Незабравима(unutulmaz)-тема- 15

• 28 981
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Скъпи момчета от форума,ето една обнадеждаваща новина за вас!ВХОД САМО ЗА МЪЖЕ!
http://www.slava.bg/news/19654.html

Е, това е предпоследна информация. Онзи ден пред Зейнеб обяви, че си има гадже от 2 години -музикант, с който са били в предишен сериал, но още била млада и много заета за женене. Иначе на база на предишното инфо вече обмислях да организираме турнето й у нас и да й предложим подбрана колекция от наши кандидат-съпрузи. То и аз бих се включил, но само на единия от нейните критерии отговарям - с мен със сигурност ще може да се скара...Та засега май се отказвам да се явявам на кастинга.

Еда е сгодена за поп-певеца Берксан. На този линк има снимки и на двамата и негови изпълнения.
http://mmtv.bg/news/0/312

# 616
Добър ден, Ви пожелавам.Може ли някой да ме светне ,защо на вички снимки ЕДА е до ТОЛГА а ХАРУН до МЕЛДА?В средата на тази тема някой попита кой е човека ,който държи Бату когато избухва пожара и загиват родителите му.Това е татко Феяз.Спомнете си сцената в ,която Феяз си спомня как седят с Месоде в едно кафе и тя му казва ,че трябва да се разделят.А новата Едже къде ли да да я пратим? предлагам да вземе БУРАК и да си заминат по живо по драго.И проблема с дъвките ще решимт, то само да се стигне до някоя по- гореща сцена ние ще се погрижим за всичко.

И аз това се питам, защо Еда е винаги до Толга, а Мелда до Харун.
Пилят ни нервите или нещо друго ?  Wink
Не разбрах връзката между срещата Феяз с Мезоде и човекът , който държи ръката на Бату.
Можеш ли да поясниш.

# 617
Добър ден, Ви пожелавам.Може ли някой да ме светне ,защо на вички снимки ЕДА е до ТОЛГА а ХАРУН до МЕЛДА?
За да ни дразнят  smile3502 smile3502

newsm10 newsm10 newsm10

те нали малко ни дразнят ..... и използват всеки удобен случай

# 618
  • София

така е, но понякога малкото камъче обръща каруцата.
Не знам що споря с вас Simple Smile)) Но искам някой да изтрещи в тоя сериал (не Саадет - тя си е болна жената), та да излезат малко тайните на повърхността.

Ние не спорим. Всеки споделя своята гледна точка. А това кара всеки от нас да си задава нови въпроси и да търси отговори. Тайните една по една ще излизат на бял свят. Иначе филма да беше свършил отдавна. По интересно е как ще се разрешат двата конфликта възникнали между две сестри и двама братя, ако изобщо бъдат разрешени  до края на филма. Защото бях чула по нова тв,преди време,че филма ще има неочакван край. Може би за всеки герой от филма ще остане в сърцето му НЕЗАБРАВИМА - болка.
В този ред на мисли, ако сценаристите не се откажат от фаталния край, а аз си мисля че ще е със смъртта на Харун- може ли бабето в момент на лудост да го обърка с Фаяз и да стреля в него.
Тогава наистина ще остане НЕЗАБРАВИМА болка за всички.
ПП ама ще си запазят морала и семейните ценности  newsm78 newsm78

Е, тогава съвсем ще заприлича на древногръцка трагедия. Всички ако измрат, за какво ще са тия голи ценности накрая. И ако все пак някой трябва да умира, защо пък точно Харун? Аз се сещам за други къде по-подходящи кандидати.

# 619
  • Под звездите
А сетих се и още нещо: Да спретнем едно хубаво подаръче на ЕДА нещо от рода на еротично бельо.Пък да видим тогава ,ще и устои ли наш ХАРУНЧО?Тогава сигурна съм ,финалът ще е точно такъв какъвто ние искаме.Защото тя любовта си е любов ,но няма ли тръпка и страст няма и развитие.

# 620
ТОЗИ, КОЙТО НЕ Е ИЗПИТАЛ ПОНЕ ЧАСТ ОТ ЧУВСТВАТА НА ЛЮБОВТА, НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕ ЕДА И ХАРУН.
 newsm78 newsm78 newsm78
А КОЙТО Е ИЗПИТВАЛ,ИЗСТРАДАЛ,ПРЕЖИВЯЛ ЧАСТ ОТ ТЯХ , САМО ТОЙ ГИ РАЗБИРА ИСТИНСКИ И СЪРЧЕТО МУ СЕ КЪСА КАТО ГИ ГЛЕДА И ПРЕЖИВЯВА ОТНОВО ВСИЧКО, newsm45 newsm45 newsm45
 ДОРИ И ДА НЕ СИ С ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК В ЖИВОТА, ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК, ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ ОСТАВА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ В СЪРЦЕТО ТИ, 
1dating luvbed txtloves newsm51 newsm17 newsm45 Weary
ДОРИ ДА СЕ НАУЧИШ С ВРЕМЕТО ДА ОБИЧАШ ТОЗИ ДО ТЕБ. newsm78 Thinking
Izvinqvam se za latinicata,no ne6to mi se razvali kompa.Nnogo tyjno zvu4i tova,no za syjalenie e to4no taka

# 621
  • София
мисля си ,че сме малко несправедливи към Харун, вярно е че не е много решителен, но за него Еда е семейна жена, а знаете колко държат на семейството, ние си знаем ,че няма брак с Толга , но в очите на героите не е така Hug

Така щеше да бъде, ако беше се влюбил във вече семейна жена. А Еда си беше свободна, като забременя от него и после му каза, че винаги е била само негова, тоест бракът й с Толга не е консумиран.

# 622

така е, но понякога малкото камъче обръща каруцата.
Не знам що споря с вас Simple Smile)) Но искам някой да изтрещи в тоя сериал (не Саадет - тя си е болна жената), та да излезат малко тайните на повърхността.

Ние не спорим. Всеки споделя своята гледна точка. А това кара всеки от нас да си задава нови въпроси и да търси отговори. Тайните една по една ще излизат на бял свят. Иначе филма да беше свършил отдавна. По интересно е как ще се разрешат двата конфликта възникнали между две сестри и двама братя, ако изобщо бъдат разрешени  до края на филма. Защото бях чула по нова тв,преди време,че филма ще има неочакван край. Може би за всеки герой от филма ще остане в сърцето му НЕЗАБРАВИМА - болка.
В този ред на мисли, ако сценаристите не се откажат от фаталния край, а аз си мисля че ще е със смъртта на Харун- може ли бабето в момент на лудост да го обърка с Фаяз и да стреля в него.
Тогава наистина ще остане НЕЗАБРАВИМА болка за всички.
ПП ама ще си запазят морала и семейните ценности  newsm78 newsm78

Е, тогава съвсем ще заприлича на древногръцка трагедия. Всички ако измрат, за какво ще са тия голи ценности накрая. И ако все пак някой трябва да умира, защо пък точно Харун? Аз се сещам за други къде по-подходящи кандидати.

Ако ще има смърт, може да е на Еда ..... то само това май й остана да преживее .....
А за това, че скри за брака си с Толга, продължавам да нямам никакво обяснение...
И вярно е това, че в очите на Харун тя е омъжена жена.

# 623
мисля си ,че сме малко несправедливи към Харун, вярно е че не е много решителен, но за него Еда е семейна жена, а знаете колко държат на семейството, ние си знаем ,че няма брак с Толга , но в очите на героите не е така Hug

Така щеше да бъде, ако беше се влюбил във вече семейна жена. А Еда си беше свободна, като забременя от него и после му каза, че винаги е била само негова, тоест бракът й с Толга не е консумиран.

Това че бракът не е консумиран успокои Харун, но на документ, той продължава да я счита негова жена. А и за обществото е така.

# 624
Добър ден и от мен. Сядам за малко. Подготвяйте се за сряда. Ще има нерви, ревност, болка. Харун и Толга ще забравят,че трябва да ходят на работа.  Харун ще пази своята запазена територия. Толга и Харун ще се дебнат,като два мъжки котарака.

# 625
  • София
А сетих се и още нещо: Да спретнем едно хубаво подаръче на ЕДА нещо от рода на еротично бельо.Пък да видим тогава ,ще и устои ли наш ХАРУНЧО?Тогава сигурна съм ,финалът ще е точно такъв какъвто ние искаме.Защото тя любовта си е любов ,но няма ли тръпка и страст няма и развитие.

То бельото помага, но в нашия случай не знам дали се налага. Ако му падне Еда, Харун сигурно ще я разкъса както си е с балтона и синия анцуг. Но не съм против идеята - трябва само да разберем мерките на Еда какви са и да изчакаме първо да роди.

# 626
  • София

Това че бракът не е консумиран успокои Харун, но на документ, той продължава да я счита негова жена. А и за обществото е така.

И това е вярно - наистина една напълно излишна допълнителна пречка, която незнайно защо Еда не отстрани навреме.

# 627
  • Под звездите
Ами човекът,който седеше с МЕСОДЕ в кафето т.е ФЕЯЗ на млади години е същият,който държеше Бату при пожара.А що се отнася до другото аз също мисля ,че в скоро време някои от героите ще умре.За сега все още обмислям кой може да бъде.

# 628

Да, съгласен съм за привличането - това още не е любов и може никога да не стане. Любовта е като пламъче, което някой запалва в теб, а после какво става с него е друг въпрос. Може да угасне, може  да си мъждука, може да гори, а може и всичко да изпепели. Зависи от хората и обстоятелствата.  Затова не приемам тезата на Серхан, че любовта спохожда само отделни хора, а болшинството карат само на привличане. Не е така, а това че има хора, в които никой не е успял да запали пламъчето, е вярно, но искрено се надявам да не са мнозинство. Иначе има опасност света за свърши.

това в интервюто на Серхан мен също доста ме озадачи ... подобни разсъждения и твърдения говорят доста за човека

С казаното от Серхан останах впечатление, че не е щастлив в личния си живот. Малко озлобен, малко краен. Не е наясно май със себе си. Ама то всеки минава през такива етапи.

# 629
Ами човекът,който седеше с МЕСОДЕ в кафето т.е ФЕЯЗ на млади години е същият,който държеше Бату при пожара.А що се отнася до другото аз също мисля ,че в скоро време някои от героите ще умре.За сега все още обмислям кой може да бъде.

Благодаря. Наистина не съм обърнала внимание. Но тогава Феяз знае, че има останали живи от семейството  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт