер не кашли много и изчаках.Тук от климата явно за 2 дни все едно е нямало ни бронхит ни нищо...Слава богу всичко завърши благополучно с тази болест 

Въобще- селска идилия с две думи

забравих да кажа в предния пост, че Мати докато беше болен изпадаше в истерии, даже викнахме лекар у нас, щото се бяхме видели в чудо, просто не знаехме боли ли го нещо или просто е изнервен заради болестта, удряше се с юмрук в устата, тръшкаше се по земята и т.н.
в крайна сметка като пооздравя и истериите постепенно намаляха и сега вече не се тръшка, но е станал малко своенравен...
)! Да сте живи и здрави, много щастливи и много обичани!!!
, не мога да се вредя за компютър от тези мъже – или Мишо гледа филмчета, или баща му си цъка нещо
Вчера ги пратих за малко навън, че да си проверя поне пощичката, то пък интернета взе, че изчезна. След около час се появи, но те и мъжете си дойдоха и окупираха пак компа 
, но не знаеше милия как да си изрази емоциите. След няколко минути се „престраши” и ми позволи аз да го взема, но не искаше при баща си, после отиде и при него. 

Ако не друго, поне сте си при тати сега
А и времето като е хубаво и може да играе на воля навън, още повече че сте в къща. А лесно ли става да тръгне на ясла там
: http://www.facebook.com/album.php?aid=2053467&id=1139499115&l=b4195fb745
: http://www.facebook.com/album.php?aid=2053449&id=1139499115&l=fc074b928c 

(ако не броим коледната среща в мола). Снажен младеж. Катето веднага му запомни името и почна да му вика "Боби" 

Сега ми е много напрегнато в офиса - обучавам колежка и обстановката е изнервена, защото няма много време, а и не тая лични симпатии към момичето, но що се отнася за работата се опитвам да обяснявам всичко и ми отнема много усилия.
И сега са най-гадните задръствания. Този път сме пас.
, баща и употребява този израз. От мен е лепнала "мале, малей" аз не си бях дала сметка че го употребявам
. Добре, че бяхме в къщи.
е как ще се сърдя за такова нещо, че аз ако тръгна да се сърдя за всяка дреболия, трябва цял живот да си ходя сърдита, а всички знаем колко престъпно кратък е живота

Ще им дам аз една сестричка