На какъв режим храните бебетата си?

• 1 612
  • 16
  •   1
Отговори
Питам защото, ние сме на 8 мес. и към 8.30 ч. се кърмим, 11 ч. попара, към 2-3 ч. супичка, или някакъв вид месно или зеленчуково пюре. След това вечер към 19 ч. кисел, или плодово пюре, или каша, или мляко с бисквити, и към 22 ч. пак кърмене....Питам защото, понякога часовата разлика в храненията ми се струва много, но той е и малко поспаланко....Как се храните вие, то при всяко дете е индивидуално, но ако искате споделете  Mr. Green

# 1
  • София
Според мен си е ок часовата разлика, като гледам прави предимно по 3-4 часа пауза. Моят син няма още 6 месеца и е само на млечни хранения още и прави същите паузи Peace

# 2
Благодаря ти, да, горе долу толкова, но има дни ако спи повече, прави и по 5 часа. Предполагам, че щом си спи, му е добре.  Mr. Green

# 3
Режимът ви е добър, има 5 хранения, не се притеснявай. Peace
Понякога вместо попара, редувай например с кус-кус със сирене- така през ден-два. Hug

# 4

Режимът ни е почти същия, но с тази разлика, че м/у храненията се кърмим (за приспиване),а вечерта преди да заспи пак се кърмим 2-3 пъти.

# 5
 И ние сме на същата възраст , даже и аз мислех да питам дали се храним правилно.
Кърмим се , през нощта понякога един или два пъти в зависимост от това колко е неспокойна. Сутринта попара средно към 9:00 ( само тогава не кърмя) ,  на обяд първо кърмене после половин пюре от големите, към 5:00 кърмене + плодово пюре(или каша ,мляко с бисквитка) и вечерта 8:00 кърмя и понякога 60/90 мл адаптирано мляко. Извинявам се че се намесвам в чуждото питане ако можете и на мен да ми кажете дали е правилно.

# 6
Ами то като се замисля, ако на бебетата им е добре, предполагам че е правилно.... Hug

# 7
Ами то като се замисля, ако на бебетата им е добре, предполагам че е правилно.... Hug

Peace

# 8
Кърмя през около 4 часа.Между две хранения веднъж на ден давам 1/2 плодово пюре.През нощта не яде.

# 9
И моя син е на 8 месеца и аз от няколко дни се питам дали е правилно това което правя
сутрин обикновенно 6,30 или 7,30 или 8,00 часа ставаме -кърма
11,00 - кърма
13,00 - зеленчуково пюре
14,00 - кърма
17,00 - кърма
17,30 - плодово пюре, от 2 дни и няколко лъжички каша
20,30-21,00 - кърма
и може да стане веднъж през нощта да го кърмя, а от няколко нощи спи от 21,00 до 6 сутринта
дали е добре не знам, но той така като си поспива по 2 часа и повече през деня се получава такъв режим ако може да се каже режим
Вие как мислите?

# 10
Ние още нямаме 8 месеца, но сме близо... Нямаме абсолютно никакъв режим - нито на храненето, нито на спането  Cry И не мога да направя такъв - мъча се и да захранвам от месец и нещо, но количествата на твърда храна са символични. Ехххххххххххх, как искам и аз да напиша една схемичка с час и насреща вид храна...

# 11
МАлееее аз се плаша.Ние сме на 6 месеца и малко ..и до скоро бяхме на 5 хранения, като от около 2 седмици мина на 4 хранения
Сутрин яде към 7,30-8,00 -АМ
На обяд към 12,30-13,00 - Зеленчуково пюре
Следобяд  към 15,00 - плодово пюре/което не се брои за хранене/
Приве4ер към 17,30-18,00 -Каша или АМ
Ве4ер към 21,00-21,30 -АМ

# 12
didi_dexters  режима ви е супер, не се притеснявай. Моля те кажи какво мляко даваш?
Ето го и режима на Ягодка:
6:30 - кърма
9:00 - кърма
12:00 - пюре( зеленчук или месо)
16:00 - каша или плодово
19:00 - кърма и така цяла нощ Embarassed

# 13
  • софия
8.30-попара или мляко с бисквити
12.30-13.00-пюре(зеленчуково или месно)
17.00-каша
20.30-каша Лека нощ
През ноща кърмя,когато пожелае,но иначе сме в период на отбиване.

# 14
Режимът ни е същия с тази разлика, че между кърменията се храним с по 4-5 лъжички зеленчуково пюре  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт