Незабравима(unutulmaz)-тема- 15

• 28 963
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз между другото следното разпределение за спане виждам в къщата на Феяз:
1. Еда със синия анцуг си спи на голямото двойно легло
2. Харун е под леглото
3. Толга на матрачето на пода (и в заслепението си не вижда Харун до него под леглото)
4. А Мелда седи на леглото в другата стая и цяла нощ се пита "Къде си, Харун, къде си?"

Само на новата още не съм й намерил място, но ще помисля по въпроса.

# 601
  • Sofia, Bulgaria
Тя е в кухнята на двореца и омита всичко от хладилника на мама Саадет,в едната ръка държи бутилката с текила ,а в другата вилицата.Щото тя май е доста изпосталяла в GB!В очакване на Харун!!!!

# 602
# 603
САМО ЧЕ ХАРУН ТРЯБВА ДА СЕ СДОБИЕ С МНОГО ДЪВКИ "ОРБИТ"  В ДЖОБА НА САКОТО СИ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА ДАВА ПО-ЧЕСТО НА ЕДА, ЗА ДА МОЖЕ ДА ВИДИМ ВЕЧЕ НЯКОЯ ПО СТРАСТНА И ИЗПЕПЕЛЯВАЩА ЦЕЛУВКА МЕЖДУ ТЯХ, ТОЙ МАЙ ЧЕСТО ГИ ПОЛЗВА ЗА ДА УХАЕ НА ХУБАВО, НО ЕДА.................... newsm78 newsm78 newsm78
 newsm62 smile3532 newsm62 smile3532 newsm62 newsm62

# 604
  • София
Тя е в кухнята на двореца и омита всичко от хладилника на мама Саадет,в едната ръка държи бутилката с текила ,а в другата вилицата.Щото тя май е доста изпосталяла в GB!В очакване на Харун!!!!

Да - там й е май мястото. А ако случайно Толга забележи Харун под леглото, той все нещо ще излъже (понаучи се и той покрай тази история). Може да каже, че се крие там от Бату или пък, че търси пожарогасител, в случай че майка му реши да ознаменува идването на Еда с празнични фойрверки.

# 605
  • София
САМО ЧЕ ХАРУН ТРЯБВА ДА СЕ СДОБИЕ С МНОГО ДЪВКИ "ОРБИТ"  В ДЖОБА НА САКОТО СИ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА ДАВА ПО-ЧЕСТО НА ЕДА, ЗА ДА МОЖЕ ДА ВИДИМ ВЕЧЕ НЯКОЯ ПО СТРАСТНА И ИЗПЕПЕЛЯВАЩА ЦЕЛУВКА МЕЖДУ ТЯХ, ТОЙ МАЙ ЧЕСТО ГИ ПОЛЗВА ЗА ДА УХАЕ НА ХУБАВО, НО ЕДА.................... newsm78 newsm78 newsm78
 newsm62 smile3532 newsm62 smile3532 newsm62 newsm62

Ама той със сако ли ще е отдолу? А може би и с вратовръзка? Е тогава наистина Еда ще трябва балтон да сложи върху синия анцуг. Само за Мелда остава еротично бельо, но пък няма да има кой да й го гледа.

# 606
Здравейте! Това за една вечер ли го изписахте!?  newsm09

# 607

Здравейте.
Тази българка с артистичното име Айлин Пойраз може би е една от домашните помощнички в дома на Феяз.

# 608
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте! Това за една вечер ли го изписахте!?  newsm09
Ами ДА,виж колко сме продуктивни,а пък ако имахме и повече материал за коментар щяхме да сме в нова тема.Но все пак мислим и за вас,че ще трябва отпуска до взимате ,за да ни изчетете.

# 609
  • Под звездите
Добър ден, Ви пожелавам.Може ли някой да ме светне ,защо на вички снимки ЕДА е до ТОЛГА а ХАРУН до МЕЛДА?В средата на тази тема някой попита кой е човека ,който държи Бату когато избухва пожара и загиват родителите му.Това е татко Феяз.Спомнете си сцената в ,която Феяз си спомня как седят с Месоде в едно кафе и тя му казва ,че трябва да се разделят.А новата Едже къде ли да да я пратим? предлагам да вземе БУРАК и да си заминат по живо по драго.И проблема с дъвките ще решимт, то само да се стигне до някоя по- гореща сцена ние ще се погрижим за всичко.

# 610
Цитат
Ами ДА,виж колко сме продуктивни,а пък ако имахме и повече материал за коментар щяхме да сме в нова тема.Но все пак мислим и за вас,че ще трябва отпуска до взимате ,за да ни изчетете.

Здравейте и от мен за днес  Nature Sunny,

незнам как ще ви настигна , защото от сряда ме няма за пет дни и не ми се мисли когато се върна сигурно ще сте изписали поне 2 теми, след новият епизод....то ще е добре ако са две да не станат повече Hug smile3529

# 611

така е, но понякога малкото камъче обръща каруцата.
Не знам що споря с вас Simple Smile)) Но искам някой да изтрещи в тоя сериал (не Саадет - тя си е болна жената), та да излезат малко тайните на повърхността.

Ние не спорим. Всеки споделя своята гледна точка. А това кара всеки от нас да си задава нови въпроси и да търси отговори. Тайните една по една ще излизат на бял свят. Иначе филма да беше свършил отдавна. По интересно е как ще се разрешат двата конфликта възникнали между две сестри и двама братя, ако изобщо бъдат разрешени  до края на филма. Защото бях чула по нова тв,преди време,че филма ще има неочакван край. Може би за всеки герой от филма ще остане в сърцето му НЕЗАБРАВИМА - болка.
В този ред на мисли, ако сценаристите не се откажат от фаталния край, а аз си мисля че ще е със смъртта на Харун- може ли бабето в момент на лудост да го обърка с Фаяз и да стреля в него.
Тогава наистина ще остане НЕЗАБРАВИМА болка за всички.
ПП ама ще си запазят морала и семейните ценности  newsm78 newsm78

# 612
Добър ден, Ви пожелавам.Може ли някой да ме светне ,защо на вички снимки ЕДА е до ТОЛГА а ХАРУН до МЕЛДА?
За да ни дразнят  smile3502 smile3502

# 613
Здравейте!Като гледам колко бавно се развиват действията в сериала,сигурно когато Саадет драсне клечката пред вратата на стаята,в която спи Еда,ще свърши следващата серия и ще ни държат в напрежение до по-другата сряда.

# 614
мисля си ,че сме малко несправедливи към Харун, вярно е че не е много решителен, но за него Еда е семейна жена, а знаете колко държат на семейството, ние си знаем ,че няма брак с Толга , но в очите на героите не е така Hug

Общи условия

Активация на акаунт